Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
Miért az áldozat a hülye. Az erőszakos kapcsolatok sem úgy kezdődnek az elején hogy megver a pasas és beleszeret emiatt nő.. azert ez is vicces lenne hanem, mert valamit megszeret meglát benne.
Igen van felelősége az áldozatnak is ha már felismeri a dolgokat onnantól neki kell kilépni belőle. De ez meg nem olyan egyszerű, hogyha valahol a szíved mélyén még mindig szeretted szeretni akartad
"De ez meg nem olyan egyszerű, hogyha valahol a szíved mélyén még mindig szeretted szeretni akartad"
A lábtörlőknek nyilván nehéz kilépni belőle, sőt reménykedik, hogy változik bár egyáltalán nem bízik benne meg.
Akinek van egy kis esze és főleg önbecsülése az minél előbb otthagyja, vagy össze se jön vele ha már ismerkedés elején nyomult mint állat, vagy bár mondta, hogy szeret a tettei mégis meghazudtolták.
Különbség, hogy habár szereted szenvedsz egyedül míg ki nem hevered, vagy szenvedsz mellette akár éveken keresztül mert nincs benned gerinc és azt csinál veled amit akar.
Meg is ölhet, meg is verhet, de te akkor is maradsz!
Az a te felelősséged és nem az övé.
Én a sémáim szerint működök benne voltam egy ilyen kapcsolatban.
Ezért inkább nem akarok kezdeményezni azt akarom érezni hogy másnak igazán fontos vagyok mielőtt belelépek egy kapcsolatba.
Nem akarom mégegyszer ezt a mintát, megismételni. Onnantól hogy felismertem saját működésem már az én felelőségem ismételten belesétálok-e vagy sem.
Vagy elkövetem ugyanazokat hibákat vagy sem
Eléggé naiv vagy. Mert:
1) attól, hogy kezdeményez a férfi attól még nem biztos, hogy lesz belőle kapcsolat.
2) hiába alakul ki belőle kapcsolat ha nem tudsz benne megbízni.
A séma felismerése csak egy dolog, igaz pozitívum, de kevés. Emberismeret is fontos és nemcsak önismeret.
Viszont az egyáltalán nem igazságos, hogy te szeretnéd, hogy mutassa ki milyen fontos vagy számára, de te a múltad miatt nem tudsz benne megbízni.
Persze ha szeret ad neked időt, de ha soha nem jön el az az idő, hogy te bízol benne akkor mi lesz? Elhagy, vagy tönkreteszitek egymást és több mint valószínű, hogy a következő párjával ő ugyanúgy bizalmatlan lesz mint te voltál vele.
Arra amúgy sem lehet alapozni, hogy mit csinál, vagy mit mond amikor a tetteknek és a szavaknak egybe kell vágnia viszont az rád is érvényes!
Olyan nem létezik, hogy te békésen, boldogan élsz a pároddal életed végéig miközben mélyen legbelül arra vársz mikor szúr hátba, sőt résen vagy, gyanúsítod legalább gondolatban, hogy mégse kölcsönösek az érzések. Tulajdonképpen nem azok hiszen eleve a bizalmatlanság övezi körül a múltad miatt.
És akkor fair a többi férfival előítéletekkel bánni miközben te estél bele a férfiba? Hogyha te nem tehetsz arról, hogy kibe szeretsz bele akkor az idegen férfiak sokasága sem tehet róla, hogy téged csőbe lehetett húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!