Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre sokat kell költeni?
Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.
NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!
Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!
Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.
Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.
Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....
Érdekes egyébként ez a téma. Mindig előhozakodnak azzal hogy a nők a pénzre mennek. Na most akkor tekintsünk vissza egy jó pár évet az időben. Régebben nem az volt hogy a "jegények" mentek a gazdag "jeányokra"? Csak a hozományt nézték, mekkora a család földje, "hány disznótok van,he?". Apám ismerőse pl. mindig azzal dicsekszik, hogy ő úgy választott magának feleséget, hogy megnézte hogy mekkora a trágyadomb az egyes lányok földjén (sok trágya = sok jószág = sok pénz. Hozzátenném, nem ő volt az egyetlen.
Most pedig saját példa jön. Két éve van barátom, jól keres, mégsem engedem hogy mindig ő költsön, pedig nekem még munkám sincs, szóval ennyit erről. Sosem vártam el ezt eddig egy barátomtól sem. Örülnék neki, ha a megkeseredett, egész világra haragszó egyedek nem terjesztenék a saját hülyeségeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!