Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés

Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.

NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!

Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!

Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.

Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"

És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.

Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....

2011. júl. 9. 14:40
 51/103 anonim ***** válasza:
29%
Akkor meg mit vered itt magad, hogy pénzéhesek vagyunk? Hülyézd le az anyukádat, amiért összehozod tégedet, kár volt. Menjél, dugjál meg már pár csajt, látom csak erre van eszed, aztán majd jó pár év múlva sírni fogsz, hogy nincsen kapcsolatod.
2011. júl. 9. 17:30
 52/103 A kérdező kommentje:
Még mindig csak trollkodik, de a trollok csak akkor támadnak, ha etetik őket. Ezért: NE ETESSÉTEK A TROLLT :)
2011. júl. 9. 17:32
 53/103 anonim ***** válasza:
71%

Mindig mindenhol az általánosításokat látom...Borzasztó.. Annyira különbözőek az emberek, nem lehet minden 19 éves srácot kisfiú kategóriába sorolni. Ugyanúgy nem lehet minden csajban is megtalálni a becsületességet. Sokan használnak ki pasikat, valakik finomabban, vannak akik durvábban. vannak akik érzelmileg, vannak akik anyagilag használják ki a pasikat.. Jön egy kis elszomorodás, meg bizalom vesztés a pasikkal szemben, és mindjárt jön az ötlet, hogy valahogy más ártatlan srácoknak vissza kéne vágni, ha az előző kapcsolatban ez nem sikerült..persze attól is függ, hogy kit hogyan lehet kihasználni, no meg érdemes e..

Én nem általkánosítok, vannak jószívű lányok is, de nem lennék benne biztos, hogy ez a többség...

54/103 anonim ***** válasza:
30%
Már te se tudod, miket beszélsz :D:D:D :D
 55/103 anonim ***** válasza:
62%

Azért a szerelem biológiáját egy tábla csokival is ki lehet váltani. Közel ugyanazon agyterületeket stimulálja.

34 ffi

2011. júl. 9. 17:38
 56/103 anonim ***** válasza:
7%
Fogjátok már fel,hogy nem létezik a szerelem :DDD 19/f
2011. júl. 9. 17:39
 57/103 anonim ***** válasza:
29%
Nem létezik szerelem? Akkor miért vagyok 2 éve ugyanazzal? Viccből?
2011. júl. 9. 17:40
 58/103 anonim ***** válasza:
17%
Megszokásból :D
2011. júl. 9. 17:42
 59/103 anonim ***** válasza:
71%
Hülye vagy :D Képzeld szerelmes vagyok belé még mindig. Pont te mondod, akinek csak egy éjszakás kalandjai vannak :D Gondolom milyen jó érzés, hogy megdugod, aztán nem is látod, semmi érzelem, csak szex XD. Szánalmas vagy, remélem nem védekezel és összeszedsz mindenféle betegséget a ribancoktól.
2011. júl. 9. 17:44
 60/103 anonim ***** válasza:
2%
Tartós kapcsolat pff...nem tudnék megbízni egy nőbe se..kitudja kivel dugna a hátam mögött..idegeskedjen a rák:D
2011. júl. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!