Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
 221/232 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy kevés a normális férfi mintha minden egyes férfit ismernél évek óta! Úgyhogy hiába akarod előadni, hogy nem vagy femcel az vagy és majd kiderül ha újra hoppon maradsz! :)

jan. 25. 19:25
 222/232 anonim ***** válasza:
Nem ismersz, névtelenül irogatod próbálod hajtogatni nekem a dolgokat. Így annyira nemtudok vele mit kezdeni majd meglátjuk:) remélem neked összejön. Én ezt kívánom.
jan. 25. 19:28
 223/232 anonim ***** válasza:
Kevés a többséghez képest így van.
jan. 25. 19:29
 224/232 anonim ***** válasza:

21 ha tudnád mennyi mindenen mentem át akkor tudnád azt is hogy nem csupán a férfiakra vagyok tudatalatt dühös.

Eleget maradtam már hoppon. Boldog akarok lenni. Attól függetlenül hogy tudatalatt elitélem a tarsadalmat mindig azon vagyok hogy próbálkozzak és az emberekhez is kedvesen állok hozzá. Szóval ne akarj nekem több rosszat csak hogy bebizonyíts valamit

jan. 25. 19:30
 225/232 anonim ***** válasza:

#222 te most a #218-as nevében írsz, vagy egy személy vagytok?

Mert nem olyan rég ő beszélt a te nevedben most meg te!

Most mindketten tényleg lököttek vagytok, vagy két nickről árasztjátok a gyűlöletet? :DDD

jan. 25. 19:31
 226/232 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy itt próbálod védeni a dolgokat, de ez nem vall férfiasságra, hogy ennyire ne tudd elengedni ezt az egész dolgot. Megértettük. Felfogta mindenki úgyse fog senkit érdekelni ez az egész pár nap múlva max csak téged.

jan. 25. 19:40
 227/232 anonim ***** válasza:

Varj nekem is vissza kellett néznem XD

A 218as és a 224est írtam én.

Milyen gyűlöletet hékas.

De valóban néha nekem is az az érzésem volt hogy az én nevembe is válaszolnak XD.

jan. 25. 19:40
 228/232 anonim ***** válasza:

Teljesen kattant vagy.

Nálad még talán van remény.

jan. 25. 19:44
 229/232 anonim ***** válasza:
Azért olvasd vissza azokat is amiket te írtál
jan. 25. 19:46
 230/232 anonim ***** válasza:

"Mert kevés az a férfi is aki normális nem olyan könnyű párt találni."

Inkább magaddal törődj! Rád férne egy kis realitás és nem a fejedben kikotyvasztani baromságokat amiatt, hogy te szoptál eleget a múltban. Sok sikert! (Bár sejtem, hogy nem fog összejönni.)

jan. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!