Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
A kezdeti szakaszba szerintem igen, de egy kellemes beetető időszak után én úgy látom az esetek többségében ez fokozatosan átfordul és a nőtől van elvárva az extra befektetés (időben, energiában, tettekben).
Tehát, az ismerkedési szakasz a pasié (első pár hónap), majd kiegyenlítődik a dolog, amíg randizgatnak, járogatnak (kb 1 év) aztán az összeköltözéssel, vagy valamivel utána megindul a finom feladat áthárítás a nőre. És ez lassacskán, évek alatt azt eredményezi, hogy a pasi legfeljebb besegít otthon ès azért is meg kell dícsérni. Gyerek után meg pláne ezt a felállást látom, akkor is, ha anya visszament már dolgozni.
Nem mindig ez a forgatókönyv, de elég gyakran.
De, az első időszakot valóban a pasi menedzseli jellemzően (itt is van kivétel).
Kedves kérdező!
Szerinted nem az a normális, hogy az ember aki márpedig hím nemű udvarias és kezdeményező és satata.
Mit várjunk akkor, mi nők? Kikre várjunk? Magunkra, hogy mi magunk legyünk akik megtesszük ezeket a dolgokat? Lehet jobban járnánk . De akkor nincs is szükség rátok? Akkor mitől férfi a férfi? Ha ennyire felcserélődnek a dolgok?
Egyébként meg, a kis fiú anyuci pici fia ki van szolgálva, az elvárja ezt, hogy a nő csinálja vele ezeket a dolgokat kezdeményezés stb. Nincs benne az életérzés. Hogy Férfi vagyok én választok magamnak párt. Hanem keressenek meg akik akarnak. Sőt a nők, vagy inkább szeretet éhes kislányok eleget is tesznek a kívánságuknak.
Felborult minden, a nők és a férfiak már nem tudják mi a szerepük. Tisztelet a kivételnek. Nekik gratulálok. Jó szüleik voltak.
4
Nem a megéri alapon van ez
Egy férfi családapa lesz, és felelősséget vállal a családjáért. Nem a nőé a felelősség. Ő neki is ugyanúgy egyenrangú társsá kell vàllnia.
1
"A kezdeti szakaszba szerintem igen, de egy kellemes beetető időszak után én úgy látom az esetek többségében ez fokozatosan átfordul és a nőtől van elvárva az extra befektetés (időben, energiában, tettekben)."
Én is nagyon sok kapcsolatnál ezt látom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!