Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen miért éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért éri meg nőként gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

A kérdésemet egy másik ihlette, ahol egy 27 éves férfi nem szeretett volna tovább ismerkedni a randipartnerével miután kiderült, 2 gyermeke van.

(Egy korosztály vagyunk, én 26 éves nő vagyok.)

Abszolút megértettem a férfi helyzetét, ilyen fajsúlyos, vízválasztó dolgot nem szabadna eltitkolni és később helyzetbe hozni vele a másik felet.

Ugyanakkor nőként mennyire baromi nehéz és felelősségteljes gyermeket vállalni egy olyan világban, ahol a házasságok jelentős százaléka válással végződik, élettársi kapcsolatokról nem is beszélve, ráadásul a jól működő kapcsolatokat is igencsak megviseli. Ha pedig ténylegesen szakításra/válásra kerül a sor, a nő áll majd ott az 1-2-3 gyerekkel, apuka sajnálja a tartásdíjat is fizetni, a nő meg onnantól kb keresztet vethet a párkapcsolati életére, mert senki nem szeretné más gyerekét nevelni.

Nő vagyok, de ezek miatt már teljesen elment a kedvem a gyerekvállalás gondolatától is, egyszerűen minden szcenárió szívás és a terhesség testi/lelki nehézségeit mèg ide sem értettem…

Mindeközben rengeteg férfi vágyik saját gyerekre, de a azokat sem akarja neveli/foglalkozni vele pláne, esetleges válás után rájuk sem néz, másét meg isten őrizz, hogy nevelje…(ami persze érthető, csak akkor megint mi, nők szívunk azzal, hogy életünk végéig marad a szingliség vagy az alkalmi kapcsolatok…)

Ti hogy látjátok? Férfiak és nők, gyermekesek és gyermektelenek válasza is érdekel :)

(Nem vitakeltés a cél, csak saját nézőpontot írtam le!)

nov. 12. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, nekem pl semmiért nem érné meg. 99% szívás, 1% jó dologért nekem nem éri meg. Mert nekem kb annyit tesz ki az, hogy egy gyerek rád mosolyog a szíváshoz képest, amivel jár.

Persze van, aki fordítva érzi az arányt, nekik biztos megéri.

nov. 14. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!