Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/133 anonim ***** válasza:
66%
Mert ismerjük az igazságot.
2011. okt. 2. 12:46
 12/133 anonim ***** válasza:
88%
Aki azt mondja hogy nem számít, az hazudik. A pénz fiatalabb korban még nem, vagy nem annyira, azonban később már fontosabb lehet. És én nem azt mondom, hogy kizárólag ez számít, de igenis számít. Aki csúnyácska és még pénze sincs, az igen jelentős hátránnyal indul.
2011. okt. 2. 12:47
 13/133 anonim ***** válasza:
79%
sonata90 forever alone
2011. okt. 2. 12:47
 14/133 anonim ***** válasza:
85%
Hadd meséljek el egy történetet. Volt egy lány. Ismertük egymást pár hónapja már. Nem akart tőlem semmit. Én családi örökség folytán hozzá jutottam 2 millió forinthoz. Elmondtam neki, mert azért beszélgettünk rendszeresen. Ekkor furcsa mód a lány megváltozott. Elkezdett keresni, nyomulni rám, írogatott, kereste a társaságom. Én naív azt hittem h miattam. Felhoztam neki h lehetne köztünk több is, csak kicsit jobban ismerjük meg egymást. Elkezdtünk jobban ismerkedni. Teljesen úgy tűnt h érdeklem, folyton velem akart lenni, nevetett a vicceimen, bókolt stb... Közben a pénzből felújítottam a lakásomat, és mivel a költségek nagyon elmentek,nem maradt semmi. Ezt is mondtam neki. Ekkor a lány megváltozott. Közölte h nem akar tőlem semmit, ha hívtam nem ért rá soha, teljesen közönyös lett felém, mostanra pedig csak akkor beszélünk ha rá írok, de akkor is max válaszol. Jah most pedig egy BMW-s sráccal jött össze, aki egy ízig-vérig paraszt... Az összes ismerősöm le volt döbbenve h te nem kelettél neki, és összeállt egy ilyennel? És ez csak egy történet a sok közül... Ezt látjuk, tapasztaljuk nap mint nap.
2011. okt. 2. 12:48
 15/133 anonim ***** válasza:
83%
Azért én azt elég álszent dolognak tartom, hogy ha egy pasi ronda(vagy annak tartja magát), akkor azért siránkozik, hogy a jó csajok a jó pasiknak jutnak. Ha annyira nem számítanak a külsőségek, akkor miért a jó csajok után sírtok?
2011. okt. 2. 12:48
 16/133 anonim ***** válasza:
86%

kérdező te 1 álomvilágban élsz.

az élet sokkal nehezebb és keservesebb mint ahogy azt te hiszed.

Nem olyan könnyű, főleg ebbe a ribancokkal teli világban.

Örülj, hogy ilyen baráti köröd van szerencsésnek mondhatod magad.

Próbáld beleélni magad mások helyzetébe és rájössz, hogy az élet és egyben a csajozás is 1 sokkal nehezebb és bonyolultabb dolog mint ahogyan azt te hiszed. Főleg te lány vagy, te nem hódítasz, hanem hódítanak.....érted....nehéz .....sajnos nekünk aki csúnyák, visszahúzódóak és antiszockók vagyunk.

nehéz sajnos..........sajnos.:S:S:S

2011. okt. 2. 12:50
 17/133 anonim ***** válasza:
84%

Ismersz, de ki szerint csúnya az a pasi szerinted? Mert akkor nem feltétlen az. És mint mondtam kivételek vannak, de most hogy nagyon szélsőséges példát mondjak. Egy szépségkirálynőt láttál már nem híres gazdag, vagy jóképű pasival? Ugye nem? Van sok szép lány több is mint amennyi kell, és vannak akik a személyiséget is nézik. De 10ből 1 ha ilyen.

Pl te milyen külsejű lánynak tartod magad? És ehhez mérten milyen pasikkal szoktál átlagban összejönni? És akkor vond le a következtetést, persze aki szerelmes az nem tudja levonni a logikus tényeket, mivel szerelmes neki az a pasi a tökéletes abban a szituációban. De kívülről mi egyszerű halandók csak azt látjuk hogy fú ez a pasi milyen sportos, milyen jó ruhákba jár, vagy nézd mindig a legjobb helyekre jár szórakozni és a legdrágább ruhákba jár. Ugye sokkal előbb kitűnik valaki jó ruhában mint kínaiban. Mert azt asszociáljuk hogy aki ilyen ruhában van az ad magára és van egzisztenciája, ez tudat alatt működik így. Ráadásul egy ilyen pasinak ily mód több az önbizalma is, így végül a legjobb csajok mind náluk kötnek ki.

2011. okt. 2. 12:50
 18/133 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:48

ez mennyire igaz!

2011. okt. 2. 12:51
 19/133 Walk With Me ***** válasza:
100%

Én nem hiszem azt, ahogy azt sem, hogy minden fiúnak csak a csöcsök meg seggek számítanak.

Azért lásd be, hogy mindkét nemnél sok az olyan, aki csak sekélyes "nézzék meg milyen jó csajt/pasit fogtam" kapcsolatot akarnak, szóval van valami alapja, de nem kell általánosítani.

Én is hiszem, hogy vannak olyan lányok, akik amellett, hogy szépek, még nincsenek elszállva maguktól, és egy szerelmen, bizalmon, összhangon alapuló kapcsolatot szeretnének egy kedves, megértő sráccal úgy, hogy nem számít nekik a pénz.

2011. okt. 2. 12:51
 20/133 anonim ***** válasza:
94%
És miért az ilyen lányok után futtok fiúk? Olyanok után, akik lelépnek, mert meglátnak egy BMW-t? Biztos azért, mert nektek nem számít a külső, mert a kedvességre, jóságra, intelligenciára utaztok. És eddig egyikőtök sem utasított vissza lányt azért, mert nem volt elég vonzó. Igaz?
2011. okt. 2. 12:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!