Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak legszebb pillanata sex alatt/közben. Nektek milyen? Tovább lent!
Pasik!Mit éreztek pontosan mikor elélveztek,mint lelkileg mint testileg?
Pontosan arra lennék kiváncsi,hogy nállatok is olyan mint nállunk,hogy néha remegtek az izgalomtol,elönt a melegség?Vagy mit éreztek?
Köszi előre is a válaszokat! egy 21/L
Tudod amikor az a fehéres izé totál beteríti a képedet, na akkor élvezünk.
Minálunk nincs játszott orgazmus és egyéb női marhaságok, ha köp a kobra, akkor van, bocsi, mi ilyen egyszerűen működünk és ezzel tökéletesen elégedettek is vagyunk.
Igen, olyan - de ezt nehéz megmondani, mert meglepően kevesen ismerik mindkét fajta érzést.
Tulajdonképpen ezek a fejben dőlnek el, és férfiban, nőben hasonló érzések (de nem egyformák).
az nem gáz!!!Adok egy tippet! Love.hu (társkereső.
Nekem bejött az oldal!
Hidd el aki megkap elsőnek (csaj) az odalesz érte!
(én örülnék neki,bár van barátom igy már nem lehetséges)
Ahogy Woody Allen is mondta, "az orgazmus utáni petyhüdés, talán még jobb, mint maga az orgazmus" :)
Arról nem írnék litániát, hogy elélvezni milyen, valami olyasmi, mint amit írtál. De egy biztos, a lányok állítólag igénylik, hogy szex után simogassák őket, meg odabújjanak hozzájuk, hát a férfiak pont nem... Nekem mindegy, hogy mi van utána, csak mozogni ne kelljen... hagyjanak PETTYHÜDNI! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!