Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A férfiak miért nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem akarnak fogamzásgátlót szedni, hisz van nekik való is?!

Figyelt kérdés
Láttam a tv be mondta az urulógus hogy van férfi fogamzásgátló. Arra gondoltam, hogy ha már a nőkre annyi teher rászakad, szüléstől kezdve minden féle, akkor ezt már igazán átvállahatnák, hogy ők szedjék a tablettákat! Csak az a baj hogy a férfiak 90% -a szadista állat és imádja ha a felesége szenved és nem vállalja át!
2010. szept. 20. 15:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a TV-be hallottad, de attól még nincs használható férfi fogamzásgátló. Ott sokmindent hazudnak. Például szerintük ezerféle rákgyógyszert feltaláltak már.

Kisérletezgetnek vele, de az még messze van, amig lesz is.

2010. szept. 20. 15:41
 2/16 emberke ***** válasza:

ööööö.....háááááát....izé

na én nemvok szadista párom sem az.....

bevallom egyikünk sem szed fogamzásgátlót és most úgy áll a helyzet hogy nemis fogunk.

1. mivel kb szétroncsolhatja a szervezeted (mostjön a lehurogás azoknak kuss vegyészmérnök vagyok tudom mi a jó és mi a nem)

2. töb érvet nemtok mondani de kb ennyi

2010. szept. 20. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
2010. szept. 20. 15:43
 4/16 emberke ***** válasza:

szülés....... szültél már?

vagy esetleg voltál már istenigazából tökönrugva?

2010. szept. 20. 15:43
 5/16 gabriell88 ***** válasza:
58%

nő vagyok 22 éves...

Valamiben egyetértek az előttem szólóval, a férfiaknak sem könnyű, mert végülis javarész ők "dolgoznak" persze vannak olyan pozíciók mikor a nő is szerepet kap de ez kevés...

Arról meg annyit h igaz h van férfi fogamzásgátló, de fele annyira sem biztonságos mint a női tabi...

Nem hiszem h olyan angy probléma bevenni minden nap egy kis kapszulát ami olyan picike h víz nélkül is letudod nyelni, 1.

2. Bár a férfiak nem szülnek, viszont akárh nézed az is nagy felelőség, h a eltudja tartani a családját, persze a nő is dolgozik, de 2 évet csak otthon kell maradnia a picivel, és ugyebár ezalatt is enni kell...

3. A szülés fájdalmas, és igen ez egy női kiváltág...Én nem úgy fogom fel h a szülés egy teher.. ez már rossz hozzáállás,a szülés ajándék, egy csoda amire csak mi NŐK vagyunk képesek, Életet adni és világra hozni!Ez csodálatos dolog, olyan köteléket alkot amit a férfia NEM élhetnek át...

Sztem nőnek lenni nem teher...Megvannak a csodálatos oldalai amit egy férfi nem tapasztalhat meg soha, és hidd el sokan lennének ezért a nő helyében..:)

2010. szept. 20. 15:48
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért nem szedünk mert nincs . Amik vannak kisérleti stádiumban meg nagyrészt vagy nem működnek rendesen (spermáknak csak 1 részét öli meg , de még mindig marad ott bőven) vagy pl impontenciát okoz , meg hasonlókat . Bár tény ha impotens a férfi akkor az tuti fogamzásgátlás ...

Szóval ami nincs azt tényleg nem szedi egy pasi se ... ilyen szemetek és köcsögök vagyunk mind :P

24/f

2010. szept. 20. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha férfiak szednék a fog.gátlót,akkor nem lesz több véletlen teherbe esés.És akkor mi lesz veletek szerencsétlen nőkkel,akik csak véletlenül tudnak teherbe esni.Többé egy férfit se b@szhattok át a palánkon.
2010. szept. 20. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha lenne, de megjegyzem még nincs férfi fogamzásgátló akkor sem engedném a páromnak,hogy szedje. Isten ments. Egyikőtök sem emlékszik milyenek voltak az első női fogamzásgátlók? Miket okoztak? Soha nem engedném a páromnak. Én sem vagyok hajlandó tablettát szedni, annak ellenére sem, hogy a női fogamzásgátlók jóval korszerűbbek. Hormon, hormon, nem érdekel mennyi, én biztos nem szedném, a párom meg főleg nem.
2010. szept. 20. 16:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Van férfi fogamzásgátló, kérdezd meg az urulógusod. De azért köszi a válaszokat, bár a kérdésem az, hogy miért nem akarnak szedni, átvállalni ezt a kis semmiséget, ahogy írta is valaki, hogy csak 1 kis tabletta amit víz nélkül is le lehet nyelni. Csak ennyit kéne felvállani, hogy a feleségét ha megterheli a szülés (még ha csodálatod dolog is valóban), mégis csak megterheli, legalább a tabletta ne terhelje meg. De ugy látszik, még ez is nagy kérés. Akkor marad az óvszer, vagy a semmi szex.
2010. szept. 20. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Te bíznál abban, hogy a pasid majd szépen minden nap beveszi a pirulát? Szerintem a legtöbb nő ismeri annyira a férfiakat, hogy nem bíznak bennük ilyen téren.

Én ha lenne kipróbált, normálisan tesztelt gyógyszer, és a csajom ragaszkodna hozzá, bevállalnám. Ennyi.

2010. szept. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!