Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre sokat kell költeni?
Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.
NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!
Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!
Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.
Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.
Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....
Mindig mindenhol az általánosításokat látom...Borzasztó.. Annyira különbözőek az emberek, nem lehet minden 19 éves srácot kisfiú kategóriába sorolni. Ugyanúgy nem lehet minden csajban is megtalálni a becsületességet. Sokan használnak ki pasikat, valakik finomabban, vannak akik durvábban. vannak akik érzelmileg, vannak akik anyagilag használják ki a pasikat.. Jön egy kis elszomorodás, meg bizalom vesztés a pasikkal szemben, és mindjárt jön az ötlet, hogy valahogy más ártatlan srácoknak vissza kéne vágni, ha az előző kapcsolatban ez nem sikerült..persze attól is függ, hogy kit hogyan lehet kihasználni, no meg érdemes e..
Én nem általkánosítok, vannak jószívű lányok is, de nem lennék benne biztos, hogy ez a többség...
Azért a szerelem biológiáját egy tábla csokival is ki lehet váltani. Közel ugyanazon agyterületeket stimulálja.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!