Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/232 anonim ***** válasza:
Mit nem adtam bele? Mit kellett volna beleadnom. Találkoztunk együtt voltunk időt töltöttünk egymással. Figyeltem rá mindennap tartottuk a kapcsolatot. Szerettem őt. Ezt ő is tudja. De most könnyebb támadni sőt. Van pár ember aki mellé áll nem fura? Mindenki engem bánt. Azért, mert nem léptem ki a kapcsolatból. Sebaj
jan. 25. 15:22
 142/232 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon is értem. Jó volt arra, hogy pátyolgatta a kis sérült lelked,de kspcsolatra már nem kellett. De mivel "nyomult" és te "megszerettem" hát adtál neki esélyt, nem bíztál benne és ő téged hibáztatott, hogy nem bízol benne. De alapjáraton nem kellett volna vele szórakoznod!

Persze most mindegyik férfi gonosz ő miatta. Igazi femcel vagy.

"De ne várja tőlem hogy én kezdeményezek úgy hogy azt se tudom mi folyik a háttérben."

Oké, de akkor te is várhatsz életed végéig is simán arra, hogy a férfi fog nálad kezdeményezni bár nem tudja mi zajlik a háttérben.

Valamint ha meg is teszi, de te úgy állsz hozzá, hogy "A másik hogy nem mondtam hogy a másiknak nincs joga összezavarodni zavarodjon nekem mind1." akkor ő is momdhatja, hogy mindegy és otthagy a parlagon.

Te is olyan femcel vagy mint a pinty!

jan. 25. 15:26
 143/232 anonim ***** válasza:
Na jó én elfáradtam
jan. 25. 15:28
 144/232 anonim ***** válasza:

Természetesen amikor már nincsenek érveid és te is csak a férfiaktól vársz el dolgokat, de a kérdésen ki vagy akadva holott van igazság alapja. Élő példa vagy rá te és a #138-as. :DDD

jan. 25. 15:29
 145/232 anonim ***** válasza:
De nem szórakoztam!!!! Vele akartam lenni. Kitartottam mellette annak ellenére. komolyan minek írjak bármit is? Ha úgyis úgy néztek az egészre hogy szegény férfi szórakozott vele egy lány .. nem így volt költöttem rá, felvállaltam. Elvittem bemutatni a szüleimnek!!!!!!!!
jan. 25. 15:30
 146/232 anonim ***** válasza:
A családomnak*
jan. 25. 15:31
 147/232 anonim ***** válasza:
Mit nem viszonoztam hát nem értitek... Én szerettem őt... Akár hogy bánt velem... És ezért is vagyok dühös...
jan. 25. 15:33
 148/232 anonim ***** válasza:

Én megmondtam hogy egy kapcsolatba idővel mindenemet beletenném, ha tudom hogy bízhatok a másikba. Annak ellenére hogy csalódtam. Ha ő akarna annyira hogy kezdeményezne felém.

Nem tudom hogy ezt még hova fűzzük tovább.

Én sem vagyok gondolatolvasó.

jan. 25. 15:34
 149/232 anonim ***** válasza:
100%
Légy dühös, de ne a többi férfin vezesd le! Csak ennyi.
jan. 25. 15:34
 150/232 anonim ***** válasza:
100%

De sok férfi nem kezdeményez míg a nő nem mutatja ki, hogy vevő rá! Mit nem értesz rajta? Nem fog azért hozzád menni, hogy aztán elutasítsd, vagy lehordjad minden idiótának mert kéretlenül hozzádment.

jan. 25. 15:36
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!