Hogy mondjam meg a barátnőmnek azt, hogy az lenne a legszebb ajándék névnapomra, ha lefeküdnénk?
18f vagyok és van egy 17 éves barátnőm.
Több mint fél éve vagyunk együtt és mindketten szüzek vagyunk.
Nekem nem kell semmilyen ajándék meg lóf@sz csak az,hogy végre elveszítsük.
Ezt szeretném vele valahogy közölni :/
Nagyon szeretném már és ő is csak fél :/
Több mint fél éve együtt,nem erőszakoskodtam vele soha,tudja,hogy szeretem,és mégis fél :/
Erre van egy jó ötletem:D
Adj neki egy boritékot, benne egy levéllel amin az áll:
Ha el akarod veszíteni a szüzességed velem, mosolyogj :D:D tuti mosolyogni fog:P
az nem jó, ha a szexet ajándékként, illetve kegy gyakorlásként rögzíted, rossz gyakorlathoz vezet. sztem nem kell ezt túltémázni, egyszer mikor olyan hangulatban vagytok egyszerűen hagyni kell történni a dolgokat.
29/n
elsőnek: vagy felkapja a vizet és elmond mindennek :DD
amúgy meg tényleg ne ajándékként kér, hanem kérdezd meg, hogy gondolt-e már arra és hogy még várna-e vele?
szerintem ha így vagy hasonlóan kérdezed meg nem lehet belőle semmi baj, max megmondja, hogy várna vele, vagy huncut lesz és meglep magától :D
Tényleg ne ajándékként kérd!
Szereted, ő is szeret. Türelem!
Törődj vele sokat lelkileg is, és annál hamarabb megerősödik és elszáll a félelme! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!