Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátnőre sokat kell költeni?

Figyelt kérdés

Először is: lány vagyok, a 20as éveim elején járok. 1komoly kapcsolatom volt/van.

NAGYON gyakran azt olvasom, hogy az ide írogató értelmiség "kérdésre adott válasz" címszó alatt elég sokszor kijelenti, hogy egy barátnő sokba kerül...!!

Javítsatok ki, ha tévedek, de egy lányt mióta szokás "megvenni" ? Egyáltalán nem értem ezt...!

Vegyünk egy példát. Pasi kérdez, sokat költ-e prostira.

Jönnek a nagyon elmés válaszok, hogy: "mindegy, egy barátnőre úgyis sokat kellene költeni, így legalább egyből megkapod a szexet"

És a végére: Nem értem. Még mindig. Az én barátom egyáltalán nem költ(ött) rám vagyonokat, sőt...!!! Nem is hagynám.

Mégis.... Honnan ered ez a DOLOG? Segítsetek megérteni ezt a gondolkodás módot....

2011. júl. 9. 14:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
78%
19 évesen aztán sokat tudhatsz a nőkről, gondolom az ilyen kis 16 éveseket lefizeted mozival meg ilyenekkel, aztán dugható :D
2011. júl. 9. 16:56
 32/103 anonim ***** válasza:
89%
Ha annyira a pénz vezérelne, akkor egyik párommal se maradtam volna együtt :D Volt olyan, hogy egy fél kiflin osztozkodtunk, mégis szerettem.
2011. júl. 9. 16:57
 33/103 anonim ***** válasza:
91%
lol, 19 évesen de okos itt valaki:D szánalmas kis hülyegyerek vagy:) menj vissza WoW-ozni, az való neked, nem a nők^^ kis porbafingó.
2011. júl. 9. 16:59
 34/103 anonim ***** válasza:
3%

Hála istennek sose volt komoly kapcsolatom csak egyéjszakások meg hasonlók.Nem tudom milyen az,de nem hiszem hogy valaha meg is fogom tudni.Baromság az egész :D Ilyen,hogy szerelem...röhej kiveszi be ezt a tündérmesét is?Hála istennek ilyennel se volt még dolgom de remélem hogy nem is lesz.

19/f

2011. júl. 9. 17:02
 35/103 anonim ***** válasza:
82%
Képzeld el nem tündérmese. Sajnálom, hogy téged csak lefektetnek, de nem szeretnek.
2011. júl. 9. 17:03
 36/103 anonim ***** válasza:
88%
Ha a pénzért lennék együtt 5 éve a párommal, akkor már rég elhagytam volna... Mi már nem is nézzük ki mikor fizet, mert bizony sokszor van, hogy én fizetek. Már ilyen fele-fele arányban van hogy hol ő, hol én, van, hogy közösen. Nem várom el tőle. Ha valaki nem akar a csajának mindent fizetni, ne tegye. Ez ilyen egyszerű.
2011. júl. 9. 17:05
 37/103 anonim ***** válasza:
87%

biológiailag bizonyított tény, hogy szerelem létezik. nem kezdem el neked magyarázni, hogy miben áll ez a dolog kémiailag meg biológiailag, mert te úgyis túl primitív vagy ahhoz, hogy ezt megértsd. az egy éjszakás kalandjaidhoz meg csak gratulálni tudok. igazából borzalmasan sajnállak, hogy sosem fog téged szeretni senki:D egyszer majd rájössz, milyen szar. amikor FELNŐSZ. addig meg hiába osztod itt az észt, nagyon sokan nem fognak veled egyet érteni, FÉRFIAK sem.

de persze, neked van igazad, mr. Nagyélettapasztalat. :)

2011. júl. 9. 17:10
 38/103 anonim ***** válasza:
89%
Elképzelem ezt a sok nagyképű embert, aki itt siránkozik a nők miatt, hogy jó pár év múlva majd magányosan siránkoznak, hogy nincs velük senki *háhá*
2011. júl. 9. 17:14
 39/103 anonim ***** válasza:
17%
Persze kíváncsi vagyok,hogy ti hány évesek vagytok hogy ennyire nagy a szátok? :DDDD 19 évesen biztos kisfiúnak számítok:DD
2011. júl. 9. 17:15
 40/103 anonim ***** válasza:
87%
A gondolkodásod olyan, mint egy gyereké. 2 éve párkapcsolatban vagyok, 1 éve együtt élünk. Létezik a szerelem köztünk és nem a pénz a fő dolog. Mindketten dolgozunk, közös kasszán vagyunk, megosztjuk egymással a pénzt. Egy saját lakásra gyűjtünk.
2011. júl. 9. 17:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!