Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
"nyugodtan sírhat: Jaj ugyan már.. Egy férfi nem sírhat? Emberek vagyunk, még jó, hogy vannak érzelmeink... Semmi ciki nincs abban, ha mondjuk meghal az anyukád és elsírod magad. A túlságosan pityergőset meg lányban sem szeretik túlzottan. "
ÉN NEM ARRA GONDOLTAM AMIKOR MEGHAL AZ ANYUKÁM. HANEM KISEBB DOLGOKRA. ÉS IGEN EZT A TÁRSADALOM KEVÉSBÉ TOLERÁLJA. SOK KÉRDÉS VAN A GYK-EN IS LÁNYOKTÓL HOGY JAJ SÍRT A BARÁTOM.
"-mindig tudja mikor van a párjának orgazmusa ( mi nem tudjuk mikor színlelik és mikor igazi): Olyan nőt kell keresni, aki nem egy nyomi pics@, és nem fog neked hazudni, így az orgazmust sem játssza meg. "
IGEN CSAK MÉG A LEGKEDVESEBB LÁNY IS -AZÉRT MERT TULAJDONKÉPPEN NEKEM AKAR JÓT- MEG TUDJA JÁTSZANI AZ ORGAZMUST. MI EZ NEM TUDJUK. ÉS EZ TÉNY.
"-nyugodtan viselkedhet férfiasan ,de ha egy férfi nőies akkor már baj: Az is "baj", ha egy nő férfiasan viselkedik... Az ilyen lányokat mindig megszólják, és nem nagyon kellenek a fiúknak, mivel többnyire a nőies nőket szeretitek, szóval ez a pont egyáltalán nem igaz. "
IGEN CSAK HA EGY FIÚ CSINÁLJA AKKOR BUZ*IS, HA LÁNY AKKOR MENŐ.
"-tovább élnek: Hát ez lol! :D Nem nemtől függ, hogy ki meddig él. :D:D:D "
DE IGEN: születéskor várható élettartam :a férfiaké 68,4, míg a nõké 76,8 év(2003. FORRÁS:KSH)
TÖBB MINT NYOLC ÉVVEL! NEM SEMMI!
"nála marad 95%-ban a gyerek ha elválik a férjétől (kösz a tippet): Mert az anyára a gyereknek nagyobb szüksége van lélektanilag. Ha meg már elég nagy hozzá a gyerek, akkor eldöntheti, hogy melyik szülőjénél akar élni. "
HÁT EBBEN A LÉLEKTANI DOLOGBAN LEHET VALAMI MONDJUK OLYAN 5 ÉVES KORIG. UTÁNA FŐLEG EGY FIÚ GYEREKNEK LEHET HOGY JOBB HELYE LENNE AZ APJÁNÁL. KITŐL FOGJA ELSAJÁTÍTANI AZ ANYÁNÁL MARADT FIÚ A FÉRFIAS VISeLKEDÉST, HA AZ ANYÁNÁL MARAD? MÉG A SULIBAN IS NAGYON KEVÉS FÉRFI TANÁR VAN. SAJNOS.DE SOKSZOR AZ AUTOMATIKUS A DÖNTÉS. ÉS NEM AZT NÉZIK, HOGY KINÉL LENNE JOBB HELYE A GYEREKNEK.
"Te nem vagy teljesen normális, és ezt nem bántásból mondom. "
SZERINTEM MEG IGEN. CSAK A MÁSIK OLDALRÓL VIZSGÁLOM A DOLGOKAT MINT TE. NEKÜNK SEM FENÉKIG TEJFEL, MAXIMUM HA VALAKI NAGYON JÓKÉPŰ. A FÉRFI IS CSINÁLHAT JÓ DOLGOKAT NEM CSAK A NŐ. EGY FÉRFIT IS LEHET BECSÜLNI, ELISMERNI. NEM CSAK LENÉZNI HOGY JAJJ Ő CSAK EGY FÉRFI.
"Meg kell felelni a férfiaknak, és a barátnőknek is, nehogy kinézzenek minket valami miatt. "
NEKÜNK IS.
"Mostanság amiatt, hogy alig van normális pasi"
NORMÁLIS LÁNY IS KEVÉS VAN :(
"Mi vagyunk azok, akiknek fáj az első szexuális együttlét, míg ti azonnal élvezitek"
ÉN SEM TUDTAM ÉLVEZNI, MERT LÁTTAM AHOGY FÁJ A BARÁTNŐMNEK. ÉS NEM IS ÉLVEZTEM EL AKKOR, MERT NEM TUDTAM ELENGEDNI MAGAM. ILYEN IS VAN. DE ELŐTTE TUDOD HÁNYSZOR "FÁJT" AMIKOR NEM SZEXELHETTEM. FARMER NADRÁGBA CSÓKOLOZTAM A BARÁTNŐMMEL ÉS NEM VOLT FOLYTATÁS. NEKTEK EZ NEM "FÁJ". CSAK NEDVESEK LESZTEK AKKOR.
vagyunk azok, akik ha fogamzásgátlót szednek, hogy jobb legyen nektek férfiaknak a szex...mert nagyon sokan mondják, hogy "zokniban lábat mosni?"
EZ IGAZ, DE A LEGTÖBB MAI FOGAMZÁSGÁTLÓ MÁR NEM BORÍTJA FEL A HORMONHÁZTARTÁSOTOKAT. A MÁSIK HOGY HA SZEDITEK AKKOR KEVÉSBÉ FÁJDALMAS ÉS KEVESEBB VÉRT VESZTETEK MENSTRUÁCIÓKOR. TEHÁT MÉG TALÁN JÓ IS NEKTEK EBBŐL A SZEMPONTBÓL! ÉS AMÚGY NEM CSAK A FIÚNAK JOBB HANEM A LÁNYOKNAK IS NEM? DE HA LESZ FOGAMZÁSGÁTLÓ FIÚKNAK ESKÜSZÖM, HOGY ÉN NEM FOGOK IDEGENKEDNI TŐLE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!