Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
Azt írtad, hogy kevés a normális férfi mintha minden egyes férfit ismernél évek óta! Úgyhogy hiába akarod előadni, hogy nem vagy femcel az vagy és majd kiderül ha újra hoppon maradsz! :)
21 ha tudnád mennyi mindenen mentem át akkor tudnád azt is hogy nem csupán a férfiakra vagyok tudatalatt dühös.
Eleget maradtam már hoppon. Boldog akarok lenni. Attól függetlenül hogy tudatalatt elitélem a tarsadalmat mindig azon vagyok hogy próbálkozzak és az emberekhez is kedvesen állok hozzá. Szóval ne akarj nekem több rosszat csak hogy bebizonyíts valamit
#222 te most a #218-as nevében írsz, vagy egy személy vagytok?
Mert nem olyan rég ő beszélt a te nevedben most meg te!
Most mindketten tényleg lököttek vagytok, vagy két nickről árasztjátok a gyűlöletet? :DDD
Értem én, hogy itt próbálod védeni a dolgokat, de ez nem vall férfiasságra, hogy ennyire ne tudd elengedni ezt az egész dolgot. Megértettük. Felfogta mindenki úgyse fog senkit érdekelni ez az egész pár nap múlva max csak téged.
Varj nekem is vissza kellett néznem XD
A 218as és a 224est írtam én.
Milyen gyűlöletet hékas.
De valóban néha nekem is az az érzésem volt hogy az én nevembe is válaszolnak XD.
Teljesen kattant vagy.
Nálad még talán van remény.
"Mert kevés az a férfi is aki normális nem olyan könnyű párt találni."
Inkább magaddal törődj! Rád férne egy kis realitás és nem a fejedben kikotyvasztani baromságokat amiatt, hogy te szoptál eleget a múltban. Sok sikert! (Bár sejtem, hogy nem fog összejönni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!