Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A félénk, cendes fiúk is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk, cendes fiúk is vágynak egy barátnőre?

Figyelt kérdés

Furán hangzik a kérdés,de felmerült bennem...Szóval tetszik egy fiú,ő ugyan nem ismer de osztálytársait kérdezgettem és mondták hogy elég félénk meg csendes...nem is tűnik egy kanvezérnek,de szerintem nagyon aranyos. Vajon örülne nekem? Mármint úgy értem ha próbálnék vele szemezni meg mosolyogni is,esetleg.

16/L

2011. jún. 1. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom általában igen, de hogy a kiszemelted is vágyik-e, nem tudom. Lehet igen, lehet nem.

(áj láv díz tájp of kvescsönz...)

2011. jún. 1. 19:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam a kérdésbe a csendes szót...
2011. jún. 1. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
persze, csak nem merjük annyira kimutatni
2011. jún. 1. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a viharba ne? :) Én is kifejezetten félénk vagyok és visszahúzódó, de ettől függetlenül ugyanúgy vágyok egy barátnőre, ahogyan minden más ember.

21/f

2011. jún. 1. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
nem b@sszki a csendes fiúknak senki nem kell, még enni sem esznek, és az ablakon sem néznek ki. istenem.......
2011. jún. 1. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem lehet megállapítani. Én csendes vagyok, és az ismerőseim többsége is az, éshát azt tudom mondani, hogy valamelyik vágyik, valamelyik nem... Ki kell próbálni :)
2011. jún. 1. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ők vágynak a legjobban
2011. jún. 1. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
ismerek pár ellenpéldát, de sokan vágynak rá
2011. jún. 1. 19:49
 9/9 anonim válasza:
biztos örülne neked, de szerintem próbálj meg odamenni hozzá és ismerkedni, az sokkal hatásosabb, mint a szemezés:)
2011. jún. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!