Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/232 anonim ***** válasza:

Én nem vártam hogy kezdeményezzen. O tette én az elejétől kezdve nem akartam semmit tőle az ég világon én azert írtam amit írtam , mert milyen már hogy mi kezdeményezzünk.

Azt nem én írtam, hogy nincs kezdeményező hanem valaki mas

jan. 25. 15:12
 132/232 anonim ***** válasza:
100%

De a férfi minek a fracnak tegyen neked eleget amikor te nem bíznál benne? Vagy mire fel startoljon rád amikor összezavarnád a viselkedéseddel? Ha te össze lehetsz zavarva, félsz csalódni akkor a férfi miért nem érezheti magát úgy mint te? Mégis mire alapozzon ha elutasítod bár még meg sem jelent?

jan. 25. 15:13
 133/232 anonim ***** válasza:
Szívesen lennék nyomozó de ez a munka megbízás nem tartozik a kedvenceim közé
jan. 25. 15:14
 134/232 anonim ***** válasza:

Miért ő rá fogod és a többi férfira amikor bár "nem" akartál tőle semmit mégis vele voltál? Most ennyire kapcsolat függő vagy, igénytelen, vagy akartad őt? :DDD

jan. 25. 15:14
 135/232 anonim ***** válasza:

Igen te nem adnál bele semmit, de a férfi adjon. Persze Pityu! :DDD

jan. 25. 15:16
 136/232 anonim ***** válasza:
Le lett írva. Több évig beszélgettek. Ezen mit nem lehet érteni. Nem akart a nő semmit tőle de nagyon sokat számított neki az, hogy meghallgatja és figyel rá .
jan. 25. 15:18
 137/232 anonim ***** válasza:

Vagyis igénytelen vagy. Köszi a választ. :D

jan. 25. 15:18
 138/232 anonim ***** válasza:
A férfi kezdeményezett. A nő visszautasította. De ő bizonyítani akarta hogy megváltozik .. ezen mit nem lehet érteni????
jan. 25. 15:19
 139/232 anonim ***** válasza:
A rossz indulat határtalan.
jan. 25. 15:20
 140/232 anonim ***** válasza:

132 de én nem utasítottam el én megírtam hogy ha kezdeményezne megadnám az esélyt az ismerkedésre.

Megijeszt az egész de ha venné a bátorságot és elém állna nem küldeném el a francba.

Mire alapozod , hogy elfogom utasítani?

A másik hogy nem mondtam hogy a másiknak nincs joga összezavarodni zavarodjon nekem mind1.

De ne várja tőlem hogy én kezdeményezek úgy hogy azt se tudom mi folyik a háttérben.

jan. 25. 15:21
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!