Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ilyen nagy divat a fogamzásgátló tabletta szedése? 30-40 éve mi volt akkor? A Férfiak akkor is fanyalogva veték fel az óvszert vagy mi?!
És a nők akkor is ilyenekt mondtak, hogy :"nem a gumival akarok szexelni!" ... nekem kicsit fura ez a tabi dömping, ami mostanság uralkodik, a való életben és az oldalon is
előre szólok NEM tabi vs antitabi vitát akarok nyitni, hanem ÉRDEKEL, hogy a tabi mióta ekkora divat, és hogy valóban köze van-e a dolognak ahhoz, hogy ebből mekkora nagyot profitál a gyógyszeripar.
A tabi megjelenése előtt vagy a megszakításos módszert használták, (gumi sem volt),vagy a nők pesszáriumot használtak,vagy a szeretkezés után felkeltek,és ecetes vízzel kimosakodtak.Ezért mondták régen,hogy csak a lusta asszonynak van sok gyereke.Ezek sem voltak teljesen biztonságosak,de elég ritkán esett teherbe,aki nem akart.
A jelenlegi tabletták hátránya,mint előttem írták,majd hosszú évek múlva derül ki.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
várom a továbbiakat is
Engem személy szerint nem érdekel a gyógyszergyártók profitja, azért szedem, mert:
-ez a legbiztonságosabb védekezési módszer
-helyretette a mensimet, nem görcsölök tőle
-szép a bőröm
-legkényelmesebb védekezsi forma
Anyukám 30 éve is szedett már fogamzásgátlót, meg akkor még nagy divat volt a gumi is!
*védekezési
(bocs sz*r a billentyűzetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!