Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a férfiak tesznek bele sokkal többet egy párkapcsolat kialakulásába?

Figyelt kérdés
A férfiaknak kell kezdeményezniük, udvarolniuk, randira hivniuk a nőt, fizetni a randikon, stb. Ez mind sokkal több bátorságot igényel mint az hogy a nők ilyenkor csak adják magukat ha tetszik nekik a férfi. Persze ha már kialakult a kapcsolat akkor a két nem kb egyformán tesz bele, de az elején szinte mindent a férfi csinál.

jan. 25. 08:53
 211/232 anonim ***** válasza:
50%

"Miközben merem állítani, sokkal többen vannak a totális férfigyűlölők. És ezt most nem is feltétlen rátok mondom ám, hanem nagyon durva mentális esetek vannak itt zöldre pontozva, miközben általánosítva fröcsögnek. És nemhogy nem látja meg és letagadja sok nő, de még be is zöldítik rengetegen. Hát így megy ez."

Egyetértek teljes mértékben. Élő példa rá a #209 és a másik femcel aki várja a sült galambot, de egyáltalán még a kisujját se mozdítaná a férfi miatt mert "kevés a normális férfi" holott ő az mentális beteg femcel! :DDD

jan. 25. 19:15
 212/232 anonim ***** válasza:
De nem értsétek már meg... Rosszul írtam többes számba.. csak leírtam mert eszembe jutott mindaz amit mondott hogy ő csak szeretett meg mennyi mindent megtett ... És leírtam a véleményemet, hogy igen az első lépést neki a férfinak kell, hogy megtegye. Maga a kérdésre válaszoltam. De úgy hogy elhamarkodottan írtam. De nem úgy, gondoltam, hogy akkor a nőnek nyilván semmit sem kell lépjen én is léptem. Időt töltöttem vele stb.
jan. 25. 19:15
 213/232 anonim ***** válasza:

Menj el pszichológushoz a saját érdekedben mert egészségtelen ahogyan gondolkodsz és a legjobban magadnak ártasz vele!

jan. 25. 19:17
 214/232 anonim ***** válasza:
De ez az egész amit ír és itt ítélkezik felettem, ez nem igaz, mert ugyanúgy tettem én is bele a dolgokba dehát kit érdekel. Hidd azt hogy igazad van. Nem ismersz
jan. 25. 19:17
 215/232 anonim ***** válasza:
Már most írom 3x, hogy pszichológushoz menj! Neked akarok jót mert az önmarcangolás, gyűlölet neked árt a legjobban és nem az exednek.
jan. 25. 19:19
 216/232 anonim ***** válasza:
Nem gyűlölöm, csak dühös vagyok
jan. 25. 19:20
 217/232 anonim ***** válasza:

"Ahogy viselkedett és engem okol és bűntudatot kelt bennem."

Még egy picit se normális amit érzel.

jan. 25. 19:21
 218/232 anonim ***** válasza:
53%

211 engem mostmar hagyjatok ki a buliból :D

Leírtam mindenr

Kezdve mindkét fél a hibás mindkettőnek vannak előitéletei a másikkal léteznek incelek femcelek mindkettő nagyon torzít. De alapból akik nem azok azok is saját tapasztalataik miatt torzítanak.

És igen ennyire azért nem szeretnék párt ha kezdeményez valaki szimpatikus nem utasítom vissza megismerkedem vele.

De ennyire ezért nem vágyjom erre a szeretet hiányzik. De függ attól is kitől kapom

jan. 25. 19:22
 219/232 anonim ***** válasza:
Mert te nem érted át, de fogalmad sincs de persze ismeretlenül írsz nem is ismersz. Kit érdekel mit írsz. Nem érdekel.
jan. 25. 19:23
 220/232 anonim ***** válasza:
Ahogy számít az is én kinek adom
jan. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!