Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyenjogúság van akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem igazságtalan ez kicsit a férfiakkal és apákkal szemben? Én például minden évben felköszöntöm a női ismerőseimet, de ők még egyszer se köszöntöttek meg engem. Pedig nekem is jól esne, ha lányok gondolnának rám. Ja viszont édesapámat azóta mindig meglepem valamivel amióta megtudtam, hogy van ilyen nap. Szerintem így fair.
2011. aug. 27. 13:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
77%

17:40 ugyan ugyan, egy pasitól senki se várja ezt el :D mindenki tudja milyenek :) Am meg a nőktől se várták el ennyire, de őt elkezdtek versenyezni ezzel, h ki a csinosabb stb, ezáltal lett az hogy a ffiak alapnak veszik.

Nem mindenkinek tetszik az hogy ha a másik ki van gyúrva, nem kell spré elég fürdened:D és ugyan minek a zselézett haj? attól igazán nem lesz több az ember, ugyan olyan kopaszon és derékig érő hajjal. Amelyik lányt csak ez érdekli azzal szóba se állnék a helyedben.

2011. aug. 27. 17:48
 32/120 A kérdező kommentje:

"Teljesen mindegy igazából, hogy nő vagyok vagy ffi, a lényeg hogy boldoggá tegyem a páromat!nem?"

DE.

Csak ez a mai világ annyira átalakult. A Tv-ben csak csinos lányokat , meg fiúkat mutogatnak. És hát nem lehet mindenki olyan mint a Tv-ben. Aztán persze a többség rosszul érzi magát mert nincsen 10/10-es barátnője vagy barátja. Meg annyira felszínes már minden.

Csak mégegy érdekes sztori:

Minden nap járok futni. Tegnap este mikor mentem haza jött velem szemben egy pár. A lány elkezdett velem szemezni, hátradobta haját. A barátja észrevette elkezdett kiabálni, hogy akkor most döntse el, hogy én vagy ő (nem ismertem őket előtte, és nem is én kezdeményeztem a szemezést) a lány még csak bocsánatot sem kért, csak annyit mondott neki : na gyere már ide. Utána újra átkarolták egymást és mentek tovább. Hová fajult manapság a világ. Ezek miért vannak együtt?

Jó ez nem tartozik a témához csak mutatja, hogy mennyire más már minden.

2011. aug. 27. 17:51
 33/120 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:51

Tudom, hogy gonosz vagyok, de ezen röhögtem.. Aki ennyire hülye, az meg is érdemli. :D

2011. aug. 27. 18:02
 34/120 A kérdező kommentje:

Ma 18:02

Hát én is nagyon meglepődtem rajta.

De a barátja volt a hülye egyébként. Mert ok nem vak a csaj se, de azért szemezni meg hajat hátradobni nem kellet volna neki.

Szégyen a női nemre nézve! És mennyi ilyen tinilány van :(

2011. aug. 27. 18:11
 35/120 A kérdező kommentje:

"Kicsit eltértünk a témától" :)))))))))))

Ezt a "nőt" persze biztos megköszöntik nőnapon.

De azt a férfit aki éjt-nappalá téve dolgozik erején felül és úgy "alszik" otthon, hogy sír a gyerek, az meg le van sz..r-va.

2011. aug. 27. 18:16
 36/120 anonim ***** válasza:
0%
Nah visszajöttem :d szóval sztem túldramatizálod a dolgokat :)
2011. aug. 27. 20:30
 37/120 A kérdező kommentje:
Lehet. :)
2011. aug. 27. 21:05
 38/120 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező első oldalon lévő felsorolására bezzeg senki nem reagál, ennek ellenére sokan okoskodnak itt...
2011. aug. 27. 22:12
 39/120 anonim ***** válasza:
23%
Mert a kérdés butaság volt, és te is buta vagy! :D
2011. aug. 27. 22:20
 40/120 anonim ***** válasza:
70%
Mert szerinted a nők nem mehetnek korábban nyugdíjba? A nőknek nincs kedvezmény néhány diszkóban? Nagyokos.
2011. aug. 27. 22:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!