Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
"Megintcsak miért vagy olyan emberrel együtt akinek a múltja számodra offos?"
Belepofázok, és nyugodtan pontozzatok le, tudom, hülye vagyok.
De a többség titkolja a gázos dolgait, amíg meg nem dugott. Utána kezdi el szépen adagolni a múltját, a perverziót, a rossz szokásait.
Nekem 2 kapcsolatom volt, mindkettőt több éves barátság előzte meg. Én nem tudom elképzelni azt, hogy egy idegenben pár randi alatt megbízzak annyira, hogy szexeljek vele. Nekem az túl intim. Rólam is hiheti bárki, hogy játszmázom, akkor is, ha ezt elmondom nyíltan.
Egyszerűen az a vágyam, hogy ha szexelek valakivel, szex után ne derüljön ki róla olyan dolog, amit ha szex előtt tudok, akkor nem akartam volna vele szexelni.
De ilyen nincs, mert mindenki titkolózik, kamuzik, elhallgat, hazudik.
Mit hogyan működsz? Férfiak is ugyanúgy maradnak rossz kapcsolatokban, kihasználva mint a nők! Önbecsülés kérdése, hogy maradsz, vagy inkább szenvedsz!
Szeretheted te, DE SAJÁT MAGAD MÉG JOBBAN KÉNE! Ilyen szimpla!
"Csak nem fer, hogy valaki hibáztat valakit, hogy nem bízol benne, miközben nem úgy áll hozzád, és O van megsértődve és ő az aki úgy érzi, hogy mindenért te vagy a hibás"
Téged mit érdekel, hogy szakítás után is fújja a magáét amikor ő cseszte el azzal, hogy átvágott?
Igazad van. De ha valaki el is mond dolgokat és szürsz nonszensz, hogy miért akarsz vele lenni ugyebár ha tudod hogy kevés az esélye annak hogy megváltozik, miattad. Mert ugyebár nem fog.
De ha nem is annak indult, a dolog csak egyszerűen mint jó beszélgető társ ott volt az életedben és lelkileg kötődtel hozzá majd jön egy ilyen, hogy bizonyítani akar, akkor a szeretetből kifolyólag is megadod neki a lehetőséget de ha tudod hogy pl olyanokat csinált hogy megcsalt embereket és szex miatt előadott dolgokat nőknek, és mégis ezek ellenére vállalod a kockázatot már mi lenne ha nem szeretet ez? Aztán persze közeledik hozzád .... És nem tart tiszteletben és azt mondja nem bízok benne? Miért csodálkozik??? És kelepcebe csal behaloz és utána bűntudatot kelt benned azért, hogy te vagy a hibás mert nem bíztal benne....
De ők tiniiiik!!
Amúgy meg lehet nem kell az elején bele tennie némelyik lánynál de ha utánna nem tesz bele semmit akkor a szép pofija miatt csak nem fognak vele maradni.
92
Miert ? Mert mondván nagyon szeret ennyi lenne az egész csak szavak ?????? Ne légy már ennyire sivar hol van az ilyennek a lelke?
"És kelepcebe csal behaloz és utána bűntudatot kelt benned azért, hogy te vagy a hibás mert nem bíztal benne...."
Drága bogaram csak azt lehet behálózni aki hagyja magát! Ha ő téged nem erőszakol meg, nem rabol el, nem tesz pisztolyt a fejedhez akkor te eldöntötted, hogy vele akarsz lenni.
Nem az ő felelőssége a saját döntésed. Persze, hogy téged hibáztat ha már együtt vagytok annak ellenére, hogy tudod milyen. Vagy bizonyít ahogyan te és mégse bízol benne.
Minek jöttél vele össze ha egyszer erőszakos volt, nem tudtál benne megbízni? Mert hülye vagy! Nem tehet róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!