Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
ma 16:24
Igen, hát ezt így látják a nők. De ez nem teljes igazság.
Serdülőkorban mi is változunk. És igen nincsenek menstruációs görcseink. De nekünk meg küzdeni kell a lányokért. Nekünk kell kezdeményezni. Kitalálni, hogy mit csináljunk a randikon. Kedvességgel elhalmozni Titeket. Szenvednünk kell, hogy látjuk a csinos lányokat és nem szexelhetünk velük. Rohadt szar érzés, hogy áll és nem tudok csinálni semmit (Ezt meg Ti nem tudhatjátok, hogy milyen). Nekünk kell megcsókolni Titeket. Küzdeni azért, hogy szexuális kapcsolat legyen köztünk. Jól kell teljesítenünk az ágyban. Szóval a párkapcsolatban az aktívitást mindig a férfitől várják el. A menstruáció és a szülés az fáj. És elismerem tényleg nem tudom átérezni, hogy mennyire. És tényleg becsüllek benneteket ezért. De Ti mit tesztek? CSak megtörténnek veletek a dolgok. Odamegy hozzád a fiú. Neki kell felkeltenie az érdeklődésedet. Neki kell megcsókolni. Megfogni a kezed. stb. Amit az előbb leírtam.
Neked semmit nem kell tenni csak elviselni a fájdalmat!
Nem egyszerűbb?
A házimunka meg olyan, hogy nem kell hagyni a magát a nőnek. Nálunk anyu nem hagyja apámnak csinálni a dolgokat pedig szeretne neki segíteni.
ma 17:07
Ezt elnézem neked, mert még csak 17 éves vagy, komoly, hosszútávú párkapcsolatod még nem lehetett. Megnézném, milyen jót mosolyogsz majd ezen, ha egyszer lesz egy rendes párkapcsolatod. :)
" Férfi nap nem értem miért kéne, hogy legyen... Nincs olyan dolog, ami csak a férfiakra vonatkozik..."
De van: nekünk kell kezdeményezni, a párkapcsolat minden egyes lépéséért megküzdeni (kézfogás,csók, szeretkezés), ágyban irányítani,megvédeni Titeket...
Pontosan egyet értek az előttem szólóval. Igen nő vagyok. Ha nem szívesen teszed, nem kell köszöntsd. Egy szép szokás és ennyi az egész. Nem fontos ezt- azt vennem a páromnak, egy az: ő annak örül a legjobban ha mellette vagyok, kettő ő örül annak hogy boldoggá tud tenni. Van kiért élnem, van akit szeretek. A szeretet a legtöbb amit tudni adok neki, és akármit vehetek neki, a szeretetet semmi sem pótolja. Nos ha te nem így érzed, és neked nem midnen a nő, akk lehet meleg vagy. Nem tudom ki bántotta ennyire a lelki világod, hogy minden lányt egy kpal alá veszel, de ez közel sincs így. Most egyenjogúság ide vagy oda, semmit sem ér. Az ember sztem örülhet hogy van egy nő az oldalán, aki meleg vacsorával várja odahaza.
Régen nem így volt. Régen a férfi volt az asztalfőn. Nagyon sokáig a ház bizonyos pontján nem tartózkodhattak az asszonyok, pl veszek itt azt h " szentsarok" ahol az értékeket tartották, csak a ffi ülhetett le oda. A nő neve "halhass" volt. Először a ffi evett, s mikor befejezte az étkezét, a maradékot fogyaszthatta az asszony. Még szép shogy örülnek a nők hogy ennek vége. Lennél nő? Gondolj bele milyen lehetett nekik akkor? S e mellett mindent ők csináltak. 16:24-es voltam
ma 17:16
Na ez az, ami nem igaz. Főleg a mai világban, ahol a csajok ezüsttálcán kínálják magukat. A normálisabbja meg tudja, hogy egy nőnek ugyanúgy kell tenni egy normális párkapcsolatért, mint egy férfinak. Nőként mondom, hogy az olyan nőket, akik minden tőled várnak el, KERÜLD! Tudom, hogy vannak ilyenek, de ha férfi lennék hagynám az ilyen nőket a fenébe.. Meg lehet érteni amit írsz, de azt kell hogy mondjam, hogy csak a tapasztalatlanság beszél belőled.
Nem egyszerűbb.. Melyik nőt nézed meg? Amelyik csinos, nem? Mennyit kell tegyen azért hogy csinos, szép legyen? SOKAT Nagyon sokat. Ne legyen elhízva, ápolt legyen a haja, a bőre, ne legyen nagy szemöldöke, ne legyen szőrös sehol, mert ezt ugye elvárjátok. Ezt ti autómatikusnak veszitek hogy egy lány jól nézzen ki, plusz jól is viselkedjen.
De... Olyan lányt szúrsz ki magadnak aki felkeltette az érdeklődésed, nem? Neked már csak oda kell menned, hiszen a Nő mozgatta meg a fantáziád... nem te, tévedésben vagy
Ma 17:18
Hát igen ami régen volt az tényleg nagyon szomorú. És nem lettem volna akkor nő. De az már régen volt és ma már nem ez a helyzet. Ma lennék nő. Igen.
Most ez a helyzet amit Te fogalmaztál meg:
"Az ember sztem örülhet hogy van egy nő az oldalán, aki meleg vacsorával várja odahaza. "
Ma 17:21
"Nőként mondom, hogy az olyan nőket, akik minden tőled várnak el, KERÜLD! "
Kerülöm. Volt már néhány ilyen lánnyal dolgom sajnos elég sokszor. Szerencsére a mostani barátnőm már nem ilyen. :)
Ma 17:24
"Nem egyszerűbb.. Melyik nőt nézed meg? Amelyik csinos, nem? Mennyit kell tegyen azért hogy csinos, szép legyen? SOKAT Nagyon sokat. Ne legyen elhízva, ápolt legyen a haja, a bőre, ne legyen nagy szemöldöke, ne legyen szőrös sehol, mert ezt ugye elvárjátok. Ezt ti autómatikusnak veszitek hogy egy lány jól nézzen ki, plusz jól is viselkedjen.
De... Olyan lányt szúrsz ki magadnak aki felkeltette az érdeklődésed, nem? Neked már csak oda kell menned, hiszen a Nő mozgatta meg a fantáziád... nem te, tévedésben vagy"
HÁt igen igaz. De ez is csak féligazság. Ok ahhoz a lányhoz megyek oda aki ad magára. De ezt tőlem ugyanúgy elvárható ha sikeres akarok lenni a lányoknál. Nekem is kell gyúrnom, fodrászhoz menni, márkás ruhába menni, zselézni a hajam, spréznem magam. És hát már a lányok is elvárják hogy borotváljam ott. :) Ja és legyek bunkó, mert ha normális vagyok akkor már szóba se állnak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!