Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
17:40 ugyan ugyan, egy pasitól senki se várja ezt el :D mindenki tudja milyenek :) Am meg a nőktől se várták el ennyire, de őt elkezdtek versenyezni ezzel, h ki a csinosabb stb, ezáltal lett az hogy a ffiak alapnak veszik.
Nem mindenkinek tetszik az hogy ha a másik ki van gyúrva, nem kell spré elég fürdened:D és ugyan minek a zselézett haj? attól igazán nem lesz több az ember, ugyan olyan kopaszon és derékig érő hajjal. Amelyik lányt csak ez érdekli azzal szóba se állnék a helyedben.
"Teljesen mindegy igazából, hogy nő vagyok vagy ffi, a lényeg hogy boldoggá tegyem a páromat!nem?"
DE.
Csak ez a mai világ annyira átalakult. A Tv-ben csak csinos lányokat , meg fiúkat mutogatnak. És hát nem lehet mindenki olyan mint a Tv-ben. Aztán persze a többség rosszul érzi magát mert nincsen 10/10-es barátnője vagy barátja. Meg annyira felszínes már minden.
Csak mégegy érdekes sztori:
Minden nap járok futni. Tegnap este mikor mentem haza jött velem szemben egy pár. A lány elkezdett velem szemezni, hátradobta haját. A barátja észrevette elkezdett kiabálni, hogy akkor most döntse el, hogy én vagy ő (nem ismertem őket előtte, és nem is én kezdeményeztem a szemezést) a lány még csak bocsánatot sem kért, csak annyit mondott neki : na gyere már ide. Utána újra átkarolták egymást és mentek tovább. Hová fajult manapság a világ. Ezek miért vannak együtt?
Jó ez nem tartozik a témához csak mutatja, hogy mennyire más már minden.
ma 17:51
Tudom, hogy gonosz vagyok, de ezen röhögtem.. Aki ennyire hülye, az meg is érdemli. :D
Ma 18:02
Hát én is nagyon meglepődtem rajta.
De a barátja volt a hülye egyébként. Mert ok nem vak a csaj se, de azért szemezni meg hajat hátradobni nem kellet volna neki.
Szégyen a női nemre nézve! És mennyi ilyen tinilány van :(
"Kicsit eltértünk a témától" :)))))))))))
Ezt a "nőt" persze biztos megköszöntik nőnapon.
De azt a férfit aki éjt-nappalá téve dolgozik erején felül és úgy "alszik" otthon, hogy sír a gyerek, az meg le van sz..r-va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!