Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre sokat kell költeni?
Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.
NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!
Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!
Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.
Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.
Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....
Ezt ragadom ki...
"- egy mozizás a plázában-vagy jobb helyen két személyre 6-8 ezer HUF a nasival együtt"
?!
Mozijegy 1500 ft, 2 személyre 3000, nasi vétel egy Matchban: 1000-2000 FT Attól függ mennyit vesztek.
Durva lenne, ha egy szimpla mozizás majd 10ezerbe kerülne...!
Azt kell gondoljam, nem tudtok spórolni, és inkább megveszitek azt 500 Ft-ért ami pár lépéssel arrébb 200ba kerül.
Köszönöm az első pasi válaszát, de valami kimaradt. Kényszerítettek ezekre, vagy elő volt írva, hogy ezt mind neked kell megvenned?
"egy két átmulatott éjszaka a belvárosban, ahol a koktéloktól a belépőkön keresztül a taxi-ig mindent én fizetek"
--> bkv-zok, sosem szállok taxiba még buli után sem. mindig a saját pénzemből veszem az italaimat, max 1-2 italra hagyom magam meghívni. belépőt is mindig én fizetem.
"egy-két (valójában számtalan) alkalommal feltöltöm a mobil egyenlegét"
--> az én egyenlegemet a barátom sosem töltötte fel. max úgy, hogy én nem értem rá elmenni egy újságoshoz, ő feltöltötte, én meg kifizettem neki másnap.
"egy mozizás a plázában-vagy jobb helyen két személyre 6-8 ezer HUF a nasival együtt"
--> ha mozizunk, megosztjuk. ha ő állja a jegyeket, akkor én állom a nasit! üdítőt meg viszünk magunkkal, hogy arra ne kelljen költeni.
érdekes, hogy másoknál működik a költségmegosztás. talán te is hibázol valahol. pl hogy nem beszéltek róla. vagy hogy olyan nőkkel hoz össze a sors, akik ezeket alapvetőek tekintik. te választod őket, te választod ezt a módot, akkor viseld a következményeket. ha nem akarod, hogy mindent te fizess, akkor beszélj róla a pároddal, vagy keress olyat, aki normális, és nem várja el ezt. ilyen egyszerű.
Amit a 15:11-es válaszoló leírt, mi mind-mind megosztjuk. Ha egy lány ezt mindet elvárja a fiútól, és neked nem tetszik, akkor váltsd le! Ennyi. Ha meg ragaszkodik valamihez, hogy márpedig akkor is kifizeti, nagyon szépen megköszönöm, és megkapja azt a tiszteletet, amiről beszélsz!
Nem kellene általánosítani, hogy minden lány sokba kerül!!!
„Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ?”
Nem szokás megvenni a csajokat. Csakhogy az összes, kivétel nélkül elvárja, hogy a fiú perkáljon mindent, mert hát mégis csak ő a férfi. Cserébe a nő talán nagy kegyesen szétteszi a lábát és azt hiszi, hogy ezzel le is van tudva. Egyenrangú félnek tekintitek magatokat, de az anyagiakból nem akarjátok kivenni a részeteket, pusztán a nemiségetekre és mindenféle elavult „illemszabályokra” hivatkozva. Ha egy férfi megelégeli és nem költ többet rátok, vagy azt mondja, hogy akkor legalább már a saját részeteket álljátok, akkor pedig meg vagytok sértődve és játszátok az agyatokat, hogy biztos azért ilyen, mert nem szeret, vagy mert egy hülye bunkó és az összes férfi ilyen stb.
„Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
Mert ez így van. A faszi fizet pár ezret, dugnak és utána többet nem találkoznak. Az ún. kapcsolatoknak is ez a lényege, csak sokkal többe kerül és heteket, akár hónapokat is várni kell az első akcióra, amiből egy egész bordélyházon végig lehetne menni ennyi idő alatt. És persze közben nem kell hallgatni a hülye női rinyálásokat sem. Sajnos nagyon sok férfi bármire képes egy kis együttlétért és azt gondolják, hogy megéri sokat költeni egy csajra, mert legalább minőségi szexben lesz része. Erre azonban semmi garancia sincs. A csajok döntő többsége pedig valami féle jutalomnak tekinti a dugást, amiért kín keservesen meg kell szenvednie szerencsétlennek és ezzel pofátlanul vissza is élnek.
Na de persze az ide író lányok közül egyik sem ilyen, miért is lenne. Rájuk sosem költöttek vagyonokat és nem is várták el. Nekik ez sosem volt fontos stb.
15:11-nek
Hogy lehet egy pasit ennyire kihasználni? Válasz: ha hagyja magát, és ne veszi észre, hogy a nőnek csak a pénze kell..Ez már szánalmasan hangzott...
Ekkora egy lúzert!!!!!!!!!!!!!
16:05
Aham igen, következő válasz?
Ugyanis neked válaszolni sem érdemes.
Kösz, hogy benéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!