Miért hypolt föl egy olyan ügyet a magyar sajtó hogy egy edző kigáncsolt egy gyereket, aminek tulajdonképpen nincs jelentősége?
Ennél vannak jóval fontosabb ügyek is amik ez miatt háttérbe kerülnek .
tényleg ennyire meg lehet vezetni a magyar embereket ?
Kérdező
Talán azért mert ez egy fontos ügy, el kell kerülni hoyg más gyerekkel is megtörténjen és mert egyszerre lehet több ügyet is "felhypolni", nem csak egyet. Gondolom te is érted, hogy fontos a lélegzés, fontos, hogy verjen a szíved, meg fontos az is hogy tudj menni az utcán, de ettől még képes vagy egyszerre csinálni mindezt még egy rakás más dologgal, sőt, menet közben tudsz beszélni, zenét hallgatni és a környezetedre figyelni is.
Nem CSAK ezt az ügyet tolják, hanem ezt IS, egyszerre a többivel.
Hát tudod, tegnap láttam a felvételt.
A kisgyermek konkrétan átfordukt a levegőben és fejre esett ( sisakban szerencsére), aztán mozdulatlanul ott feküdt, ez az állat meg elsétált, meg szidalmazta is.
Nos nekem is van 8 éves fiam, amikor megnéztem ezt a videót, majdnem sírtam. A legkomolyabban!
Egyszerűen érthetetlen ez, ilyen brutálisan hogy lehet bánni egy gyerekkel???
Elképesztő, hogy ilyen emberek (?) vannak gyerekekkel.
A minimum két év börtön, de szívesen odaadnám kikötözve a szülőknek egy fél órára.... csináljanak vele valamit, csak ne haljon bele!
4
az ország alakulása szempontjából nincs jelentősége , de hát egy bulvárt fogyasztónak ezt hiába mondanám!
#2 Miért kellenek "frontkatonák", (magyarul ágyútöltelékek)?
#9 Kinek a szüleire gondolsz?
A "nevelőtől" a gyerek meg is halhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!