Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyanok, akik nem különösebben vágynak még a párkapcsolatra 20 évesen se?
Nem érdekli őket a buli..vagy ha ránéznek egy ellenkező neműre,akkor nem kezdenek el fantáziálgatni, hogy milyen jó lenne vele,stb....(nem ferdehajlamról van szó!!!)
Na vannak még ilyenek??
Ki hogyan éli meg a szexualitás kérdését a mindennapokban?? Ki mennyit gondol rá??
Igaz,hogy miután már élt szexuális életet az ember, akkor utána jobban megkíván bárkit??
Mert én még szűz vagyok ...De azt látom,hogy ha valaki nem szűz nagy valószínűséggel,és már csak ránézek(tetszem neki),akkor egyből beindul,azt hiszi,hogy azért nézem,mert akarok tőle valamit....
Szóval másképp jár az agya annak,aki már nem szűz, igaz???
Írjatok már légyszi tapasztalatokat..
Engem érdekelnek a pasik,csak nem találok normálisat.
És mióta abbahagytam a fog.gátlót őrült magad lett a libidóm.Simán ráugranék olyanra,aki beindítja a fantáziám.Viszont se buliba,sem utcán nem látok ilyen férfit... Már régóta nem vagyok szűz, de mikor szűz voltam is be tudtam indulni bármire :-) Annyival másabban működik az agyam, hogy már van mire építenem, tehát vannak jó élményeim, emlékeim, amikről tudok fantáziálgatni ha úgy van :D
Párkapcsolatra én sem vágyom, csak szexelni szeretnék, de azt nagyon. Ha látok egy nekem tetsző nőt egyből mindenféle pózokban. Előadásokon is meztelen nőket látok magam előtt.
21F
Én csak párkapcsolatra vágyom de szexre nem. Valószínűleg mostanában nem lesz ilyesmi mert a volt középiskolás osztálytársaimmal 2 éve nem beszéltem és itthon ülök minden nap munkanélküliként a szüleimnél. Ki sem mozdulok a házból.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!