Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
 121/133 anonim ***** válasza:
53%
Sziasztok én 19 srác vok nem túl szép! Én már próbálkoztam a széptől a csúnyábbik. A vagánytól a a vissza húzódóik. A barátból lett szerelemtől a le szólításig és stb. de mindegyik csak a barátok legyünk szöveggel jön. Án kedves megértő srác vok aki alapból megbízott az emberekben. de az utóbbi időben önbizalom hiány lépett fel akkor bizalom hiány az emberek fele, olyan mélyen elkapott már a depresszió h fizikai fájdalommá vált a lelki fájdalom. többször is megfordult bennem az öngyilkosság fogalma. értelmes intelligensnek tartom magam nagyon nagy hátrányból indultam mert speciális suliba dugott az állam és nagy küzdelemmel elvégeztem egy szakmát aztán most értségi aztán majd egyetem elektró mérnöki szval van ambícióm de ezek ellenére egy nőnek sem kellek!!! sajnos ez van.
2011. okt. 5. 22:00
 122/133 anonim ***** válasza:
53%
100
2011. okt. 5. 22:04
 123/133 anonim ***** válasza:
53%

én meg a 165cm magasságom és vékonyságom miatt nem kellek egy lánynak sem

a fejemről már nem is beszélnék...

2011. okt. 5. 22:04
 124/133 anonim ***** válasza:
77%

http://www.youtube.com/watch?v=mRH-01E9tIs

Tessék, ez talán felnyomja kicsit az önbizalmat (nekem úgy ahogy segített)

2011. okt. 5. 22:08
 125/133 anonim ***** válasza:
77%

B@ssza meg rosszat linkeltem :D (akkor pont azt hallgattam)

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Ez az igazi link.

2011. okt. 5. 22:09
 126/133 anonim ***** válasza:

Én egy 19 éves srác lennék.

Én próbálkoztam a széptől a csúnyáig, a vagánytól a vissza húzódóig, a barátból lett szerelemből a le szólításig és stb. de mind egyik csaj azt mondta bocs csak haverok.

ezek a csalódások olyan mély lelki fájdalmat okoztak amik átfordultak fizikaivá.

Értelmes kedves megértő srác vok de viszont nem a leggszebb.

Nekem vannak ambícióim én szegény családban élek alapból az állam egy speciális suliba járatott de fordítottam az életemen be iratkoztam egy erős suliba hol elvégeztem egy szakmát és vissza mentem értségire és majd egyetem elektró mérnökire mennék. de ezek ellenére egy nőnek sem kellek!!!

2011. okt. 5. 22:10
 127/133 anonim ***** válasza:
bocsi csak be fagyott a net aztán újra meg írtam gy 2 kommentem van :(
2011. okt. 5. 22:14
 128/133 A kérdező kommentje:

köszi a linket <3.

Amúgy aki az öngyilkosságot írta. Vannak olyan lányok akik tényleg nem ezt nézik.engem pl nem érdekel.

Életed meg csak 1 van, ne dobd el, senki nem ér annyit.

2011. okt. 5. 22:14
 129/133 anonim ***** válasza:
19 évesen még ne is várj csodát. Tudod nem sok olyan gondolkodású nő van ilyen korban mint shanana. De pl egy 26 éves nőnek aki elgondolkodik az életén nem az lesz az elsődleges célja, hogy egy férfinak kockahasa meg audija legyen (ma sem ez az elsődleges de ilyen korban fölényben vannak a felszínes ribancok)
2011. okt. 5. 22:19
 130/133 Smartguy86 ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=rE2s47pIfX8&feature=related

A fiú tipikus rosszfiú? A barátnője csúnya? Csak fel kéne már nőni, ugye-ugye, "férfi"társaim...

2011. okt. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!