Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor a férfiak és az apák napját miért nem ünneplik Magyarországon?
Figyelj, nem olyan nagy probléma ez. A nők makacsok, és jól esik a büszkeségüknek ez a két nap, és én örülök ha jó kedvre deríthetem anyát,nagymuttert,a nőmet meg a nő haverjaimat. A férfiaknak tudni kell engednie egy nővel szemben, ez hozzá tartozik a férfiléthez. Személy szerint nekem nem hiányzik az, hogy megtapsoljanak, hogy "yeah férfi vagy" vagy "boldog apák napját" de a nőknek szükségük van az ilyen kedveskedésre, nekünk férfiaknak nincs. Nem kell olyan fontos dolgot tulajdonítani ennek, szerintem.
F/20
"-nem kell kezdeményeznie (soha nem éri megalázás), csak válogathat a jó pasik közül: Vagy nem. Sok mindentől függ, hogy egyáltalán kell-e a fiúknak az adott lány. "
HA EGYENJOGÚSÁG VAN AKKOR A NŐK MIÉRT NEM KEZDEMÉNYEZNEK? ÉS HA VALAKI AZT MONDJA NEKEM, HOGY EZ A TERMÉSZET RENDJE AKKOR ARRA ÉN AZT MONDOM HOGY AZ IS A TERMÉSZET RENDJE RENDJE HOGY MENSTRUÁLSZ, SZÜLSZ, ÉS FÁJ AZ ELSŐ. HA TITEKET MEGÜNNEPELÜNK EZÉRT AKKOR TI MIÉRT NEM MINKET A KEZDEMÉNYEZÉSÉRT? A SOK MEGALÁZÁS SEM KELLEMES. SŐT LEHET HOGY INKÁBB ELVISELNÉM A FIZIKAI FÁJDALMAT (MENSI, SZÜLÉS, ELSŐ SZEX). OK NEM MINDEN LÁNY VÁLOGATHAT A JÓPASIK KÖZÜL, DE EGY CSÚNYÁBBAK KÖZÜL BIZTOS. DE EGY CSÚNYÁBB FIÚNÁL BIZTOS HOGY SEMELYIK LÁNY NEM FOG KEZDEMÉNYEZNI. A CSÚNYA LÁNYNÁL AZÉRT FOGNAK.
20 éves lány vagyok és nem tartom hülyének a kérdezőt,nem mond hülyeségeket és jól alátámasztja a dolgokat, sok pontban egyet értek vele.Nem fogok messzemenő regényt írni,csak annyit, hogy nem értem miért sértegetik őt egyesek, csak mert nem egyezik a véleménye másokéval?
Nem a nők ellen beszél, hanem a férfiak mellet. Nem mindegy.
"-nem kell fizetnie a szexért, mert mindig talál magának szexpartnert: Ez is vagy nem...és ez is sok mindentől függ, és ha egy fiú nem bénáskodik ő is talál magának. "
OK VEGYÜNK PÉLDÁNAK EGY 10/5-ÖS LÁNYT ÉS EGY 10/5-ÖS FIÚT. MINDKETTEN ELMENNEK EGY DISCOBA. MIT CSINÁL A LÁNY. SEMMIT. CSAK VÁRJA A FIÚKAT, HOGY ODAJÖJJENEK. ÉS A FIÚ:MIVEL NEM 10/10-es SOK VISSZAUTSÍTÁST KAP ÉS TALÁN ÖSSZEJÖN NEKI VALAKI DE ELŐTTE AZÉRT JÓPÁRAN MEGALÁZZÁK. A LÁNY MEG CSAK VÁLOGAT. NEM ÉRI MEGALÁZÁS. ÉS AZ ESÉLYE, HOGY SZEXPARTNERT TALÁLJON SOKKAL NAGYOBB MINT EGY FIÚNAK.
"ja és lehet prosti és félév alatt megveszi a lakást: Ehhez luxusprostinak kell lenni, ahhoz pedig nagyon szépnek. Másrészt ehhez gyomor kell, méltóság és önbecsülés jó messzire hajítása, titkolózhat mindenki előtt... Arról ne is beszéljünk, hogy az emberek nagy része elítéli őket. "
OK RENDBEN. LEHET HOGY EBBEN IGAZAD VAN, HOGY NEM LEHET FÉLÉV ALATT MEGVENNI. DE FÉRFIKÉNT HA LENNE HOZZÁ GYOMROM AKKOR SE GYŰJTHETNÉK ÍGY PÉNZT. EGY 18-20 ÉVES LÁNYNAK MEG MEGVAN AZ ESÉLYE HOGY RÖVID IDŐ ALATT SOK PÉNZT GYŰJTSÖN. EGY FIÚNAK NINCS ILYEN LEHETŐSÉGE, MERT ERRE NINCS IGÉNY.
"-háborúban nem kell embert ölnie: Voltál már háborúban? Voltál már katona? Volt már arra is példa, hogy a nők is "beszálltak" a harcba.. Ezenkívül a háborúban a nőknek teljesen más szerepük is van, mert ők maradnak egyedül a gyerekkel, akit amellett, hogy aggódnak a kedvesükért el kell látni és foglalkozni is kéne vele... A háborús időszakokban többször annyi nőt erőszakolnak meg, mint egyébként... De ez a helyzet nálunk nem áll fenn, szóval kb fölösleges pont... "
INKÁBB OTTHON MARADNÉK ÉN IS A GYEREKKEL MINT HOGY A HÜLYE POLITIKUSOK MIATT SZERENCSÉTLEN FRONTRA KIVEZÉNYELT KATONÁKAT KELLJEN MEGGYILKOLNOM, ÉS HARCOLNOM VELÜK A NAGY SEMMIÉRT. A MEGERŐSZAKOLÁS TÉNYLEG GÁZ!!!
"-többszörös orgazmus: Sok nő annak is örülne, ha egy összejönne neki. Ezzel szemben nektek szinte biztos az orgazmus, ritkán van olyan, hogy nem jön össze. Ha több menetet is bírsz, akkor neked is lesz egynél több. ;D "
EZ TÖK IGAZ EZZEL NEM VITATKOZOM.
"-nyugodtam járhat nadrágban, de ha egy fiú venne fel szoknyát akkor már az gáz: Ez igaz, de azért az sem mindegy milyen nadrág, egy nőnek is meg kell gondolnia hogyan öltözik fel. Egyébként én egyre több férfitól hallom, hogy milyen gáz, hogy a nők nadrágot hordanak, szóval meg van ám az ellenvélemény is.. "
JÓ HÁT EZT ÉN NEM TARTOTTAM OLYAN NAGY HORDEREJŰ KÉRDÉSNEK, CSAK INKÁBB ÉRDEKESNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!