Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

tegnapelőtt 08:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/232 anonim ***** válasza:
De ez csak egy dolognak a kis része...
tegnapelőtt 11:55
 42/232 anonim ***** válasza:

En döntesem hogy én már nem akarok kezdeményezni nyílván valamennyire a csalódások miatt is mondom.

De én tartom magam ahhoz, hogy szeretném azt érezni most, hogy a másiknak vagyok fontos. És nem azt hogy én fussak valaki után. Ha kezdeményezett onanntól kölcsönösen hajlok esetlegesen a megismerkedés felé. Mert még ugye a legelső randinál se vagy biztos mit akar a masik.

De én nem akarok nézni fiúk után ha jön valaki jön. De nem fogok a jelek alapján értelmezgetni vajon most mit akarhat , mert nem akarok összezavarodni.

tegnapelőtt 11:56
 43/232 anonim ***** válasza:

De baszki pont azt írtam hogyha KÖLCSÖNÖS az érzés akkor KÖLCSÖNÖS az ismerkedés. Erre fel te azt írtad, hogy én nem értem, hogy a férfiak milyen erőszakosak és hülyeségeket írok, sőt erőltetem a véleményem a 19-re.

"Sőt szerintem, ha szereted nem játszmázol, főleg nem ilyen ovis kérdésekben, hogy ki kire ír rá először .."

Most meg ugyanazt írtad mint én előbb!

tegnapelőtt 11:56
 44/232 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként, meg ha neked az játszma, hogy valaki vár, mert még nem érzi úgy hogy kapcsolatba kell lépnie vagy igent kellene mondania, akkor miért mondjon igent a sok kezdeményezésre pl. Párkapcsolat, közös élet. Az ismerkedés, nem egyenlő az elköteleződéssel.
tegnapelőtt 11:58
 45/232 anonim ***** válasza:
De mindig ott van a lehetőség, hogy idő kérdése. Egy jó kapcsolathoz idő kell és a sok kezdeményezés gyors léptekben a másikból azt, hozza ki hogy meneküljön pont ugyanez a helyzet azzal, amikor állandóan rá akarod erőltetni a dolgokat a másikra
tegnapelőtt 12:00
 46/232 anonim ***** válasza:

Te neked is mi bajod van? Nő vagyok és nem férfi! Honnan szívtad ki, hogy én férfi vagyok? Onnan, hogy szóba hoztam, hogy vannak nők akik játszmáznak? Vannak, ez az igazság! Még együtt se vannak, de már az első randin szexelnek és elvárják, hogy a férfi ismerje őket kívül-belül. Időre pontosan írja mennyire oda van érte, mennyire hiányzik, de ő ha rá szakadna a mennyezet akkor se hívná vissza randira a férfit, akkor se mondaná először, hogy jó éjszakát mert a férfi "dolga". Majd amikor a férfi ráun, hogy csak ő teper és kidobja a nő húzza a száját, hogy kihasználta a férfi.

Nemcsak a férfiak türelmetlenek, vagy éretlenek. Nemtől függetlenül valaki az!

tegnapelőtt 12:02
 47/232 anonim ***** válasza:
65%

"Egyébként pedig #35 valljuk be, hogy sok férfi már kezdeményezni se mer mert a nők elutasítják őket és gyakran bunkó módon. Már az baj, hogy szórakozóhelyen a férfi odamegy a nőhöz. Már az probléma ha vonaton ülsz és rád néz a férfi, nem bámul csak rád néz mert akkor creepy és menekülni kell tőle. Olyan előítéletekkel vannak a nők a férfiak iránt, hogy nem mernek kezdeményezni nagyon sokan."

Igen előitéletekkel vagyunk egymással szemben ami nemenként különbözik milyen problémák miatt.

Nőként akinek fogdosták a fenekét a ferfi elsőnek kedves segít bókol aranyos aztán elhord hogy csak segge jó azt kell megbaszni csak hátulrol nyomnam neki vagy zsákot húznék a fejére es úgy basznám meg. Meg amikor bámulnak rád folyamatosan buszon vagy a fiú akit azért utasítasz vissza mert arra kellesz neki hogy végre szexhez jutthason de még kicsit sem tisztel. Vagy a bulikban amikor nyomulnak vagy ott sem mindenki kapcsolatot keress. Inkább azok vannak ott akik az élvezetekre hajtanak.

Nyílván így alakulnak ki előitéleteim ahogy másoknak is.

Ahogy pasik tapasztaljátok a másik oldalnak a problémáit és szintén kialakulnak előitélete.

tegnapelőtt 12:08
 48/232 anonim ***** válasza:
84%

De akkor miért várják el a nők, hogy a férfiak kezdeményezzenek, vagy tegyék ki még a lelküket is ha úgyis erőszakos, primitív?

Attól, hogy sok a debil nőben férfiban egyaránt attól még nem mindenki az és esélyt adni a másiknak lehetne előítéletek nélkül.

De nem az történik hanem mindkettő nemű a másikra mutogat és nem veszi észre, hogy magától veszi el a lehetőséget nagyon jó kapcsolatra!

Tele van mindkettő elvárásokkal is és azt akarja, hogy úgy történjen ahogyan megálmodta, nem kizárólag a férfiakra jellemző aféle viselkedik forma hiába akarjátok csakis a férfiakra fogni!

tegnapelőtt 12:13
 49/232 anonim ***** válasza:

48as valóban.

De én akkor is tartom magam ehhez, mert így akarom megvédeni magam és mert annyira nem fontos egy kapcsolat, hogy rámenjen lelkem. Ha jön,jön nem, nem anélkül is boldogulok és nem csak azt jelenti a boldogságot. Sőt az is problémákkal jár amihez érettnek kell jól kell lenni mindkét félnek annyira hogy legalább megpróbálják megoldast.

tegnapelőtt 12:21
 50/232 anonim ***** válasza:
És sokszor az emberek nem érettek. Nem tudják kezelni egymást a problémát nem tudják megoldani.
tegnapelőtt 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!