Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés

Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.

NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!

Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!

Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.

Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"

És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.

Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....

2011. júl. 9. 14:40
 81/103 anonim ***** válasza:
45%

[link]

megnézték a Mátrát? hát ott van mit a fákon kívül vazze!

2011. júl. 28. 23:26
 82/103 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a lányok tényleg nem engedik meg, hogy meghívjam őket, én pl. nem így kezdem, hogy meghívom valamire, hiszen ki sem érdemelte még, majd ha jól elszórakoztat utána:)

Volt, hogy barátnőm nem engedett megvenni semmit, a születésnapi ajándékát is alig akarta elfogadni, pedig csak egy doboz csoki volt.Tehát nem tapasztaltam, hogy pénzre mennének, ennek semmi értelme.Volt hogy még a benzinpénzbe is bele akart fizetni amikor mentem hozzá:D azon csak röhögtem, az azért már túlzás.

Meg én úgy vagyok vele, hogy ha elmegyünk pl. étterembe ne fizessen semmit mert nekem az égő, hogy én avgyok a férfi és akkor ő is bele akar fizetni, nem úriemberes, ha belefizet vagy ő fizet akkor rosszul érzem magam, puhánynak, nem férfiasnak.Szóval szeretem az ilyen bulizásokat meg kajákat én fizetni, még is milyen férfi az aki a nőjét nem tudja ellátni?Én így gondolom, mint régen, és nekem ne vegyen semmit, én akarok anyagilag midnenről gondoskodni, az a férfi dolga, persze a csajok nem használják ezt ki tudom, olyannal még nem találkoztam, de ez kb. olyan mintha én mennék gyesre a gyerekkel:D

21f

2011. júl. 28. 23:54
 83/103 anonim ***** válasza:
0%
19 éves srác, ne hallgass senkire. Te megmondtad a tutiságot. A bulák meg rinyáljanak, mert fáj az igazság.
2011. júl. 29. 00:23
 84/103 anonim ***** válasza:
82%

00:23

baromság, hogy a pénzre mennek, dehogy, a női büszkeségük sem engedi, aki ilyet ír annak nem sok nője lehetett.

Buliban ha egyből úgy kezded, hogy meghívod piára ne csodálkozz hogy ki is használja hogy egy ismeretlen mindent megvesz neki mert így akarja megvásárolni a lány figyelmét.

21f

2011. júl. 29. 00:26
 85/103 anonim ***** válasza:
86%
A ribikre tutira sokat kell költeni, de szerintem a normális lányokra nem!
2012. jún. 18. 03:19
 86/103 anonim ***** válasza:
73%
Egy barátnőre sokat kell költeni? -szüleim éppen ,hogy ennivalóval ellátnak olyan szegények vagyunk.így bármit vesz nekem a barátom elfogadom, de sosem én mondom neki , hogy vegyen ezt meg azt. úgy, hogy mondhatom azt hogy rám igen. 17/L
2012. jún. 18. 10:17
 87/103 anonim ***** válasza:
73%

Nem akartam beírni, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Én egy 21 éves lány vagyok. A barátomtól sose kértem semmit, max kölcsön, és azt is mindig visszaadtam (jó hogy beszélünk erről, van 700 ft nálam, ami az övé). Volt hogy, meghívott pizzázni, vagy vacsizni egy-egy évfordulónkra.(ott is mindig a legolcsóbbat néztem direkt, rántottgombát tartármártással) Kocsija nincs, lakása nincs, ékszert még sose kértem/vett. Pár évvel ezelőtt egy fiú táncolt velem szalagavatón. Jól menő cége van, armani öltönyben jár, saját lakása, kocsija, nem ronda, pont annyi idős, mint a barátom, még ugyanazon a napon is született. BEvallom tetszett először. Aztán egyre jobban taszítani kezdett. Hogy miért? Állandóan a pénzzel volt elfoglalva. Meg a kocsijával. Meg hogy engem hogy tudna megvenni. Na ennyi. Férfiak, ezt a kocsis-pénzes dolgot saját magatoknak generáljátok. Ti dicsekedtek és villogtok az egyre jobb kocsitokkal, ahelyett, hogy saját magatokat mutatnátok.

Nem tehetek róla, hogy tizenéves diszkós p***kkal jártok.

2012. jún. 18. 11:31
 88/103 anonim ***** válasza:
73%
Elém tett már le pasi úgy italt(drágát), hogy kocsmában voltunk...Én lennék a hibás?
2012. jún. 18. 11:34
 89/103 anonim ***** válasza:
33%
jobb ha a lány fizet mindent..
2012. jún. 18. 12:10
 90/103 anonim ***** válasza:
0%
Létezik igazi! Fehér maseratival és végtelen bankszámlával! Én már megtaláltam őt!
2012. jún. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!