Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/232 A kérdező kommentje:
96 Hiába tinik. Az előny az előny. Igen a férfiak félnek a visszautasitástól, és attól hogy a csaj nem lesz együttműködő, mert nem tetszik neki a férfi eléggé. Főleg ha olyan nőről van szó aki őszintén érdekli, és nem csak dugni akar vele mert épp áll a farka. Már csak ez miatt is nehezebb egy férfinak kezdeményezni, és sikerrel járni. Ha minden férfira ilyen nyitott lenne a nő akinek udvarolni szeretne akkor nem lenne gond. https://www.youtube.com/watch?v=yy1dvkS1lTU&t=293s
jan. 25. 14:33
 112/232 anonim ***** válasza:

Hát az mindkét félen múlik.

2.akkor szerinted mit csináljak? Meg se próbáljam? Úgy csinálsz mintha én egyáltalán eldöntöttem magamba hogy nem lehet bízni másban, de én is nyitok szeretném látni hogy bízhatok.

És mi a tökömet csináljak emberismerettel ha folyamatosan próbálom megérten őket de nem értem mert magamat se ismerem teljesen. De fejlődöm akarom akkor miért hibáztatsz folyton. Elkönyveled a helyzetet úgy hogy esélyt sem adsz hogy mi lesz belőle csak mész a legrosszabb forgatókönyv szerint. Így is sokat fejlődtem.

Szeretném igen ha a párom majd egyszer támogatna ahelyett hogy hibáztat

jan. 25. 14:36
 113/232 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, hogy bizalom nélkül nincs normális ismerkedés, kapcsolat. A férfi hiába kezdeményez, hiába mutatja ki, hogy szereti, vagy mondja ha a nő úgyse hiszi el! De a nők általában elvárják, hogy a férfi mutassa, hogy milyen fontos, mennyire megbecsüli. Sőt egyáltalán nem érdekli őket, hogy a férfi megégette magát nőkkel mert férfi és neki a dolga négykézláb mászni. Egyenesen nevetséges!
jan. 25. 14:37
 114/232 anonim ***** válasza:

"Szeretném igen ha a párom majd egyszer támogatna ahelyett hogy hibáztat"

Még nincs is párod, de benned van eleve, hogy hibáztatni fog! Akkor minek a francnak akarsz magadnak férfit?

jan. 25. 14:38
 115/232 anonim ***** válasza:

Nem! Azt szeretném tőle csak hogy értsen meg figyeljen rám elfogadjon és szeressen. Ezt ugyanúgy én is megadom. Tudok szeretni csak azt akarom, hogy én is legyek szeretve.

Nem akarom hogy sérthetlen legyjen. Nem baj ha lassan megy neki valami vagy nem oldódik fel rögtön vagy mit tudom én izgul miközben velem van. Vagy hogy mindig magabiztos legyjen.

Csak arra lenne szükségem amit az elején írtam

jan. 25. 14:42
 116/232 anonim ***** válasza:
0%

De tételezzünk fel két embert. A férfinek vagy nőnek van múltja. Rendben van a másik. Ad neki esélyt. Rendben. Feltesszük ezek alapján szereti a nő a férfit és viszont. A nő bizalmatlan, a férfi múltja miatt. Kezdetektől nyomul a férfi. Egyértelmű jele annak, hogy szexre utazik. A nő tegyük fel volt annyi esze nem akarta, de mivel volt egy lelki kötelék köztük, szeretet éhes figyelemre vágyik nem akarja elveszíteni

ezt a figyelmet bármi lehet. Nyilván ez a figyelem kell neki és a férfi pedig a cél érdekében bizonyítani akar kamuzik, hogy megváltozik. A nő esélyt ad neki, mert naiv. A férfi él ezzel, vannak szép pillanatok a nő aki sokkal inkább szeretet éhes, és figyelemre vágyik elkezd kötődni, de megijed, nyilván fél és nem bízik benne. A férfi tegyük fel okot szolgáltat játszmázik, de akkor már a nő nem tudja elengedni őt. Ezért szenved az egésztől és nyilván meg akarja változtatni és elvárásokat támaszt, ami változásokkal jár. De a férfinek esze ágában nem volt megváltozni. Akkor miért, de komolyan miért kellett a férfinek kijátszani a nő érzését és miért a nő a hibás azért, hogy nem bízik, és ragaszkodik mikor nem tud mást főleg ha szorongó kötődő. A férfi tudta, hogy nem fog megváltozni. Nem akart megváltozni. Kijátszotta a nőt. Persze, hogy a nő hibás naiv hülye lábtörlő bárminek lehet nevezni. De a férfi nem hibás? Ki lesz a következő áldozat? Megint a gyenge női lánc szem? Hány és hány nő él és szenved és kerül bele méltatlan helyzetbe ? A férfiak legtöbbször hazudnak és atvernek a nők meg szintén méltatlan emberekkel belemennek kapcsolatba. Még így is hányan úgy jönnek ki egy kapcsolatból, hogy nem illenek össze, vagy hány olyan ember van aki megadta a bizalmat mégis megcsaltak kihasználták?

jan. 25. 14:43
 117/232 anonim ***** válasza:
Mert az előitélet benned is benned van mert azt feltételezed rólam hogy nem változok és majd elrontom a jövőbelim életét miközben azt se tudod mennyit teszek bele
jan. 25. 14:43
 118/232 anonim ***** válasza:

Másrészt ha normális férfi és hibát követsz el akkor elmondja, hogy hibáztál és nem magában tartja majd egyszer csak kirobban belőle minden sérelem. A kommunikáció fontos akkor is ha megsértődsz, tanulhatsz a párodtól is egy két dolgot és ő is tanulhat melletted. Nem kell nebáncsvirágot előadni mert a férfi kifejezi nemtetszését különösen ha te hibáztál. Nem fogsz állandóan egyetérteni a pároddal. Sőt olyan hullámvölgyek is lehetnek amelyek azt eredményezik, hogy vége lesz.

De akkor sem úgy működik, hogy egy kritikát se fogalmazhat meg anélkül, hogy te ne vedd támadásnak.

jan. 25. 14:45
 119/232 anonim ***** válasza:
100%

"A nő bizalmatlan, a férfi múltja miatt. Kezdetektől nyomul a férfi. Egyértelmű jele annak, hogy szexre utazik. A nő tegyük fel volt annyi esze nem akarta, de mivel volt egy lelki kötelék köztük, szeretet éhes figyelemre vágyik nem akarja elveszíteni ezt a figyelmet bármi lehet. Nyilván ez a figyelem kell neki és a férfi pedig a cél érdekében bizonyítani akar kamuzik, hogy megváltozik. A nő esélyt ad neki, mert naiv."

Ne adjon neki esélyt a jó ég áldjon meg! Maradjon egyedül élete végéig ha azért mert azelőtt adott az exnek most az összes férfit egy kalap alá veszi!

jan. 25. 14:48
 120/232 anonim ***** válasza:

"miközben azt se tudod mennyit teszek bele"

Semmit se teszel bele ha ő kapkod, mutatja, hogy oda van érted te meg majd ki tudja mennyi idő elteltével viszonzod. Nem. Vagy az elejétől fogva próbálj beleadni anyait mint ő apait vagy sehogy.

jan. 25. 14:51
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!