Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre sokat kell költeni?
Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.
NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!
Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!
Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.
Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.
Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....
én végszóként csak annyit mondok: aki hülye, haljon meg.
férfiak vagytok, vagy mi a fene. ne hagyjátok magatokat kihasználni. ahogy a nőknek sem szabad hagyni magukat. ilyen egyszerű. ha nem akarsz költeni a nőre, ne költs rá. ennyi.
De egyébként nem gond, hiszen írtam, rögtön az első sorban, hogy VAN kapcsolatom ;)
Szeretem, amikor jönnek vagdalkozni, és még az első mondatom sem olvassák el rendesen.
Nembaj, nem engem minősít.
Többet mint egy qurvára... főleg az exemre.
De jó is hogy vége!
19 éves srácnak:
Te nagyon el vagy tájolva. Na látod emiatt az értelmi szint miatt nem akarok korombeli pasikkal járni, mert a többség ilyen szinten van. Egy nőnek is vannak értékei meg a pasinak is. A pénz meg úgy vagyok vele, hogy nem számít, ha kell akkor én fizetek. Egyébként meg főzök valamit és azzal lepem meg, vagy berakom a kedvenc filmjét közben a kedvenc nasiját esszük. Egy nő is kényezteti a pasiját, csak ezt nem veszitek észre. Jó vannak a pénzéhes ribancok, de vannak a magukat stricinek képzelő pasik, akiknek csak a sex kell. Erről ennyit, sajnálom, hogy nem hiszel a szerelemben, én 17 évesen hiszek benne.
19 éves srácnak (egy másik válaszolótól):
Én is voltam ilyen! Te most a saját gondolataid és érzelmeid rabja vagy. Mélypszichológiai téma az, miért is utálod a nőket. Én már tudom mi volt a bajom. Mikor sikerült felszínre hozni, megszűnt. Valszeg olyanokkal is hoz össze a sorsod, s aztán azt is gondolod és azt olyan erősen teszed, hogy igazadért harcba szállsz mindennap. Minden egyes nap egy harc. Sokan bántanak téged. Csípőből tüzelsz. Bajod van a pénzzel, nem csak a női nemmel. Ezt a kettőt egyértelműen összekapcsolod, káéz a kézben járnak az agyadban. Nem megbántani akarlak, de tudom hogy van ilyen. Menj el vmi pszichoterápiára, s próbálj ki új dolgokat nyitottan. A pénzes qrvák - akár élesben is - kényelmetlenek sok szempontból. Én is voltam régen, de megfogadtam h. nem megyek. Rosszabb volt szinte mintha magamnak csinálnám. Átvertek, kényelmetlenségek, nem az volt ott aki ígérte stb. Ez olyan mintha soha nem étkeznénk otthon. Ez egy nem rendes élet. Nem tudunk meggyőzni, csak az idő gyógyít majd meg téged. Ennyi.
Hogy sokat e?
Itt látod a költségvetést is.
50 - 100 e Ft-os nagyságrend. Már ha jó nőről beszélünk, nem valami szürke egérről vagy valami hájas lettyről..
"a szilikonos pitsákat pont lexarom.Nem azokról beszéltem :D
Ilyenek vagytok mind,pont egy kalap alá veszlek titeket!:D
Az összes nő pénzéhes,nagy farokról álmodozik és megcsalja az embert. :D 19/f"
Jó a szó tesó!
Osztom a véleményedet! :)
Amelyik nem az csak azért nem mert tudja, hogy nem kaphatja meg és alább adott az igényekből és azzal vigasztalja magát, hogy ő a belső értékekre bukik, meg a személyiségre. De villants meg egy menő sportkocsit, egy gyémánt ékszert és csillog a szemük mint az a kis kő a fülbevalóban amit az előbb adtál át.
Szóval ennyit rólatok lányok! ;)
csókoltatom mindet aki beszól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!