Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
"Sztem a kérdező egyszerűen csak meleg. Nem lehet ezt máshogy magyarázni, nyávog mint egy lány. Egy elkényeztetett farok vagy!"
EZ A HOZZÁSZÓLÁS NAGYON TETSZIK. NYÁVOG, MINT EGY LÁNY. MIÉRT CSAK EGY LÁNY NYÁVOGHAT? EGY FÉRFI MIÉRT NEM? EGY FÉRFI CSAK EGY SZEMÉT ÁLLAT LEHET AKI NEM CSINÁL MÁST CSAK MEG AKARJA DUGNI A NŐT, MEG MECCSET AKAR NÉZNI, MEGINNI AKAR? A NŐK MEG CSAK ANGYALOK AKIK RABSZOLGAKÉNT KISZOLGÁLJÁK A FÉRFIAKAT? ÉS AKKOR EZÉRT EGY ÉVBEN EGYSZER FELKÖSZÖNTJÜK ŐKET? HÁT ÉN NEM VAGYOK ILYEN FÉRFI ÉS HA EZ GÁZ AKKOR MELEG VAGYOK.
"Ugyan melyik ffit érdekelné az "apák napja" de most komolyan. Te mi vagy? Nehogy már ennyire puha p*csű legyél..."
NEM TUDOM, DE NEKEM JÓL ESNE HA MAJD A GYEREKEM AZ ÉN FÁRADOZÁSOMAT IS MEGKÖSZÖNNÉ AMI BIZTOS HOGY KEVESEBB, MINT EGY NŐÉ ELISMEREM ÉS HA EZ GÁZ AKKOR PUHAPÜCSŰ VAGYOK.
"Ennyire idióta vagy? akadj már le erről vagy menj pszichológushoz -.-"
HA VALAKI NEM TUDJA A KÉSZ TÉNYEKET MEGCÁFOLNI AKKOR A MÁSIK SZEMÉLYÉBE GÁZOL BELE. ÉN EZT NEM FOGOM MEGTENNI. IDÁIG NEM SÜLLYEDEK LE.
"menstruálsz?"
HA IGEN AKKOR MÁR ENGEM IS LEHET SAJNÁLNI ÉS ÜNNEPELNI. :)
ma 17:32
Gondolom nem te vagy a Jézuska, mégis kapsz karácsonykor ajándékot. :)
Én vagyok, aki válaszolgatott a "pontjaidra", mert addig nyavalyogtál, hogy miért nem válaszol rájuk senki.. Aztán persze le is feministáztak, ami amúgy nagyon messzi áll tőlem, egy csomó nőt kilőnék az űrbe.. :) Én mondtam azt is, hogy mindkét oldalról irkálhatnánk napestig, hogy kinek miért jobb/rosszabb. Ezt még mindég hülyeségnek tartom. A magyarázataimra adott magyarázataidra is lehetne írni, de nem fogok. Örülj, hogy élsz, ne nehezítsd meg a saját életed hülyeségekkel. ;)Ha akarod köszöntsd fel apádat, de ne érdekeljen, hogy más felköszönti-e...
"Gondolom nem te vagy a Jézuska, mégis kapsz karácsonykor ajándékot. :) "
IGEN DE KARÁCSONYKOR A LÁNYOK IS KAPNAK. DE FÉRFI NAP NINCS. ÉRTED BIZTOS A KÜLÖNBSÉGET. PEDIG EGY FÉRFI SEM CSAK EGY SZEMÉT ÁLLAT. MERT HA AZ LENNE AKKOR NEKTEK NEM LENNE SZÜKSÉGETEK RÁ. NEKI IS MEG VAN A MEGFELELŐ TÁRSADALMI SZEREPE. ÉS EZ SEM OLYAN KÖNNYŰ. ÉN CSAK AZT SZERETNÉM, HA A NŐK NEM ESNÉNEK ÁT A MÁSIK OLDALRA. MERT MA ÉN VALAHOGY ÚGY ÉRZEM. DE EZ CSAK ÉN VAGYOK. ELFOGADOM A VÉLEMÉNYED ÉS TISZTELELLEK TÉGED IS ÉS AZ ÖSSZES TÖBBI NŐT IS. NEM AKAROK ÉN SENKIT BÁNTANI. CSAK OLYAN ÉRTHETETLEN EBBEN AZ EGYENLYOGÚSÁGBAN, HOGY ARRA FEL HOGY RÉGEN EL VOLTATOK NYOMVA MA EGY CSOMÓ OLYAN KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLTÖK AMIBEN MI NEM. ÉS AKKOR EZÉRT TI MIÉRT NEM VAGYTOK FELHÁBORODVA, HA AZON FEL VAGYTOK HOGY RÉGEN EL VOLTATOK NYOMVA. DE MIT SZÓLNÁL MA HA NEM A NŐK HANEM A FÉRFIAK MEHETNÉNEK ELŐBB NYUGDIJBA AKKOR AZ ÖSSZES NŐ FEL LENNE HÁBORODVA. DE HA EZT FORdÍTOTT ESETBEN ÉN TESZEM SZÓVÁ AKKOR EGY MELEG PUHAPÖCSŰ VAGYOK.
AZ LENNE A JÓ HA TÉNYLEG EGYENJOGÚSÁG LENNE MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA. ÉS NEM CSAK A NŐK EMELHETNÉK FEL EZÉRT A SZAVUKAT HANEM A FÉRFIAK IS ANÉLKÜL HOGY LEH*MOZNÁNAK BENNÜNKET!
AMÚGY KÖSZÖNÖM AZT A HOSSZÚ HOZZÁSZÓLÁSODAT! BÁR NEM JUTOTTUNK KÖZÖS NEVEZŐRE :(
18:48
Húzzál már innen te barom. Mivel a gyenge elméd miatt nem vagy képes felfogni a kérdést, akkor mi a szаrnak vagy még itt? Te remek példa vagy az agyhalott férfira. A te marhaságaidra senki nem kíváncsi. Semmi értelmeset nem tudsz írni, és akkor még te ugatsz?
" ünnepeljen Téged, esdekeljen előtted és szopja afaszod. "
A NŐK SEM ÍGY NEVELIK A GYEREKÜKET (TERMÉSZETESEN). ÉN SEM SZERETNÉM ÍGY. DE ŐKET MEGÜNNEPLIK.
"Bár ha így haladsz nem igen lesz olyan nő, aki el fog tudni viselni."
SZERENCSÉRE MOST IS VAN BARÁTNŐM, ÉS SOHA NEM VOLT GONDOM A CSAJOZÁSSAL. TISZTELEM A LÁNYOKAT, ÉS ÉN EZT VISZONT ELVÁROM. DE NEM ESEM HASRA EGY LÁNY ELŐTT HOGY Ő NŐ. NA ÉS? ÉN MEG FÉRFI. MINDKETTŐNKNEK SZÜKSÉGE VAN EGYMÁSRA.
"Olvastam a hozzászólásokat, de te ujjat nem tudsz mondani, mások véleménye meg nem érdekel, akkor minek a kérdés?"
HÁT AZ A HELYZET HOGY MINDKÉT OLDAL CSAK A SAJÁT SZEMSZÖGÉBŐL FEJTI KI ÁLLÁSPONTJÁT. ÉN MÉG NEM VOLTAM NŐ, ŐK MÉG NEM VOLTAK FÉRFIAK. SOHA NEM ÉRTHETJÜK MEG EGYMÁST IGAZÁN. EGYÉBKÉNT ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE ÉS JÓ VELÜK VITATKOZNI. ÉS NEM VAGYOK AZ A TÍPUS AKI SZÉGYELLI BEVALLANI, HOGY TÉVEDETT. CSAK EDDIG MÉG NEM TUDOTT SENKI MEGGYŐZNI AZ IGAZAMRÓL. DE HA ÍGY LESZ ÉN FOGOK ELNÉZÉST KÉRNI. :)
19:05
A kérdéshez tényleg nem nagyon szólt hozzá, inkább csak személyeskedett. Ezt a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!