Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit aggódnak a magyar férfiak a nőcsábász fekete és arab pasikon Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha mind fejenként több tucat magyar lányt is megdöntenének, akkor is egy százalék alatt lenne a érintett lányok száma. Eközben a Nagy Britanniában az összes fehér nő több mint húsz százaléka volt már fekete pasival. - 21%-a mondta a fehér nőknek. Egyes becslések szerint amúgy a negyedénél is több.2011. aug. 18. 07:14
1/20 anonim válasza:
Na de akkor mi van? Én nem aggódom...
2/20 anonim válasza:
Én sem. A párom ENGEM szeret, nem egy arabot. A többi nő meg felőlem azt csinál és azzal, amit és akivel akar. Nem tudom, miért kellene aggódni.
Pedro
3/20 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség nálunk ilyenen aggódni.
Nem amerikai a nejem, hogy feka pasikkal akarjon kefélni.
4/20 anonim válasza:
Mert ott meg az a divat, hogy azzal "dobják fel" a házas életet. :S
5/20 anonim válasza:
Nem irigylem tőlük azokat a nőket!
Egy hét alatt a Balatonon legalább 4 fehér nőt láttam fekete kisgyerekkel a parton, apuka meg sehol!
:D
Közülük egy volt aki jól nézett ki, a többit bottal se piszkálnám! (pont mint a Fekete Dákó nője)
6/20 anonim válasza:
Azért a Blahán (Bp.) sok jó nő pasizik/pasizott feketékkel.
7/20 anonim válasza:
08:03
És te emiatt most aggódsz???
Pedro
8/20 A kérdező kommentje:
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:55
Írtam én ilyent? Csak megjegyeztem hogy sok szép és dögös nő pasizott feketékkel. Azért ne esünk át a ló túl oldalára.
2011. aug. 18. 08:12
9/20 A kérdező kommentje:
Írt ilyent?*
2011. aug. 18. 08:12
10/20 anonim válasza:
Nekem is külföldi barátnőm van :P Nem muszáj csak a csajoknak külföldit találni, lehet neked is :P Szal nincs miért aggódnod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!