Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyenjogúság van akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem igazságtalan ez kicsit a férfiakkal és apákkal szemben? Én például minden évben felköszöntöm a női ismerőseimet, de ők még egyszer se köszöntöttek meg engem. Pedig nekem is jól esne, ha lányok gondolnának rám. Ja viszont édesapámat azóta mindig meglepem valamivel amióta megtudtam, hogy van ilyen nap. Szerintem így fair.
2011. aug. 27. 13:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
0%

20:22

Látod, még mindig nem akarod beismerni az igazat. :)

Amúgy saját magadat ütötted ki ezzel:

Ezt írtad:

"lesz*rom nemvitázok veled"

Utána:

"Nem értem minek válaszolsz..."

Na ezek után én kérdezem meg tőled jogosan: Minek válaszolsz? :D

(Az általad feltett, rám irányuló kérdéseddel saját magad buktattad el. Én viszont jogosan teszem fel ugyanezt a kérdést rád irányítva. Na ennyit az eltájoltságodról is. :) )

2011. szept. 7. 18:44
 112/120 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen igaza van a kérdezőnek, én is úgy érzem, hogy logikus dolgokat ír, és nem a nők ellen. Legalább 2 olyan nő szólt a témához, akiről megvan a véleményem, mert gyakorlatilag csőlátású és semmivel sem különb, mint azok a férfiak, akik valóban hímsoviniszták. Hölgyeim, már bocs, de annyitól, hogy a férfiak és apák napjának megünneplése pár férfinak jólesne, már kiakadtok? Fájna nektek és azt hinnétek, visszajött az elnyomás? Én tisztelem a nőket, de titeket nem nagyon tudlak.

A kérdezőnek üzenem, ne törődjön ezen buta tyúkokkal, tartson ki a véleménye mellett.

2011. okt. 10. 15:49
 113/120 anonim ***** válasza:
71%

"De nekünk meg küzdeni kell a lányokért. Nekünk kell kezdeményezni. Kitalálni, hogy mit csináljunk a randikon. Kedvességgel elhalmozni Titeket. Szenvednünk kell, hogy látjuk a csinos lányokat és nem szexelhetünk velük. Rohadt szar érzés, hogy áll és nem tudok csinálni semmit (Ezt meg Ti nem tudhatjátok, hogy milyen). Nekünk kell megcsókolni Titeket. Küzdeni azért, hogy szexuális kapcsolat legyen köztünk. Jól kell teljesítenünk az ágyban. Szóval a párkapcsolatban az aktívitást mindig a férfitől várják el. "

én csak erre reagálnék.

1) nem csak nektek kell kitalálni a programokat stb, a volt barátommal 95%ban én találtam ki, hogy mikor mit csináljunk.

2) szenvedned kell ha látsz egy jó csajt és nem d.ughatod meg? akkor most én is sajnáltassam magam, mert bejön az utcán egy gyerek de nem fog megd.ugni? :D attól, hogy lány vagyok kapok visszautasítást is (és most beképzeltség nélkül, nem vagyok se kövér, se csúnya, csak valakinek nem jövök be, de ez természetes)

3) igen, biztos rossz lehet, hogy ha áll és nincs semmi, de mi ugyanúgy fel tudunk izgulni és ugyanúgy ott lehet minket hagyni.. hiába benedvesedni se olyan jó dolog ám

4) normális esetben a csaj sem fekszik mint egy bot, szóval nekünk is teljesítenünk kell.

erről ennyit.

amúgy meg a munka-nyugdíj dologra kitérve:

miután két nem van, egyértelmű, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, nem? nyilván a nőknek 'gyengébb' a szervezetük, bár az állóképességünk nagy átlagban jobb mint a férfiaké, de egy nőt nem lehet 20 évre leküldeni egy bányába dolgozni mert nem bírná..

amúgy én tök szívesen felköszöntöm apukámat pl. apák napján meg bármi, csak mivel ez az ünnep nincs annyira a köztudatban, ezért elő is fordul, hogy megfeledkezek róla, vagy valami. na mindegy, nekem nem fájna ha lenne +1/2 ünnepünk, de azért légyszíves ne próbáld már meg úgy beállítani az egészet, mintha mostmár TI lennétek elnyomva.

2011. okt. 10. 16:41
 114/120 anonim ***** válasza:
100%
A nőnapról annyit, hogy a feminista mozgalmakra és az emancipációra emlékszünk vele, ez megmagyarázza a kérdést egy részét.
2012. ápr. 8. 15:19
 115/120 anonim ***** válasza:
69%

Láthatod, hogy itt is milyen sok a sеnkiházi válaszoló. Mi sem bizonyítja jobban ezt, minthogy nem tudtak reagálni a felsorolásra sőt, még csak fel sem tudják fogni, de azért kötözködnek.

Nem azért van egyenjogúság, mert a nők kiharcolták, hanem azért, mert a férfiak megengedték, hogy legyen.

Amit felsoroltál, a többségük azért van, mert a férfitársadalom többnyire idióta sеggfejekből áll. Csak nagyon kevés a normális gondolkodású férfi.

Kihagytál egy párat a felsorolásból:

-ha süllyed a hajó, akkor a nőket engedik a mentőcsónakba (lásd Titanic)

-a randikon a férfi fizet, holott a nőnek is van keresete

Na most nézzük másik oldalról:

"-anyák napja, nők napja"

A férfiak nem ellenzik ezt, fel sem tűnik nekik, mert birkák.

Azt kell csinálni, hogyha egy nő figyelmen kívül hagyja a férfi napot, akkor te is hagyd figyelmen kívül a nőnapot. Ugyanezt az anyák napjával.

--------------

"-előbb mehet nyugdíjba"

Ez országtól függ. Eddig Magyarországon egységes volt a nyugdíjkorhatár (mindenkinek 62 év), de a rohadt FIDESZ igazságtalanná tette ezt a rendszert is. (A Fidesz is férfiakból áll, és ők is idióták.) Egyesek azt mondják, hogy ez azért van, mert a nők többet dolgoznak, mert a munkahely után otthon a házimunkát kell csinálniuk.

Erre azt mondom: keresni kell egy másik országot, ahol normális az erre vonatkozó törvény, és ki kell menni külföldre.

Amúgy meg régen a nőknek dolgozni sem kellet, hanem egész nap otthon voltak, takarítottak, szórakoztak. Közben meg a férfiak dolgoztak. Na a feministák (bénák :D ) elintézték, hogy a nőknek is dolgozniuk kelljen egész nap.

-------------

"-ingyen bemehet a discoba"

Ezt csak azért tehetik meg, mert vannak olyan primitív balfаsz férfiak, akik képesek pénzt fizeti azért, ami egy nőnek olcsóbb vagy ingyenes. Bár azt hallottam, hogy ez azért van, mert így sok nő megy a diszkóba, a sok nő meg vonzza a férfiakat. Nem biztos, hogy így van, de ha igen, az biztos, hogy azok a férfiak csak lehúzható, átverhető lúzerek.

Nos, én egy forintot nem vagyok hajlandó fizetni olyasmiért, ami egy nőnek olcsóbb vagy ingyenes. Minden férfinak így kéne tennie.

-------------

"-engedjem előre, mert ha nem akkor bunkó vagyok"

Ez az unatkozó nyálas férfiak által kitalált hülyeség. Persze a férfiak természetesnek hiszik, de valójában csak egy hülyeség.

Annak már van értelme, hogy csak azt engeded előre, aki közelebb van az ajtóhoz! Nyilván ez az ésszerű. Én így csinálom.

------------

"-a hírekben mindig kiemelik, hogyha nő az áldozat"

Igen, sőt egy gyerek halálát még jobban kiemelik. Úgy állítják be a dolgokat, mintha egy nő értékesebb, felsőbbrendű lenne egy férfitól. (Vagyis hogy a férfi halála nem számít, jelentéktelen.) Valamint mintha egy gyerek értékesebb, felsőbbrendűbb lenne egy felnőttől.

Na ezektől a szаrházi fajtájú emberektől tudok hányni, akik így állítják be a dolgokat. Nekik kéne meghalni.

------------

"-nem kell kezdeményeznie (soha nem éri megalázás), csak válogathat a jó pasik közül"

Ez nem egészen nem függő, hanem kinézetfüggő. Szerinted egy ronda nővel szóba áll valaki? Senkinek nem kell ronda nő.

A jó nők megtehetik, hogy válogassanak. A jó férfiak ugyanúgy megtehetik, hogy válogassanak. (A kezdeményezésről meg csak annyit, hogy a nők jobban félnek tőle.)

------------

"-nem kell fizetnie a szexért, mert mindig talál magának szexpartnert"

Ismétlem: Szerinted egy ronda nővel szóba áll valaki? Senkinek nem kell ronda nő. Ellenben jó férfi is talál mindig szexpartnert.

------------

"-ja és lehet prosti és félév alatt megveszi a lakást"

Sokkal inkább a stricinek adja a pénzt a prosti.

------------

"-háborúban nem kell embert ölnie"

Dehogynem. Ha súlyos lesz a helyzet, akkor mindenkit behívnak katonának. A nőket is. (Lásd: Izrael.)

Az már más téma, hogy én 100% hogy soha nem fogok bevonulni katonának.

-------------

"-többszörös orgazmus"

Az elsőig eljutnak, de a többi előfordulhat, hogy fáj nekik. Ráadásul sok nő nehezen éri el még az első orgazmust is.

Ellenben a férfiaknak akkor van orgazmusuk, amikor akarják (egymás után sokszor és bármikor képesek rá).

---------------

"-nyugodtam járhat nadrágba, de ha egy fiú venne fel szoknyát akkor már az gáz

-nyugodtan sírhat

-mindig tudja mikor van a párjának orgazmusa ( mi nem tudjuk mikor színlelik és mikor igazi)"

Ezekhez nem lehet mit írni, mert szubjektív, jelentéktelen, fölösleges.

---------------

"-nyugodtan viselkedhet férfiasan ,de ha egy férfi nőies akkor már baj"

Ez sem így van. Miért rajonganak nők milliói Justin Bieberért?

A férfias nők sok férfinak nem nyerők. Viszont a nős férfiakat csak a férfiak utálják.

-----------------

"-tovább élnek"

Az, hogy ki meddig él, az csak életmód kérdése. A nők csak azért élnek tovább statisztikailag, mert a férfiak tartják életben a világot, életveszélyes munkákat végeznek, stb. Ha a férfiak női életmódot folytatnának, akkor ugyanaddig élnének, de szerencsére nem így van, mert akkor még mindig az őskorban tartanánk.

Minden ember nemtől függetlenül ugyanaddig élne. (ELVILEG kb 100 évig élne, bár hamarabb meghalnak. Én persze nem csinálok semmi veszélyeset, károsat, ezért nagy eséllyel sokáig fogok élni.)

---------------

"-nála marad 95%-ban a gyerek ha elválik a férjétől (kösz a tippet)"

Nekem ezzel nincs bajom.

És most nézzük az én pontjaim:

"-ha süllyed a hajó, akkor a nőket engedik a mentőcsónakba (lásd Titanic)"

Melyik az a nyomorult balfаsz férfi, aki tétlenül hagyja, hogy meghaljon a süllyedő hajón?! Sajnos elég sok az ilyen pancser férfi. Dehát az ő bajuk, megérdemlik, így jártak.

Ha én lennék ott a süllyedő hajón, akkor mindenkit félresöpörnék az útból, és a mentőcsónakba ugranék. Ha a barátnőmmel vagyok, akkor meg ővele együtt mennék a mentőcsónakba. Engem senki nem állíthat meg olyan indokkal, hogy "előbb a nők mennek".

------------

"-a randikon a férfi fizet, holott a nőnek is van keresete"

Szintén a balek pancser férfiak szokták ezt csinálni.

Bármi van, én mondom a lánynak, hogy külön számlán megy a fizetés. Így korrekt.

ÖSZEFOGLALÁSKÉNT:

A rengeteg idióta nemnormális barom férfinak köszönheted, hogy a nőknek ilyen-olyan kedvezményük van. Láthatod, hogy itt is mennyi elmebeteg férfi írt "választ" a kérdésedre. Olyan primitívek, hogy fel sem tudják fogni a kérdést. Pedig ha a férfiak akarnák, akkor könnyedén elsöpörnék a feministákat, megszüntetnének minden női kedvezményt, stb.

2012. nov. 16. 18:08
 116/120 HardMan válasza:
28%

ÜDVÖZLET MINDEN FIATAL FÉRFIJOGI AKTIVISTÁNAK!

KÖSZÖNET NEKIK, HOGY BÖLCSEN, KULTURÁLTAN, DE MÉGIS HATÁROZOTTAN FELLÉPNEK A FÉRFIAK TÁRSADALMI MEGBECSÜLÉSÉÉRT ÉS AZONOS JOGAIÉRT!

ÜDVÖZÖL MINDENKIT A FÉRFIJOGI AKTIVISTÁK INTERNETES LAPJA:

HTTP://WWW.FERFIHANG.HU

2012. dec. 10. 01:07
 117/120 Óriás majmaim ***** válasza:
20%
Korrekt a kérdés. Ha egyenjogúság van, akkor miért kell gyengének és szendének gondolni, és úgy is kezelni a lányokat és mindenben megvédeni? Feministákat és más agyhalott liberálisok kíméljenek meg!
2019. máj. 27. 17:32
 118/120 A kérdező kommentje:
A kérdést azért emeltem ki 8 év után, mert kiváncsi vagyok mennyit változott a társadalom hozzáállása a férfiakhoz, apákhoz.
2019. jún. 19. 23:29
 119/120 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam ünnepelni, ugyanakkor amikor a nőnapot és anyák napját. Oviban is meg szokták köszönteni az apákat is. Csak át kellene nevezni hivatalosan is. Anyák és apák napja, nőnap és férfinap.

N

2019. jún. 19. 23:32
 120/120 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem tudom, hogy minek kell ezeket megünnepelni, miért kell ekkora felhajtást csinálni abból, hogy valaki férfinak vagy nőnek született és apa vagy anya lett? Miért kell megsértődni azon, hogyha valaki nem ünnepli meg és nem vesz ajándékot?

Egyszer egyik anyák napjáról megfeledkeztem, anyám vérig sértődött emiatt. Agyrém!

Nincs szükség ezekre a képmutató napokra ahol csak a kereskedők járnak igazán jól. Férfiként nem érzek semmi szükséget se férfinapra se apák napjára, de nőnapra és anyák napjára sincs szükség! Buta szokások ezek!

2019. jún. 20. 11:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!