Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan neked, de a te hozzászólásodra, igen. :D
2011. okt. 2. 14:08
 62/133 anonim ***** válasza:
28%
Én csúnyának tartom magam, és mások is annak tartanak, de pont h plázacicákkal és topmodellekkel nem kezdek. Minden más típussal igen, még kifejezetten csúnya lányokkal is, de csúnya fiú nekik se kell, bármilyen normálisak.
2011. okt. 2. 14:08
 63/133 anonim ***** válasza:
83%

"Elárulom, tele van velük az utca. Csak épp nem veszitek észre őket, mert a plázacicák kirakott melleit bámuljátok."

De a kérdező is írta h rá is mondják h plázacica, mégse jár plázába. Szerintem ti fogalomzavarban szenvedtek. Nem attól lesz valaki plázacica h jár-e plázába. Az csak egy kifejezés. Nyilván azért mondják a kedves kérdezőre is h az, mert ő is úgy öltözködik. Ha pedig tényleg, milyen jogon várjátok el, hogy ha meglátunk titeket az utcán, ne higyjünk titeket is plázacicának. Mi kell ahhoz h annak higgyünk? Mostani trendi ruhák, meg b@szott nagy pőcsik v pilóta szemüveg. Ennyi. Erre mi már azt mondjuk h plázacica és megvan a vélemény róluk, ezzel szemben mivel minden lány szeret divatosan öltözködni (ami jó dolog) a lányok 97%-a így néz ki. Akkor mégis hogy különböztessünk meg titeket?

2011. okt. 2. 14:10
 64/133 A kérdező kommentje:
65%-os, küldj egy képet? :)
2011. okt. 2. 14:10
 65/133 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben a vékony lányok tetszettek, aztán lehet azért, mert én is vékonyabb testalkatú vagyok, lehet nem. :D

Valahogy ez a testalak a kívánatos számomra, meg imádom a vékony karokat, pici kezeket, hogy 2x átérem a karommal és bármikor a nyakamba/hátamra ugorhat :), de amúgy is taszít a háj, magamon is. Biztos sokak számára meg én vagyok taszító. :D

2011. okt. 2. 14:12
 66/133 anonim ***** válasza:
100%

én nem Gyk-s vagyok.

De küldhetnél 1 képet magadról vagy nem mered felvállalni magad?

Esetleg találkozhatnánk.

aki a képet kérte...

2011. okt. 2. 14:13
 67/133 A kérdező kommentje:

Nekem a vékony magas srácok jönnek be :D

Túl izmos pasik nem jók

2011. okt. 2. 14:13
 68/133 A kérdező kommentje:
Bp-i vagy?
2011. okt. 2. 14:14
 69/133 anonim ***** válasza:
100%
Minimum mennyire legyen magas? :)
2011. okt. 2. 14:14
 70/133 Szesze ***** válasza:
100%

Most mondhatok nagykepunek vagy akarminek en a kovetkezot gondolom:

Van egy nő, nem toppmodel, átlagos. (én ilyenek tartom magam, átlagos normális lánynak) Leéretségiztem egyetemet vegzek. Ebbol kovetkezoen, olyan partnert keresek(kaptam) akivel értelmesen emberek modjára el tudok beszélgetni, lenyenek tervei, ne olyan legyen aki beul minimalberert gey gyarba osz hazamegy eszik s koszoni szepen. Probaljon kezdeni vmit az eletevel. Szerintem ez

2011. okt. 2. 14:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!