Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nem igazságtalan ez kicsit a férfiakkal és apákkal szemben? Én például minden évben felköszöntöm a női ismerőseimet, de ők még egyszer se köszöntöttek meg engem. Pedig nekem is jól esne, ha lányok gondolnának rám. Ja viszont édesapámat azóta mindig meglepem valamivel amióta megtudtam, hogy van ilyen nap. Szerintem így fair.2011. aug. 27. 13:56
101/120 anonim válasza:
Köszi xD
De ez idióta, ha fiú ha lány, imád vitázni..
102/120 anonim válasza:
Nem vagyok lány. Soha! Még mit nem?!
15:03
Nem tehetek róla, hogy elmebeteg vagy. Ezért is fölösleges a hülyeségeidet írnod. :)
103/120 anonim válasza:
Nem lennél lány, fúj soha xD Hülye Bu zi xDDDDD
104/120 A kérdező kommentje:
Ha fiúk vagytok, ha lányok köszönöm nektek a hozzászólásaitokat! Béküljetek már ki! :)
2011. szept. 1. 23:53
105/120 anonim válasza:
21:18
Ezek szerint te egy lányt akarsz magad mellé. A leszbikusságod kiélheted az álmaidban te nemnormális. :D
106/120 anonim válasza:
Természetesen nem :d van párom, aki ffi :D
De ah látom nem rajongsz a nőkért xD
107/120 anonim válasza:
14:48
Mégis a ferde hajlam volt egyből a gondolatod. :)
"De ah látom nem rajongsz a nőkért"
Csak a gondolkodásra képtelenekért nem. :)
108/120 anonim válasza:
xD lesz*rom nemvitázok veled, nincs rá mostmár időm xDDD
109/120 anonim válasza:
09:56
Hát az igazság ellen fölösleges is vitáznod. Legalább nekem nem kell időt pazarolni rád, mert úgysem fogod föl az igazságot. :D
110/120 anonim válasza:
Milyen igazságot? El vagy tájolva kisfiam :D Nem értem minek válaszolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!