Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyenjogúság van akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem igazságtalan ez kicsit a férfiakkal és apákkal szemben? Én például minden évben felköszöntöm a női ismerőseimet, de ők még egyszer se köszöntöttek meg engem. Pedig nekem is jól esne, ha lányok gondolnának rám. Ja viszont édesapámat azóta mindig meglepem valamivel amióta megtudtam, hogy van ilyen nap. Szerintem így fair.
2011. aug. 27. 13:56
 61/120 A kérdező kommentje:

"nyugodtan sírhat: Jaj ugyan már.. Egy férfi nem sírhat? Emberek vagyunk, még jó, hogy vannak érzelmeink... Semmi ciki nincs abban, ha mondjuk meghal az anyukád és elsírod magad. A túlságosan pityergőset meg lányban sem szeretik túlzottan. "

ÉN NEM ARRA GONDOLTAM AMIKOR MEGHAL AZ ANYUKÁM. HANEM KISEBB DOLGOKRA. ÉS IGEN EZT A TÁRSADALOM KEVÉSBÉ TOLERÁLJA. SOK KÉRDÉS VAN A GYK-EN IS LÁNYOKTÓL HOGY JAJ SÍRT A BARÁTOM.

2011. aug. 31. 00:01
 62/120 A kérdező kommentje:

"-mindig tudja mikor van a párjának orgazmusa ( mi nem tudjuk mikor színlelik és mikor igazi): Olyan nőt kell keresni, aki nem egy nyomi pics@, és nem fog neked hazudni, így az orgazmust sem játssza meg. "

IGEN CSAK MÉG A LEGKEDVESEBB LÁNY IS -AZÉRT MERT TULAJDONKÉPPEN NEKEM AKAR JÓT- MEG TUDJA JÁTSZANI AZ ORGAZMUST. MI EZ NEM TUDJUK. ÉS EZ TÉNY.

2011. aug. 31. 00:04
 63/120 A kérdező kommentje:

"-nyugodtan viselkedhet férfiasan ,de ha egy férfi nőies akkor már baj: Az is "baj", ha egy nő férfiasan viselkedik... Az ilyen lányokat mindig megszólják, és nem nagyon kellenek a fiúknak, mivel többnyire a nőies nőket szeretitek, szóval ez a pont egyáltalán nem igaz. "

IGEN CSAK HA EGY FIÚ CSINÁLJA AKKOR BUZ*IS, HA LÁNY AKKOR MENŐ.

2011. aug. 31. 00:08
 64/120 A kérdező kommentje:

"-tovább élnek: Hát ez lol! :D Nem nemtől függ, hogy ki meddig él. :D:D:D "

DE IGEN: születéskor várható élettartam :a férfiaké 68,4, míg a nõké 76,8 év(2003. FORRÁS:KSH)

TÖBB MINT NYOLC ÉVVEL! NEM SEMMI!

2011. aug. 31. 00:15
 65/120 A kérdező kommentje:

"nála marad 95%-ban a gyerek ha elválik a férjétől (kösz a tippet): Mert az anyára a gyereknek nagyobb szüksége van lélektanilag. Ha meg már elég nagy hozzá a gyerek, akkor eldöntheti, hogy melyik szülőjénél akar élni. "

HÁT EBBEN A LÉLEKTANI DOLOGBAN LEHET VALAMI MONDJUK OLYAN 5 ÉVES KORIG. UTÁNA FŐLEG EGY FIÚ GYEREKNEK LEHET HOGY JOBB HELYE LENNE AZ APJÁNÁL. KITŐL FOGJA ELSAJÁTÍTANI AZ ANYÁNÁL MARADT FIÚ A FÉRFIAS VISeLKEDÉST, HA AZ ANYÁNÁL MARAD? MÉG A SULIBAN IS NAGYON KEVÉS FÉRFI TANÁR VAN. SAJNOS.DE SOKSZOR AZ AUTOMATIKUS A DÖNTÉS. ÉS NEM AZT NÉZIK, HOGY KINÉL LENNE JOBB HELYE A GYEREKNEK.

2011. aug. 31. 00:21
 66/120 A kérdező kommentje:

"Te nem vagy teljesen normális, és ezt nem bántásból mondom. "

SZERINTEM MEG IGEN. CSAK A MÁSIK OLDALRÓL VIZSGÁLOM A DOLGOKAT MINT TE. NEKÜNK SEM FENÉKIG TEJFEL, MAXIMUM HA VALAKI NAGYON JÓKÉPŰ. A FÉRFI IS CSINÁLHAT JÓ DOLGOKAT NEM CSAK A NŐ. EGY FÉRFIT IS LEHET BECSÜLNI, ELISMERNI. NEM CSAK LENÉZNI HOGY JAJJ Ő CSAK EGY FÉRFI.

2011. aug. 31. 00:40
 67/120 A kérdező kommentje:

"Meg kell felelni a férfiaknak, és a barátnőknek is, nehogy kinézzenek minket valami miatt. "

NEKÜNK IS.

2011. aug. 31. 00:41
 68/120 A kérdező kommentje:

"Mostanság amiatt, hogy alig van normális pasi"

NORMÁLIS LÁNY IS KEVÉS VAN :(

2011. aug. 31. 00:42
 69/120 A kérdező kommentje:

"Mi vagyunk azok, akiknek fáj az első szexuális együttlét, míg ti azonnal élvezitek"

ÉN SEM TUDTAM ÉLVEZNI, MERT LÁTTAM AHOGY FÁJ A BARÁTNŐMNEK. ÉS NEM IS ÉLVEZTEM EL AKKOR, MERT NEM TUDTAM ELENGEDNI MAGAM. ILYEN IS VAN. DE ELŐTTE TUDOD HÁNYSZOR "FÁJT" AMIKOR NEM SZEXELHETTEM. FARMER NADRÁGBA CSÓKOLOZTAM A BARÁTNŐMMEL ÉS NEM VOLT FOLYTATÁS. NEKTEK EZ NEM "FÁJ". CSAK NEDVESEK LESZTEK AKKOR.

2011. aug. 31. 00:48
 70/120 A kérdező kommentje:

vagyunk azok, akik ha fogamzásgátlót szednek, hogy jobb legyen nektek férfiaknak a szex...mert nagyon sokan mondják, hogy "zokniban lábat mosni?"

EZ IGAZ, DE A LEGTÖBB MAI FOGAMZÁSGÁTLÓ MÁR NEM BORÍTJA FEL A HORMONHÁZTARTÁSOTOKAT. A MÁSIK HOGY HA SZEDITEK AKKOR KEVÉSBÉ FÁJDALMAS ÉS KEVESEBB VÉRT VESZTETEK MENSTRUÁCIÓKOR. TEHÁT MÉG TALÁN JÓ IS NEKTEK EBBŐL A SZEMPONTBÓL! ÉS AMÚGY NEM CSAK A FIÚNAK JOBB HANEM A LÁNYOKNAK IS NEM? DE HA LESZ FOGAMZÁSGÁTLÓ FIÚKNAK ESKÜSZÖM, HOGY ÉN NEM FOGOK IDEGENKEDNI TŐLE!

2011. aug. 31. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!