Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használnál fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használnál fogamzásgátló tapaszt? Lehet itt kapni nálunk Magyarországon? Lett valaki mellette terhes? Férfiak mit gondolnak róla esztétikailag?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
én még nem hallottam róla, szerintem ha lenne ilyen akkor reklámoznák sok helyen.
2009. szept. 14. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van ilyen. Lehet kapni itt is, csak nem túl kényelmes, mert egész nap, heteken át hordanod kell egy ragadós izét magadon.

[link]

2009. szept. 14. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem használnék. Sztem nem túl kényelmes. Tökéletesen megfelel a fogamzásgátlóm^^
2009. szept. 14. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
levan írva h ugyanazok a mellékhatási mint a tabinak, ittis a vérbe kerülnek a hormonok, alig különbözik vmiben a tabitól, így inkább a tabletta, az vhogy jobbnak tűnik
2009. szept. 14. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Mo-on nincs forgalomban.
2009. szept. 15. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
De magyarországon forgalomban van, csak nem mindenhol. Én is beszélgettem róla a nődokimmal, csak lemondtam róla mert macerásabb mint a bogyót szedni.
2009. szept. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!