Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
Mert erre válaszoltam
"Csak nem érsz el vele semmit ha nem tudsz felhagyni az előítéletekkel és benned van végig, hogy csak szexre leszel jó, csak szexre tart és nem tudsz benne megbízni"
Attól függetlenül kölcsönösnek gondolom.
De hát azt írta, hogy a férfinak kell bizonyítani!
Nem, mindkettőnek kell és mindkettőnek bíznia a másikban.
Kölcsönösnek gondolod miközben azt hiszed, hogy kihasznál? Akkor minek jöttél össze vele neked is felteszem a kérdést hogyha szerinted csak szexre lennél jó?
De ha megjátszotta magát, hazudott és te csalódtál akkor minek maradsz vele? Önbecsülés hol marad?
Miért forgatod ki a szavaimat?
Nem offos a múltja ezt nem írtam nem is mondanék ilyet. Mindenki a maga terhét cipeli. De ha kapcsolatban folyamatosan ingok hogy bízhatok e benne vagy nem az nem csak az előitéleteim miatt vannak amit igen en is hordozok. Hanem mert a másik fél tesz a jelenben róla hogy nem bízhatok benne. Kit érdekel olyan szintjen a múltja. Jelen énje érdekel nem a múltja miatt fogom meg itélni. Hanem abból, hogy a kapcsolatunkba milyen.
#66-nak tettem fel a kérdést a múlttal kapcsolatban és nem neked. A te múltad, rossz tapasztalataid nem függnek össze a neki szánt kérdésemmel.
Másrészt hogyha nem fér bele ahogyan viselkedik a jelenben a párod akkor miért szavazol neki látszólag bizalmat miközben mélyen legbelül megesz a bizonytalanság vele kapcsolatban? Miért vagy vele ha nem tudsz benne megbízni?
Múltja fontos hozzá tartozik tesz hozzá azzal együtt fogom csak igazán megismerni. De nem a múltja alapján fogok itélni. Meg nem fogok olyat mondani hogy offos a múltja.
Amit jelenbe tesz engem az érdekel
78 bocsi most olvastam.
Mert ez a sémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!