Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/232 anonim ***** válasza:
Amugy en a másik sztoriról lemaradtam amit a 145ös írt
jan. 25. 15:36
 152/232 anonim ***** válasza:
De bakker, hát ő is ezt csinálta folyamat a kezdetektől hogy mindent megtett értem és látok egy ilyen kérdést és felháborít, hogy már ide jutunk? Ilyen a világ? Még sok ilyen dolog van hogy akkor már kezdeményezzenek a nők.... Nem úgy akartam nyilván oda kellett volna írni hogy tisztelet a kivételnek nem tettem sajnálom
jan. 25. 15:36
 153/232 anonim ***** válasza:

"Még sok ilyen dolog van hogy akkor már kezdeményezzenek a nők...."

Igen mert még az is baj, hogy a férfi rájuk néz, már be vannak állítva görénynek, erőszakolónak és hasonlók. Szóval nem mernek kezdeményezni. Ugye láncreakció alakult ki.

jan. 25. 15:39
 154/232 anonim ***** válasza:

150 de nem hordanám le miért hordanám le ha veszi a bátorságot és odajön. Nem vagyok ilyen.

De en a jeleket nem értem.

jan. 25. 15:40
 155/232 anonim ***** válasza:
De nálunk nem volt ilyen probléma nem a kezdeményezéssel volt probléma...
jan. 25. 15:41
 156/232 anonim ***** válasza:
Az a legviccesebb, hogy én csak maga a kérdésre válaszoltam. És idáig fajult, hogy akkor egyébként mennyire szar vagyok még lábtörlő miközben lese feküdtünk.
jan. 25. 15:42
 157/232 anonim ***** válasza:
Najó már semmit nem értek :D.
jan. 25. 15:42
 158/232 anonim ***** válasza:
Énn ebbe a beszélgetésbe zavarodtam össze
jan. 25. 15:43
 159/232 anonim ***** válasza:
100%

#154&155

Nagyon sok férfi fél az elutasítástól, csalódástól ugyanúgy mint a nők. Nem érzéketlen szar az összes férfi. Sok a rohadék tényleg, de nők között szintén. Egyszerűen annyira sok a lelki sérült ember nemeket nem nézve és annyira nem jó az ismerkedés folyamata több okból kifolyólag, hogy sokan randiig se jutnak el, nemhogy párkapcsolatban legyenek.

jan. 25. 15:43
 160/232 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat. Úgy láttam abban a többség megegyezett, hogy úgynevezett egyenlőség ide vagy oda, még mindig a férfi dolga kezdeményezni, sőt sokkal többet belerakni eleinte az udvarlásba és az ismerkedésbe. De ha ez valóban így van, akkor a mostanra olyan divatossá vált ghosting az nem sokkal inkább a férfiakkal való kicseszés? Nem arra gondolok amikor pár üzenet váltás után van valaki ghosting, vagy valaki zaklató, és ghosting a jutalom. Hanem amikor kölcsönös ismerkedést, akár még pár randit is így zár le a rendkívül gerinces nő, hogy ghostingol. És akkor itt pár nő még rendszeresen próbálja is mentegetni az ilyen helyzetet, hogy mekkora csodás önrendelkezés, és alapvető szabadságjog. Ezek az emberek nem gondolnak bele, hogy ez hova vezet? Hogy lassan a férfiak nem fognak már kezdeményezni se, mert minek? Ha csak a ghosting, vagy oltogatás, kioffolás miután a nő megkapta a figyelmet és udvarlást amire vágyott, és gyakorlatilag átverte, lehúzta a férfit a nagy semmire? Az olyan esetekről nem is szólva, ahol még képesek egyoldalú, zaklató közeledésnek állítani be utólag a helyzetet. És akkor más kérdések alatt megy a csodálkozás, és ismételten az általánosított férfi szidalmazás, hogy manapság már nem nagyon kezdeményez senki. El kellene talán gondolkodni, hogy talán a nők is hibásak ebben, és mi vezethetett ide. Bár ahhoz meg önkritika kéne, amire manapság a többségük nem képes, hiszen ők manapság ugye teljes mértékben "hibátlanok"...

És ha szintén más kérdések alatt azt látjuk (de akár a valóságban is), hogy egyre több olyan nő van aki erősen a szintje fölötti pasit tartja magához illőnek, szó szerint a lakásajtajáig elutazik csak hogy megdugassa vele magát, és ez egyre inkább terjed, akkor ebből megint mit fog az átlagos férfi levonni következtetést? Arról nem is beszélve, hogy csomó nő ilyesmi megalázó helyzetek után ha kidobják, szintén nem magát és a hibás választását, saját túltolt egóját fogja hibáztatni, hanem az összes többi férfit! És rajtuk is veri le nagy sértődötten, többek között ezen az oldalon is.

jan. 25. 15:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!