Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem akarnak fogamzásgátlót szedni, hisz van nekik való is?!
Lehet hogy a TV-be hallottad, de attól még nincs használható férfi fogamzásgátló. Ott sokmindent hazudnak. Például szerintük ezerféle rákgyógyszert feltaláltak már.
Kisérletezgetnek vele, de az még messze van, amig lesz is.
ööööö.....háááááát....izé
na én nemvok szadista párom sem az.....
bevallom egyikünk sem szed fogamzásgátlót és most úgy áll a helyzet hogy nemis fogunk.
1. mivel kb szétroncsolhatja a szervezeted (mostjön a lehurogás azoknak kuss vegyészmérnök vagyok tudom mi a jó és mi a nem)
2. töb érvet nemtok mondani de kb ennyi
szülés....... szültél már?
vagy esetleg voltál már istenigazából tökönrugva?
nő vagyok 22 éves...
Valamiben egyetértek az előttem szólóval, a férfiaknak sem könnyű, mert végülis javarész ők "dolgoznak" persze vannak olyan pozíciók mikor a nő is szerepet kap de ez kevés...
Arról meg annyit h igaz h van férfi fogamzásgátló, de fele annyira sem biztonságos mint a női tabi...
Nem hiszem h olyan angy probléma bevenni minden nap egy kis kapszulát ami olyan picike h víz nélkül is letudod nyelni, 1.
2. Bár a férfiak nem szülnek, viszont akárh nézed az is nagy felelőség, h a eltudja tartani a családját, persze a nő is dolgozik, de 2 évet csak otthon kell maradnia a picivel, és ugyebár ezalatt is enni kell...
3. A szülés fájdalmas, és igen ez egy női kiváltág...Én nem úgy fogom fel h a szülés egy teher.. ez már rossz hozzáállás,a szülés ajándék, egy csoda amire csak mi NŐK vagyunk képesek, Életet adni és világra hozni!Ez csodálatos dolog, olyan köteléket alkot amit a férfia NEM élhetnek át...
Sztem nőnek lenni nem teher...Megvannak a csodálatos oldalai amit egy férfi nem tapasztalhat meg soha, és hidd el sokan lennének ezért a nő helyében..:)
Azért nem szedünk mert nincs . Amik vannak kisérleti stádiumban meg nagyrészt vagy nem működnek rendesen (spermáknak csak 1 részét öli meg , de még mindig marad ott bőven) vagy pl impontenciát okoz , meg hasonlókat . Bár tény ha impotens a férfi akkor az tuti fogamzásgátlás ...
Szóval ami nincs azt tényleg nem szedi egy pasi se ... ilyen szemetek és köcsögök vagyunk mind :P
24/f
Te bíznál abban, hogy a pasid majd szépen minden nap beveszi a pirulát? Szerintem a legtöbb nő ismeri annyira a férfiakat, hogy nem bíznak bennük ilyen téren.
Én ha lenne kipróbált, normálisan tesztelt gyógyszer, és a csajom ragaszkodna hozzá, bevállalnám. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!