Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/232 anonim ***** válasza:
Plusz az a legviccesebb hogy úgy irkaljatok a dolgokat, hogy szórakoztam vele de ez nem igaz. Ha valaki nem szeret akkor nem mutat be a családjának. Én komolyan vettem őt. Ha nem lett volna így nem töltöttem volna vele időt mi egész nap kapcsolatba voltunk egymással nagyon sokat beszéltünk nagyon szerettem vele mindent megbeszélni úgy voltunk mint egy pár, segített nekem sok mindenben érzelmileg kötődtem hozza és nagyon szerettem őt a vonzalommal se volt baj mert itt írta valaki , hogy nem kellett nekem..... hát az elején tényleg nem nem tetszett de ezt is a tudtára adtam Nekem tobb.ido telt el míg kezdtem beengedni a szivembe jobban, csak túl gyors volt számomra és erőltetett és ez volt a baj és ezt bántam meg hogy valamennyire közel került hozzám és bűntudatom van.. és ezért érzem kihasználva magam...
jan. 25. 15:51
 162/232 anonim ***** válasza:
Persze hogy hibásak vagyunk hát hogy ne lennénk. Én nem mondtam, hogy nem. Közel engedjük a pasit nem engedjük, hogy közel legyen hozzánk akkor még prűdek vagyunk. Vagy épp valami mást találnak ki ránk
jan. 25. 15:54
 163/232 anonim ***** válasza:

Ghostingolt már férfi is engem ez nem, nem függő.

Ez általános probléma.

De valóban ismerkedés közepén nem kéne.

De volt egy fiú akivel megakartam szakítani a kapcsolatot többször közöltem de még mindig zaklatott és sajnáltam mert szerettem valamennyire és folyamatosan visszaírtam próbáltam segíteni neki a magánéletén de nem szált le rólam. Szóval a ghosting nem mindig rossz ha a visszautasítást nem tudják kezelni.

jan. 25. 15:57
 164/232 anonim ***** válasza:
De ez csak egy része egyébként, hogy ezek a jó tulajdonságok ott vannak. Az indíték amiért csinálja valaki. És itt megint azt mondja a legtöbb férfi, hogy persze kezdeményez tesz érted dolgokat de közbe meg leakarja beszélni rólad a bugyit. És hát hogy a viharba ne, hiszen vonzódik hozzád és kellesz neki és nem tudom mi, de ki az aki vár egy nőre?
jan. 25. 15:59
 165/232 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak is ghostolnak szintén. Mindkettő nemű ha egy gyáva féreg akkor az tök mindegy, hogy a ghostolás a téma, vagy a megcsalás. Mindkettő nemű egymást hibáztatja csak annyi a különbség hogyha férfi teszi akkor mindjárt megkapja, hogy hímsovi, vagy incel és lepontozzák míg ha nő írja ő vele mennyire kibasztak őt felpontozzák mert milyen jól kifogta, milyen gáz a férfi és senki se írja rá, hogy femcel.

Holott millió kérdés alatt arról írnak a nők, hogy inkább egyedül döglenek meg mint többé férfival legyenek együtt annyira kiégtek, vagy gyűlölik mindegyik férfit kivétel nélkül. Normális férfi hiába próbálkozik ráfázik mint annak a rendje hiszen eleve negatívan áll hozzá a nő, de az nem igaz mert a nő csak "óvatos. De amikor arról van szó, hogy a férfira viszket simán lefekszik vele ész nélkül és még azt sem bánja ha foglalt, vagy rendesen háremet tart. Tehát semmi önbecsülés bennük és nem az eszükről híresek. Természetesen amikor a férfi dobja őket akkor megint azzal jönnek elő, hogy mindegyik férfi fasz, nem ismernék be, hogy ők dugtak velük mindenféle óvatosság nélkül.

Illetve ha nem is vesznek részt semmilyen szexkapcsolatban akkor ha ismerkednek olyan hosszú listával állnak elő, hogy férfi legyen a talpán aki teljesíti, hogy legalább randi legyen belőle!

Azonban ott nem állnak le az irreális elvárásokkal hanem követelik, hogy a férfi bizonyítson, adjon nekik időt, egy rossz szót se mondjon hanem legyen pincsikutya. Állandóan legyen szófogadó, sőt legyenek emberfeletti képességei mint a gondolatolvasás friss kapcsolatban. Vagyis találja ki mit szeretne a nő, hogyan szeretné és ha hibát követ el akkor repül. Persze némelyik még marad míg nem akad más faszi! Tegyük hozzá hogyha a férfi megkérdezi mi a gond akkor a válasz a semmi. De a hiszti megy, de picsognak kérdések alatt, hogy a férfi nem ír minden órában, hogy a férfi "nem akar" találkozni. Viszont ők nem hívják vissza randira, nem mondják, hogy te hülye jól éreztem magam, hiányoztál csak elvárják.

Mindenesetre akadnak olyan nők akik kifejezik mi a probléma, hogy kölcsönös az érdeklődés szavakban, de szexszel akarják megtartani a férfit még akkor is amikor a férfi valóban egy szemétláda. Önbecsülés mint írtam sehol, önbizalom úgyszintén és a férfiakon verik le, hogy miattuk nincs.

Nyilván leírják számtalanszor, hogy nekik nem kell önbizalomhiányos férfi, de közben ők azok. Pluszban ha a férfi szeretné, hogy kölcsönösen menjenek a dolgok akkor ő a hisztis, erőszakos még véletlenül sem ők használják fel a férfit egónövelésre.

Amiről a férfiak írnak, vagy kérdéznek az sosem igaz, csak a gyűlölet beszél belőlük és a nők az áldozatok.

Miközben a valóságban mindkettő egyformán lelki nyomorék, vagy olyan hülye, hogy olyan ajtónál kopog szüntelenül ahol semmi keresnivalója!

jan. 25. 16:08
 166/232 anonim ***** válasza:

De ferfiak védik egymás és nök is egymast védik általaban.

Szóval férfiak szerint nő a kurrva a nők szerint férfi a szemétláda.

És nyílván a nők a női részt látják jobban és a férfiak a férfi részt. Ez az amiben sose fogunk dülőre jutni.

De nem várjuj el hogy szófogadó pincsikutya legyjél...ahjj...

Kommunikáció hiánya mindkét részről van lásd ezt nekünk mondod nem neki.

Ebbe a világba ritka valakinek erős önbizalma önbecsülése van szóval ezt a vitát itt ne is folytassuk.

Valóban mindkétféllel van pont de egész a végéig a nőket hoztad szóba.

És lehet férfi is áldozat meg nő is

jan. 25. 16:54
 167/232 anonim ***** válasza:

16:54 kérlek ezt majd akkor is hangoztasd, amikor olyan kérdéseket, válaszokat és kommenteket látsz, ahol csak és kizárólag a férfit, vagy férfiakat köpködik a nőtársaid 1-1 probléma kapcsán. És ez olyan esetekben a legszebb, amikor tényleg a nő volt a sokkal inkább hibás, és mégis ő van felmentve. Meg az ő sara is a férfira van tolva.

Mert az itteni 4 pipást sokszor láttam már hogy kiállt a férfiak mellett nőként is, de valahogy a többi itteni nőtől ez meglehetősen ritka látvány. Ők sokszor inkább az áldozathibáztatásban érdekeltek, főleg ha ott a férfiakat lehet alázni és leszólni, és úgy csűrni csavarni, kiforgatni hogy még a női elkövetőből is végül ártatlan áldozat legyen. Mindennapos eset ezen az oldalon, ebben a kategóriában.

jan. 25. 16:59
 168/232 anonim ***** válasza:
Majd az idő megmutat mindenkinek mindent. Nekem a volt exem anno hibaztatott, és mégis évek múltán azt mondta igazam van.
jan. 25. 17:02
 169/232 anonim ***** válasza:
Volt*
jan. 25. 17:03
 170/232 anonim ***** válasza:

Végig arról dumáltam, hogy mindkettő nemű lehet szardarab és mindkettő lehet olyan buta, hogy olyannal teszi magát akár évekig akivel nem kéne főleg, hogy szenved mellette!

"És nyílván a nők a női részt látják jobban és a férfiak a férfi részt. Ez az amiben sose fogunk dülőre jutni.x"

Lehetne ha mindkettő nemű tényleg feminista lenne, tényleg egyformán kezelné a másik neműt és nemcsak kijelentené, hogy az egyenjogúság híve!

Lásd, hogy a nők arról pampognak folyamatosan, hogy a milyen áldás a demokrácia, feminizmus, de akkor is elvárják nagyon sokan, hogy a férfi tegye meg az első lépést, a férfi állja a randikat és meg vannak sértődve, hogy a férfiak még egy üdítőt se fizetnének ki. Pedig ha egyenjogúság van akkor a nő is állhatja a saját részét, a nő is meghívhatja randira a férfit!

"De nem várjuj el hogy szófogadó pincsikutya legyjél...ahjj..."

A kisujjadból szívtad ki, hogy én férfi vagyok? Incel mikor leszek? :DDD

jan. 25. 17:03
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!