Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés

Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.

NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!

Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!

Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.

Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"

És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.

Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....

2011. júl. 9. 14:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
90%
Látom itt minden pasi tinédzser XD vagy középkorú, akikkel pénzéhes ribancokkal hozott össze a sors. Sajnállak titeket :D
2011. júl. 9. 16:33
 22/103 anonim ***** válasza:
85%
hehe. vicces, hogy mennyire fel vannak háborodva csak azért, mert képtelenek jól választani. a pénzéhes p*csák általában jobban néznek ki, ez van:D de válasszátok csak őket, aztán hisztizzetek^^ szánalmas bagázs. és itt jönnek a nagy tapasztalatukkal, holott sosem volt normális, szerelmes alapuló kapcsolatuk. akkor tudnák, hogy semmilyen ár nem számít, amit kifizetsz a párodra, legyél akár te a fiú vagy a lány.
2011. júl. 9. 16:33
 23/103 anonim ***** válasza:
92%

"Csakhogy az összes, kivétel nélkül elvárja, hogy a fiú perkáljon mindent"

Nem hiszem hogy a világ összes csajával volt már dolgod, kivétel nélkül. Nem ismerhetsz minden nőt. Ez durva általánosítás. Attól, hogy neked ilyen nőid voltak... Cseréld le őket! Vannak normálisak is, nem csak ilyenek.

2011. júl. 9. 16:40
 24/103 anonim ***** válasza:
18%

a szilikonos pitsákat pont lexarom.Nem azokról beszéltem :D

Ilyenek vagytok mind,pont egy kalap alá veszlek titeket!:D

Az összes nő pénzéhes,nagy farokról álmodozik és megcsalja az embert. :D 19/f

2011. júl. 9. 16:43
 25/103 anonim ***** válasza:
92%
Nah beírt a 19 éves kisfiú :D Majd ha lesz egy normális kapcsolatod, akkor rájössz, hogy nem ilyen az élet. Örülnék, ha nem minden nőre mondanád ezt :D. Amúgy meg te vagy a manipulálható, ha egy pasi nem akar sok pénzt a nőre költeni, nem is fogja.
2011. júl. 9. 16:45
 26/103 A kérdező kommentje:
Nem nem. nem majd ha lesz normális kapcsolata, hanem majd ha felnő. Kisgyerek még, nem róható fel neki, ha nem érti.
2011. júl. 9. 16:49
 27/103 anonim ***** válasza:
86%
Ja, hogy te 19 évesen ismersz mindenkit... Elég szánalmas a világképed!
2011. júl. 9. 16:51
 28/103 anonim ***** válasza:
82%
Ha meg realista lennéd, tudnád, hogy vannak olyanok is, akik nem a pénzért szeretnek valakit, és nem csak azt várják el a pasitól, hogy fizessenek mindent. Aki meg csak ezért szét teszi a lábát a pasinak, az ribi!
2011. júl. 9. 16:54
 29/103 anonim ***** válasza:
84%
Hallod, elég gusztustalan vagy, hogy a nőket egy külön fajnak titulálod. A pasikról is mondhatnék mindent, de tudom hogy nem egyformák.
2011. júl. 9. 16:56
 30/103 anonim ***** válasza:
3%
Elenyésző A "szeretik egymást" kategória.PénzPénzPénz vezéreli manapság az embereket.Főleg a nőket..
2011. júl. 9. 16:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!