Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
Persze ha valaki más szemszögből közelíti meg a nők és férfiak közötti gyűlöletet akkor a férfiak a gyerekesek, idegesek és nem te aki oldalakon keresztül az ex miatt nyafogott és az összes többi férfit hibáztatta ő miatta! Majd amikor rád pirítottam, hogy egyáltalán nem vagy fair akkor látszólagosan elnézést kértél, de most már megint a férfiak ellen beszélsz! :DDD
Mert nem egyforma masok vagyunk.
Nem szeretném hogy engem válaszon ha számukra én nem vagyok szimpi ne válaszon.
Igen mert mindenkiben vannak előitéletek! Mindenkiben! A másik fél felé belőled is végig érezhető volt hogy állsz a nők felé baszuskulcs.
Sose jönnék össze egy szexre sem olyan férfival aki foglalt!!! Bárki bármit mond rólam.
Mert bele gondolok annak a csaj helyzetébe aki vele együtt van sehogy se támogatom a megcsalást!
Ha nekem tetsző pasi azt mondja kurnálak prolin akkor nem mennék bele mert taszítana más az ha flörtölünk egymással vagy megy a játszmázás.
De valóban neha nekem is viszket a nunim de sosem volt egy éjszakásom.
Mi is mondunk olyanokat hogy jó pasi meg hasonló bár rég voltam már barátnős társaságba... de nem mindig ez a téma hanem inkább az érzelmi szálak. Mert ha tudományt nézzük még a férfiak 7szer gondolnak 1 nap a szexre addig a nők annyiszor a kajára helyette!!
Mert a pasik nagy része még mindig ösztönei miatt dug amivel nincs baj ha olyan lánnyal aki vevő rá. Ők nincsenek lekurvázva még ha én lefeküdnék egy fiúval csak úgy de már az se kell elhordanak kurvának
Nos azért nem tetted hozzá mert nem gondolod, hogy a férfiak legalább fele mennyiségben normálisak. Szerinted mindegyik rossz mint az exed aki "nyomult és te nem akartál tőle semmit" de azért szeretted és bemutattad a családnak. Kognitív disszonancia erősen jelen van nálad csak szólok. :)
"Mert a pasik nagy része még mindig ösztönei miatt dug amivel nincs baj ha olyan lánnyal aki vevő rá. Ők nincsenek lekurvázva még ha én lefeküdnék egy fiúval csak úgy de már az se kell elhordanak kurvának"
Nincsenek? És akkor ki írja a férfiakra milyen hímqrvák, milyen perverz, erőszakos barmok? Vagy ki írja, hogy papucs, bzi mert nem akar mindjárt kefélni? Nők!
Én is írom, hogy hímringyó ha megcsalta a párját és nőre is ringyó. Nincs kivételezés!
"Igen mert mindenkiben vannak előitéletek! Mindenkiben! A másik fél felé belőled is végig érezhető volt hogy állsz a nők felé baszuskulcs"
Természetesen én vagyok az aki a nők ellen fordult, sőt férfi/incel és nem azok a nők akik napról napra a Gyakorin oltogassák a férfiakat kivétel nélkül, vagy nem te mert azért vagy felháborodva, hogy a férfiak is szeretnék magukat szeretve érezni, vagy azt, hogy kölcsönösen érdeklődnek egymás iránt!
Nem, te azt szeretnéd,, hogy a férfi startoljon rád és legyen türelmes mert te nőből vagy, de te visszafelé mit nyújtasz amikor kijelentetted, hogy kevés a normális férfi?
Femcel vagy, normális nő és férfi elismeri, hogy nemcsak a férfiak között vannak suttyók, nemcsak a nők szenvednek hanem a férfiak is.
Mindegy, ha neked jó aszerint élni, hogy a férfiak 80-90% fszkalap és a nők sokkal inkább értelmesek és nemcsak a pinájuknak élnek, vagy a pénznek akkor csináld tovább. Majd meglátod, hogy normális férfi nem fog összejönni még akkor se ha kezdeményezni fog!
Nem bírod már abba hagyni amúgy? Úgyis igazad van. Benne voltál a kapcsolatban? Tudod? Mert egyszer nem írtad főleg te aki így támadást indítasz a férfiak nevében 😂, hogy te mint férfi mindent jól csinálsz?
Lelett írva. De leírom mégegyszer hogy tudatosítsd magadba a történteket. Szerette a nő a férfit volt köztük egy mindennapos kapcsolattartás ez mindent jelentette a nőnek. A nő az elején nem akarta mert nem tetszett neki a férfi. Aztán csak be próbálkozott a férfi nála és a nő ebbe belement megpróbálta vele. Igen , hibázott a nő. Akarta hinni hogy a férfi jó lesz neki az a férfi, hogy majd erkölcsös lesz nem lesz parazna.igen ezt akarta. A többibe nem megyek bele a férfi mit tett mert megtett sok dolgot. Amit a hülye nő azaz én megbocsátott és elnézett. Én tudom, hogy miket mondott nekem,eb tudom mit csinált én éltem meg a sirasokat de azokat mind végig nézte, hogy miért maradtam akartam már leírták. Szerettem őt. Mindent tud O is. Bármit írsz, foglalkozz inkább az életeddel hogy te jól éld.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!