Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
De neked nincs igazad. Mmint természetes hogy egy ffi sokat tesz a családért, de mért kell egy hagyományt így felfújni, én ezt nem értem.?
Egy nő, az nő.. tisztelni és szeretni kell, mi kell ennél több?
Köszönöm 10:26
Olvasd vissza a dolgokat 19:05!!!! és próbáld meg emberi ésszel felfogni!plusz egyáltalán nem neked szólt a bejegyzés
"De neked nincs igazad. Mmint természetes hogy egy ffi sokat tesz a családért, de mért kell egy hagyományt így felfújni, én ezt nem értem.?
Egy nő, az nő.. tisztelni és szeretni kell, mi kell ennél több?"
NA VÉGRE EGY ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁS TŐLED :)
NA AKKOR VAN MIN VITATKOZNI:
HÁT AZ IS TERMÉSZETES AMIT A NŐ TESZ MEG, MERT BIOLÓGIAI ADOTTSÁGAIBÓL EZ KÖVETKEZIK.
EGY FÉRFI AZ MEG EGY FÉRFI NEM? ŐT NEM KELL TISZTELNI ÉS SZERETNI? HA ERRE AZT MONDOD HOGY NEM AKKOR VAGY ÉRZELMEK NÉLKÜLI ÁLLATNAK TEKINTED A FÉRFIAKAT AKIK CSAK DUGNI AKARNAK A NŐKKEL ÉS KIHASZNÁLNI ŐKET (HÁZIMUNKA), VAGY FELJEBBVALÓNAK TEKINTED A NŐKET A FÉRFIAKNÁL. EGYIK SE JÓ.
19:32
Inkább neked kéne visszaolvasnod. Bár akkor sem veszed észre, hogy marhaságokat írtál, mert tőled csak ennyire telik.
Ezt jó volt olvasni :D
Nem tekintem se magasabb rangúnak sem alacsonyabbnak, hiszen ugyan olyan mint pl én, csak akkor elvárnám , hogy úgy is viselkedjen, s mindenből kivegye a részét. Amit viszont ne tesznek meg, hanem azt hiszik a középkorban vagyunk. Sokan lenézik a nőket. Egyáltalán nem állítom hogy a ffiak semmik vagy állatok vagy tárgyak, s ehhez hasonlók. Emberek és természetesen én is szeretem a párom, tisztelem és becsülöm. De ha tesóimra nézek pl már nem ezt látom, hanem azt h körülöttük kell hogy ugráljak, ki kell nyalnom a seggüket, főznöm mosnom rájuk, nem beszélve a takarításról, mert ugyebár lusták és szemetet meg mosatlant hagynak maguk mögött, ha megszólom értük akk vagy egy nagyon szép mondatot vagy pofont kapok tőlük. Hát ilyen lánynak lenni?
Nem azt mondom mert a párkapcsolat remek ilyen téren. Azt mondom hogy minden ember más, az olyan férfit aki meg tesz mindent a családjáért és a nehéz feladatokban is megosztozik a nővel, hogy ne legyen annyi terhe, akkor igen természetesen ő is megérdemli a dicséretet, és meg is kapja! De az olyanok, akik semmit nem tesznek, és z a baj hogy ez a nagy többség, és igazán sajnálom, olyan vagyok én is mint a többi ember, általánosítom a férfiakat, mert a többség az többség.
19:59!
Sztem akadj le rólam! xD
20:09
Látod, mondtam. A 0 agykapacitásod árulkodik. :)
5 évesek szokták ugyanazt visszavágni (fedezet nélkül) amit kaptak. Röviden: engem utánozol.
"huzz már el"
Na ennyit rólad. :)
Jaj és Ti mind a ketten lányok vagytok? :))))))))))))))
De azért én szeretlek Titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!