Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak fogamzástálásáról miket tudtok? Milyen Magyarországon is beszerezhető gyógyszerek vannak? Ill. hogyn lehet ezekhez hozzájutni?
Létezik, de tudtommal Magyarországon még nem kapható.
Kedves első: a férfiaknak is érdeke, mert ha a nő pl. nem szedhet fogamzásgátlót, neked pedig ugye tök8, hogy mi lesz, akkor később elég kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, gondolok itt az apasági pertől kezdve (mert ugye az ilyenek, mint te, nem hajlandóak fizetni gyerektartást addig, amíg az általuk felcsinált nő nem viszi az ügyet bíróság elé) a gyerektartáson át a ciki kérdésekig: "neked hol az apád?"
Az első iróniából mondta szerintem. És jogos. Azt olvastam (persze ki tudja, igaz-e), hogy mikor tesztelték a férfi fogamzásgátlót, akkor megbízhatóan működött, de az összes pasi depressziós lett tőle. Ehhez persze tudni kell, hogy úgy tesztelték, hogy egy csoport placebót kapott, egy másik csoport meg gyógyszert. És mindenki depis lett, nem csak a gyógyszeresek.
Szerintem a legtöbb férfi (tisztelet a kivételnek!!) nem szedne ilyet.
A kérdezőnek pedig: Magyarországon még nincs ilyen fogamzásgátló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!