Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

tegnapelőtt 08:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/232 anonim ***** válasza:
0%
De a kezdeményezés előtt nem tudod hogy kétoldalú e vagy nem. Akkor csak a jelekből tudsz következtetni mielőtt odamész.
tegnapelőtt 11:07
 22/232 anonim ***** válasza:
58%
És akkor mi van? Minimum elutasít, maximum összejön. Nincs garancia ismerkedésen, sőt párkapcsolaton belül semmire. Hiába szül a nő 3 gyereket, hiába húz a férfi gyűrűt az ujjára ha elmúlik a szerelem, szeretet. Azért írtam már többször, hogy az érzéseken múlik minden. Olyan nincs és nem is lesz hogyha megvan a vonzalom, rajongás mindkettő fél részéről, hogy csak az egyik kezdeményez mindenben.
tegnapelőtt 11:11
 23/232 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjad 19-es 20-as csak rád akarja erőltetni az ő álláspontját. Egyszerűen képtelen tiszteletben tartani azt, hogy NEM! VALAMI TÚL GYORS.
tegnapelőtt 11:16
 24/232 anonim ***** válasza:
0%
De én nekem elegem van ebből most lépjen a pasas, ha akar valamit de én nem akarom szédíteni magam. Erről szól a kerdés, hogy már az is probléma ha ők kezdeményeznek.
tegnapelőtt 11:17
 25/232 anonim ***** válasza:
0%
Ezt hívják love bombing. Ostromol, erőltet, gyorsan kezdeményez, aztán meg pont ez van , hogy ő mennyi mindent megtesz és a másik nem akarja...szinte már áldozat...:'( szegény, majdnem meg sajnálom az ilyeneket.....
tegnapelőtt 11:19
 26/232 anonim ***** válasza:
0%
Ha elmúlik a szeretet:DD A SZERETET EGY DÖNTÉS NEM MÚLIK EL, HA VALÓDI. Ez az, elmúlik az érzés, van gyerek minden lelépek, mert már nem érzek semmit. Nem jó a szex? Nem kapom meg az ágyban amit akarok? Nem úgy van ahogy én akarom kapcsolaton belül VÉGE!!!😂
tegnapelőtt 11:22
 27/232 anonim ***** válasza:

Te meg miről dumálsz? Milyen gyors közelítés és tiszteletlen viselkedés amikor kölcsönös érzésekről írtam? Nyilván ha neked túl gyors, vagy úgy érzed erőlteti rád a magáét akkor otthagyod. Ezt le kell írni amikor alapvető viselkedési forma?

tegnapelőtt 11:23
 28/232 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a szeretet egy érzés az hogy együtt maradsz valakivel egy döntés amikor arról döntesz szereted e annyira hogy helyre akarod hozni a kapcsolatotokat.
tegnapelőtt 11:26
 29/232 anonim ***** válasza:
0%
És így mennek ágról ágra, bokorról bokorra. Mert összetévesztik a szerelmet az igazit a vággyal. De ő mennyi mindent megtettek a kapcsolat elején mennyi mindent beletettek...mi érdekében? A saját érdekükben, hogy nekik jó legyen. Aztán dühösek, hogy nem az lett amit akartak, és nem kapták meg és minek akkor így kezdeményezni a nőnél??? Na ugyan minek????? Nincs értelme ugye?:D önző "szeretet"/ gonoszság, élvhajhászat.
tegnapelőtt 11:27
 30/232 anonim ***** válasza:
De az emberek sokszor menekülnek a problémáik elől ha valami nem jó ahelyett hogy megoldanák. És sokszor nem is hoznak jó döntést ha menekülnek (mert máshol is lesznek problémák amiket meg lehet oldani vagy hiányzik nekik a masik mert szerették csak féltek a konfliktustól). És van hogy a legjobb döntést hozzák ha inkább kilépnek mert a másik erőlteti az akaratát nem változtat elvárja hogy te alkalmazkodj ha valtoztat csak látszatnyit még örülsz aztán kezdi előlről. Vagy elcsúszik köztetek a beszélgetések. Vagy csak meg se illetek össze annyira és nem tudtok egy síkon mozogni mert a masik elcsúszik a masik irányba és vagy az egyik megy utánna de az folytonrohan hogy utolérje és nem találkozik a két pont
tegnapelőtt 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!