Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
Pontosan, de te SZINTÉN azt írtad, hogy mekkora rohadék az összes férfi mert szeretné, hogy kölcsönös legyen az érdeklődés!
167 én a pasikat is próbálom itt felhúzni amikor felteszik az újabb kispöcsös kérdésüket hogy nem nincs baj a kispöccsel.
De ott is néha azt erzem hiába. Folyamat vannak az inceles kérdések is... egy nőbe is beleálltam amikor aztmondta férfiaknak csak kurrva kell nem csak szex kell és sehogy se jó nekik a szex nem éleg ha csak alatta van a nő.
Ami ferfi részről jogos hogy azt szeretnék ha barátnőjük élvezné és rossz nézni ha nem és így nekik is kevesebb kedvük van.
Dehogy kell női elkövető ne legyjen áldozat.
A megcsalásnál is mindig odaírok vagy hogy párkapcsolatot megoldani kell. Szóval ne feltételezgess.
Engem az igazság érdekel ha mind a 2félnek megvan a maga kis igazsága akkor mind2 fél-é érdekel
170 ha nem vagy férfi akkor miért ferfiak szemszögéből beszélsz. A nők nézik őket pincsi kutyának van aki igen de nem mind. Akkor ezt neked is jobban kéne látnod. Fordítva ha féri írja elhiszem hogy nem látja mert rossz tapasztalatok miatt.
Igen fizessük ki a sajátunkat de van hogy a férfi ragaszkodik ahhoz hogy ő fizessen.
Engem annyira nem érdekel néha hülyéskedek poénokkal hogy legyőztem egy férfit. Vagy mit tudom én átvenni a szerepeket hogy én vagyok a vedelmező de ezt ők se veszik jó néven. Egyenjoguság ha fél ugyanúgy van kezelve én is támogatom őt ő is engem.
174.
Rossz indulat megszólalt belőled?
Le lett írva, bocsánatot kért, hogy nem tette oda a tisztelet a kivételnek megnyugszik a kis lelked végre?
"Egyenjoguság ha fél ugyanúgy van kezelve én is támogatom őt ő is engem."
Nem, az egyenjogúság az, hogy minden férfit és nőt egyformán kezelsz mivel mindkettőnek egyforma jogai vannak.
Nem emeled az egekbe a nőt csak azért mert te is nő vagy és ha a kérdés férfitól származik akkor nem állsz neki gyalázni mint a többi nő a Gyakorin.
Olyan kérdések vannak ezen az oldalon (mégha sok kitalált is) miszerint egyáltalán nem lehet a férfira sózni, hogy ő a bűnös, de akkor is a nők csapatostul mint valami felbőszült vadállatok egymás után írják mekkora lusta here, milyen rohadék mert szeretne szexelni a párjával, vagy randira hívja a nőt aki felültette, de akkor is ő a rossz mert 100% tiszteletlen volt vele szemben.
Olyan válasz nincs, vagy nagyon ritka, hogy biztosan mindkettő elrontotta a házasságot, vagy a nő tényleg átcseszte az agyát randinál.
Olvassgass már ebben a felnőtt párkapcsolatok alatt kérdéseket.
De elég e kérdés alatt az első választ elolvasni. Azt írta, hogy az esetek többségében a férfi egy utolsó lustaság aki se a nővel, se a gyerekekkel nem foglalkozik. Persze hozzátette, hogy vannak kivételek. Pedig a valóságban a nő szült olyan férfinak akinek normális nő nem szült volna.
Másrészt leírta, hogy ismerkedés alatt, vagy pár hónapig a férfi kapar és aztán egálban lesznek majd a férfi magasról tojik mindenre.
Honnan a francból lehet ilyesmit írni amikor nincsen ott se ő, se te, se én minden egyes párnál a világon éveken keresztül????
Olvassátok ti magatokat milyen otrombaságokat mertek kinyilvánítani?
Nem, az ismerkedés, párkapcsolat normális embereknél 50:50, mindegy, hogy az egyik randira hív, vagy a másik a csókot kezdeményezi, eltartja, kisegíti a másikat anyagilag, vagy amikor beteg ápolja mert 50:50-nek tartják számon a szeretet és tisztelet miatt!
178 de teljesen vajon lehet kezelni egyenjogúnak a két félt ha amúgy egy csomó mindenbe különböznek. És mivan az olyan dolgokkal mint a ferfi szerep közé tartozik pl.: jól esik ha egy férfi segít felrakni a székemet az asztalra ha az nem bírom el az iskola táska miatt. Meg hasonló. Nyílvan nem várom el. De jól esik.
Nyílván egy kapcsolatba mind a két fél hibás. Az a baj hogy minden nő találkozott már szerintem már legalább 1 olyan pasival akinek szexuális beszólásai voltak(pl.: hú de jól megkurnálak, vagy micsoda baszóság vagy akár odajönnek részegen végigmér nem e iszunk meg valamit meg leértékelések ha nemet mondunk vagy nevetnek ha csak halkan válaszolunk vagy kínosan érezzük magunkat). Amik elég kellemetlenek. Nyílván az előitéletek beszélnek és nem szabad hagyjni hogy nőknél is így elfajuljon mint az inceleknél. Mert attól még a normális pasiknak rosszul esik főleg az hogy mindenkit egy kalap alá vonnunk. De mivel lány vagyok én azt tapasztaltam hogy fiúk is ez csinálták azok is akik csak baszni akartak. Minden kurvának elhordták a nőket.
Még viccelődés szinten megy a kettő nem zavar. Ha komolyabban gondolják akkor jobban.
Mert kevés az a férfi is aki normális nem olyan könnyű párt találni. A férfiak még kevésbé fejezik ki az érzéseiket mint a nő a toxikus férfi apa mintakép miatt. Meg, hogy férfi nem pityog érzései sincsenek nem követnek el hibákat.
Mert mindenki a saját tapasztalataiból beszél. A saját feszültségünket adjuk ki a másik fél felé de nyílván mindkét fél hibás. Mert asszony is elkényesztette és hagyjta hogy üljön a kanapen ahelyette hogy szóvá tette volna hogy zavarja és örülne ha segítene neki főzni.
"Mert kevés az a férfi is aki normális nem olyan könnyű párt találni."
Miért szeretnéd (vagy szeretné a többi nő), hogy a normális férfi téged válasszon ki amikor azt vallod, hogy alig vannak normális férfiak?
Megint megkérdezem: Kommentelés előtt elgondolkodsz azon, hogy milyen ökörséget fogsz leírni? :D
Egyáltalán nem igaz, hogy alig léteznek normális férfiak, annyi az egész, hogy ők veled nem foglalkoznak hiszen előítéletekkel vagy tele!
Valamint hiába adna neked esélyt te elrontanád pont azzal, hogy begyömöszölöd őt is előbb utóbb a többi abnormális férfiak közé!
Te belőled is csak a frusztráltság, gyűlölet beszél és persze a remegés nehogy megint olyan férfival légy együtt akinek hagytad magad átvágni!
Önkritika sehol, önfejlesztés szintén, de akkor is nagyon "szuper érv" felhozni azokat a férfiakat akik totál prolik.
Viszont ha az a férfi mondaná, hogy "jól megbaszlak", gyere jól fogod magad érezni velem" akire viszket akkor azonnal ugrani fogsz, sőt házhoz mész dugni mint valami örömlány!
Elég lesz ha aztán előadja, hogy milyen jó vagy az ágyban, alig várta, hogy ismét együtt legyetek és azt se bánod, hogy foglalt, vagy mással hacúrozott előtted 2 órája!
Másrészt az nem igaz, hogy a nők szintén kibeszélik egymás között a férfiakat, vagy nem mondják egymásnak, hogy milyen jó pali, mennék vele pár körre, nem szexualizálják a férfiakat, nem zaklatják őket és a férfi rendesen fél, vagy nem jelenti fel csakis megint a férfiak az ördög ivadékai.
"Mondom", egyáltalán nem kezeled te se a két nemet egyformán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!