Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
"De én tartom magam ahhoz, hogy szeretném azt érezni most, hogy a másiknak vagyok fontos. És nem azt hogy én fussak valaki után. Ha kezdeményezett onanntól kölcsönösen hajlok esetlegesen a megismerkedés felé. Mert még ugye a legelső randinál se vagy biztos mit akar a masik.
De én nem akarok nézni fiúk után ha jön valaki jön. De nem fogok a jelek alapján értelmezgetni vajon most mit akarhat , mert nem akarok összezavarodni."
Ehhez tartod magad? Szíved joga, de akkor hiába várod el, hogy majd a férfi odamegy hozzád, randira hív mert ha te attól félsz, hogy összezavarodsz a "jelek" miatt, vagy maga a kezdeményezéstől akkor a férfi is félhet, sőt sok férfi retteg mint te!
A férfi nem fog olyan nő után futni aki összezavarja és úgy érzi nem kölcsönös a vonzalom idők végezetéig főleg ha van önbecsülése! Inkább magasról tojik az egészre mint te!
Nincs csak adok-adok kapok nélkül.
Szerintem hatalmas probléma (és egyben a további itt is emlegetett problémák forrása) a netes ismerkedés. Mert a neten nem az adott embert akarod jobban megismerni, hanem az ismerkedés miatt vagy ott és épp Géza/Piri az, aki kapható rá a 100 másik megjelölt profil közül.
Teljesen más, ha azért mész randira, mert a másik személye megfogott és minden porcikád várja és más a 15. idegennel menni, akivel már az autóban eldöntötted, hogy unalmas lesz, dehát, "ha kapcsolatot akarok muszáj ezen is túlesni".
Ha valahol véletlen futtok egymásba (ahogy ez szerintem természetes lenne) és felcsillan a szemed, megdobban a szíved mert megfogott a másik, akkor kölcsönös lesz az ismerkedés. Lehet a neten is ilyen módon ismerkedni, de jellemzően nem akkor, ha azért vagy ott, hogy ismerkedj. Ismertem olyat, aki online játék során habarodott a párjába, de ott is előbb alakult ki a szikra, mint, hogy randira mentek.
A randin amelyik fél jobban akarna kapcsolatot (valakivel, bárkivel, hisz a kapcsolatért van ott, nem a vele szemben ülő nő/férfi miatt) az fog igyekezni meggyőzni a másikat, hogy őt válassza. A másik meg passzív, vagy kevésbé aktív befogadója lesz ennek az igyekezetnek. Persze, nem mindig, de nagyon gyakran ez a felállás, főleg a sokat/régóta netes társkeresőzőknél. Legalábbis, akiket láttam, hallottam, olvastam, ez volt a jellemző.
Annak is oka van, hogy miért bizalmatlanok egymással az emberek, amo persze tovább nehezíti a spontán ismerkedést, tovább szűkíti a lehetőségeket. De, ettől még a félelmek reálisak sajnos és lehet, hogy az adott próbálkozó egy szent, csak az is könnyen lehet, hogy nem. És, ha megszívtad már nem segít a dehát én azt hittem..
Szóval, nehéz ügy. Szerintem több olyan lehetőségnek kéne lennie, vagy valahogy jobban kéne nyitni az ilyen lehetőségek felé, ahol spontán lehet "keveredni", beszélgetni egymással.
Dehogynem van, hogy csak ad és ad. Elég, hogy nem szeret a másik és csak eljátssza, hogy mennyire oda van érted közben meg a pénz miatt veled van. Vagy amiatt, hogy ne legyen egyedül.
Nos ha valaki vak és nem látja a fától az erdőt akkor lehet olyan kapcsolatban amely nem 50:50.
57es 58as a fiúnak kell meggyőzni arról, hogy ő olyan ember akiben bízhatok (fordítva is így van). És ha mennek azok a dolgok, mint az emlékek megmásítása üzenetek elrejtése nehez lesz bízni benne. Féltékenykedés egy olyan miatt amit amúgy ő sem tartana nagy dolognak nem fújna fel ha csak nem akar leplezni valamit.
Attól még bízhatok benne vakon, de közben a kételkedés ott lesz velem.
Lehet rakott bele dolgokat ezt nem veszem el a másik féltől. De kérdés az hogy mennyit vesz el mellette. Én szerettem a volt páromat nagyon vele akartam maradni. De közben bennem volt hogy meg kell mentenem mert akkor képes lesz engem szeretni.
A hozott dolgok a gyerekkor is valahol beletartozik az előitéletekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!