Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?
De olvasd már el mit írtaaam végiiiiiig írtam hogy mindkettő fel hibás. Meg van köztük akik miatt a másik fél haragszik a másikra. És hogy nem látjuk át a másik nem szemszögéből és ezért folyamatos előitéleteink vannak a másik felé. Ezt íroooom vagy 3 órája végig. De amikor jössz megint femcelekkel hogy nők milyen muszáj megmutatnom a másik oldalt is bármennyire nem akarod azt elfogadni.
Nem utálom a férfiakat azokat nem szeretem akik beszólogatnak vagy erőszakosak de nem állítom hogy nők közül nincsen de abba én nőként nem látok bele mert nem nekem mondják!
Itt olvasgatni szoktam az igazság mellett szoktam dönteni ami nem mindig csak az egyik és csak a másik.
Azt szeretném ha pasi kezdeményezne igen mert rossz tapasztalaim voltak és úgy érzem ezek után jobban járok ha nem én választok meg nem is szeretnék ennyire párt mert ezekhez nincs kedvem.
Egy normális fiút akarok aki szeret elfogad figyjel rám törődik velem megért csak ennyit de mondtam hogy ezt viszonzom. És nem úgy hogy megvárom még biztos leszek benne. Hanem ide oda megy mert ez ilyeeen.
Ha nem ilyeen lenne az eleje emberek össze se jönnének egymással. Fhuu de felbasztam magam.
Végre elismered, hogy te voltál a felmosórongy, de akkor is a férfiakat egy fiókba rakod!
A férfiak mint a nők sem egy homogén masszát képeznek, vannak mindenfajta emberek és nem a neme dönti el, hogy utolsó semmirekellő vagy se hanem a személyisége!
"Nem bírod már abba hagyni amúgy? Úgyis igazad van. Benne voltál a kapcsolatban? Tudod? Mert egyszer nem írtad főleg te aki így támadást indítasz a férfiak nevében 😂, hogy te mint férfi mindent jól csinálsz?"
Te miért nem hagyod abba végre a femcel meneted a másik femcellel együtt?
Egyáltalán nem vagytok normálisak:
1) Nincs önkritikátok,nincs önbecsülésetek.
2) Ti elvárnátok, hogy a férfi bizonyítson azért mert más férfinak hagytátok ti magatokat kihasználni!
Éljetek ti femcelek továbbra is gyűlölettel tele és mérgezzétek egymást! Hajrá!
Bírom amikor itt az oldalon előadják 1-1 aktuális felkérdezés hatására, hogy de ők amúgy nem előítéletesek, sőt szeretik és tisztelik a férfiakat. Akkor ezek szerint mindig csak a többi nő a probléma. Mert ezen az oldalon - ahol állítólag erős nőgyűlölet van - hogy, hogynem, de mégis valahogy a férfigyűlölet süt nagyon sok női válaszból. És ennek meg is van az oka.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Meg lehet nézni az eredményeket, kell ennél több? Persze volt aki aztán elkezdte ferdíteni hogy ez az incelekre van, meg hogy igazából szerinte itt az összes férfi incel, szóval megérdemlik.
De továbbmegyek, többször is láttam már úgy nyilatkozni itt nőket a férfiakról, hogy nyíltan kijelentette hogy a 99%-uk selejt. Értitek, már nem is ott tartunk hogy 80-90% "selejt" (ez is nagyon durva lenne), hanem a 99%. És akkor kikérik maguknak hogy ők férfigyűlölők, meg hogy ezekkel van tele sokszor a kategória. Meg femcelekkel. És nagyon sokszor 1-1 ilyen gyűlölködő, soviniszta válaszon ott figyel vagy 10-15 zöld pipa is. De azt is biztos a férfiak dobják rá, nem az itteni nők :)
Szóval ezek után hogy mennyire is egyenes itt a többség, vagy mennyire is érdemes komolyan venni az itteni válaszokat, hát mindenki döntse el saját maga.
Tisztelet a megmaradt kevés, normális, nem férfigyűlölő, és nem kettősmércézős itteni nőnek. Egyébként a való életben hál isten jobbak az arányok, de az itteni kategórián belüli, az pff, inkább hagyjuk is...
Nyugodtan leírják, hogy minden férfi gyökér! Vagy azért mert szexet akar a párjával, vagy azért mert párkapcsolatot akar, sőt már amiatt is, hogy nem tetszik neki minden nő. Akkor már írják a "mindentudó nők", hogy nem az instapicsákra kell verni, vagy lejjebb kéne adni az igenyeket. De ha lejjebb adják akkor meg igénytelenek mert minden nőbe berakják a lompost! :DDD
A férfi sehogyan sem jó, mindenféleképpen a hunyó és a nő az ártatlan angyalka ezen az oldalon (is)! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!