Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre sokat kell költeni?
Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.
NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!
Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!
Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.
Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"
És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.
Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....
"Az összes nő pénzéhes,nagy farokról álmodozik és megcsalja az embert. :D 19/f "
19\f igazad van
Vannak ilyenek és olyanok is, attól is nagyban függhet, hogy hol ismerkedik a fiú. Még nem volt sosem barátnőm, de ettől nem fogom itt a földig lehordani az egész női nemet.
30/F
Kicsit átfogalmazom a kérdést.
Attól függ minnél kalibráltabb annál több pénzt ÉRDEMES rákölteni,meg megadni neki amit szeret szexben.
Tehát ha szeretne ember fia 10/10-es fitneszes alakú bomba csajt akkor igenis fizesse meg az árát,nem csak pénzben hozzáteszem.
Ettől nem lesz valaki pénzéhes mármint negatív értelemben ez vele jár,mint,hogy ha van egy jó szakmád akkor lesz pénzed is.
Ezért nem kell a nőkre haragudni emberek,vagy keresni kell egy átlagos farmer-pólós csajt,de az akkor nem lesz olyan minőségileg sem.
Szerintem sem vagyok nagy szám :_) Csak nem tudom, ez neked most honnan jött. Barátom 8 éve meg van velem elégedve, ez többet ér, és mond mindennél.
De itt nem ez volt a kérdés :))
Na akkor:volt már fullos csajom kb havi százban volt(annó) mert 5ször nem vette fel ugyanazt a ruhát,cipős stb stb.hetente egy új parfűm mert megunta a régit,hétvégén étterem mert az úgy illik.szombat esténként buli,pénteken a csajokkal buli(masszív piálás).szoli-fodrász-műköröm hetente stb.
akkor még jól ment a bolt,lesz*rtam.mostanában annyira nem megy(köszi APEH),szóval átlagos körüli csajok vannak.de ezekre is költeni kell azért,hogy kinézzenek vhogy,meg h érezzék a törődést.
Most az h rád a barátod sz*rt se költ sztem nem lényeg,mert máshol nem így van.az ismeretségi körömben minden csaj csak eltartott.ha te nem vagy az attól még nem kell megbotránkozni azon h azt mondják h egy csaj sokba kerül.itt sztem te vagy a kivétel,én is örülnék ha a csajom melózna,keresne annyit(na jó a felét)mint én....dehát nem így van.
Hallod, most ez komoly? :))
Mindenki előtt bevallod mekkora egy idióta vagy?
Ezek szerint rajtad élősködnek az emberek, te meg hagyod... :D Remélem azért, büszke nem vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!