Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó feministának lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó feministának lenni?

Figyelt kérdés
Az összes hírben és videóban a feminista az egyfajta antinő. Vagy végtelenül elhízott és csúnya, vagy vékony és nőietlen, és emellett még csúnya is. Folyton frusztráltak és idegesek, minden ok nélkül szidják a férfiakat, az igazi férfi számukra a megtestesült gonosz. Semmi báj és semmi nőiesség nincs bennük. Durvák, magányosak és megkeseredettek, bukott nőként dobálják befelé az antidepresszánsokat. Sokan közülük alkoholisták is meg zugivók, mert másképp nem bírnák elviselni a saját életüket sem. Szidják és alázzák a többi nőt is, ha azok normális, tradicionális nők módjára mernek viselkedni, a saját nemüknek megfelelően. Szóval én csak azt nem értem, hogy miért állnak be egyesek önként az ilyen trampli antinők közé? Hogy mostantól ők is feministák lesznek. Mikor fog már végre lecsengeni ez a buta divathullám?

szept. 16. 21:01
 61/110 anonim ***** válasza:
82%
A ruhába bújtatott majmok vergődésére nem vagyunk kíváncsiak.
szept. 17. 14:23
 62/110 anonim ***** válasza:
4%

"Az biztos, hogy sok férfinak nagyon sok mindenben kell megváltozni, ha nőt akar majd magának."

Tipikus, jól hangzó, 21. századi hoax.

Gondolom most arra gondolsz, hogy a férfiaknak meg kell javulniuk.

LOL.

Ha az ember csak ezen az oldalon böngészik, akkor máris egy rakás olyan kérdésbe futhat bele, ahol nők arról panaszkodnak, hogy milyen bunkó/tiszteletlen velük a párjuk, de persze elhagyni nem akarják.

Ha kinézek az offline világban, ott is ugyanez van: apam is egy bunkó srác volt, mégis meghódította anyámat.

Az egyik volt barátnőm pasija eszméletlen tiszteletlem volt vele, PUA táborba ment, az exem sírva engedte el, mert szerette, és nem akarta elveszíteni.

Külön cikkeket írnak arról, hogy a "rosszfiúk" miért jönnek be a nőknek (keress rá a netes magazinokban)

Stb...

Soroljam még a példákat?

A feminizmus egy álomvilágban él, ha tényleg azt gondolja, hogy ahhoz, valaki nőt kapjon, úgymond tisztelnie kell a nőket.

A bunkó/aljas férfiaknak sosem volt bajuk az ismerkedéssel, a titok pedig feltehetően ott van, hogy ezek a pasik klasszikus férfi karakterek, és a nőket ez tudja igazán beindítani annyira, hogy még a bunkóságot is elnézik.

Egyetlen esetben nem akad egy férfinak csaj: ha gyengének nézik. Tökmindegy milyen okos, figyelmes, stb. ha nem mutatja a klasszikus férfi jegyeket, nem indítja be a nőket. A feminizmus tehát igencsak tévúton jár, egy olyan modellt állított fel a világról, ami nem létezik.

szept. 17. 15:33
 63/110 anonim ***** válasza:
71%
#62 miiii?? Létezik, hogy a nők nem ugyanolyanok???? Hogy lehet az???? Nem egy homogén massza??!! Mi ez már?! Boszorkányság!!!
szept. 17. 15:46
 64/110 anonim ***** válasza:
52%

Le lehet pontozni a 62-est, de tegyük a szívünkre a kezünk... Nincs milliónyi utolsó, idióta, agresszív / lusta herének barátnője?

A feminimzussal, úgy gondolom, nem kizárólag a férfiaknak van dolga. Nem kizárólag a férfiak kell dolgozzanak magukon, hanem bizony a nőknek sem ártana gerincet növeszteni és kiállni magukért.

Persze nem a bántalmazott nőkről beszélek, hanem például arról az esetről, amikor a csaj 8 évnyi kapcsolat után is remeg felhozni a házasság témát, mert hát az a férfidóga, ő meg szemérmesen elvesztegeti az éveit.

Szóval igen, én azt gondolom, hogy mindkét nemnek igyekeznie kellene, első sorban a saját érdekében.

szept. 17. 15:47
 65/110 anonim ***** válasza:
5%

Még valami, #60-as:

Felőlem járhatsz a feminizmus útján, engem egyáltalán nem zavar. A fent leírtakat elmélkedésre szántam.

Érzékenyítheted a férfiakat, aztán majd úgy 30 évvel később meglátjuk, mi lett ennek az eredménye.

Tegnap beszéltünk épp arról egy másik rovatban, hogy az incelség a modern kor terméke lehet. Megállapítottam, hogy az egész valamikor a 2010-es években jelenhetett meg, és egyet is értettek velem. És itt hozzáteszem, hogy bizony erős a gyanúm, hogy a feminizmus keze is benne van a pakliban. Olyan kedves férfiakat neveltek ki, aki annyira tiszteli a nőket, ami már egy csajnak visszás, majd amikor látták, hogy ez nem működik, akkor a tiszteletük haragba fordult át, és megszületett az incelség.

Barátom, járj ezen az úton, ha ezen akarsz járni. Hirdesd nyugodtan a feminista eszméket, érzékenyítsd a férfiakat. Én 1000-szer lennék inkább egy független rosszfiú, akire bár panaszkodnak a nők, de lefekszenek vele (ha e kettő közül kellene választanom!)

Azonban van más választásom is, és én egy harmadik úton indultam el, ami mentes mind a feministák által "érzékenyített" pasiktól, mind a rosszfiúktól.

Üdv.

#50 és #62 voltam.

Utóirat:

Kommentjeim NEM a férfiak és nők egyenlősége ellen irányul.

Hiszek abban, hogy a két nem egyenlő, azonban azt gondolom, ezt másképp kellene megvalósítani, mint ahogyan azt a feminizmus tervezi.

Elsőslegesen EMBERT kellene nevelni, azután férfiakat, és nőket.

Sziasztok, további szép napot

szept. 17. 15:54
 66/110 anonim ***** válasza:
8%

Még valami:

Nem állítom, hogy minden nő ugyanolyan, de egy jelentős részükről beszéltem. De egyébként sem a nők miatt írtam meg azt a kommentet, hanem arra a felvetésre feleltem, miszerint "Az biztos, hogy sok férfinak nagyon sok mindenben kell megváltozni, ha nőt akar majd magának." Emögött ugyanis feltehetően az a rejtett kritika van, hogy a pasiknak jól kell viselkednie, ahhoz, hogy csajt kapjon. Erre mutattam rá, hogy ez nem feltétlenül van így, mert sok olyan pasi van párkapcsolatban/nőkkel aki egyáltalán nem viselkedik jól. #62 voltam

szept. 17. 16:28
 67/110 anonim ***** válasza:
32%
#66 tartom a kommentemet, annyi féle nő és férfi van, és az ilyen általanosítgatas nagyon káros. Az idézett rész meg nyilvánvalóan arra vonatkozik, hogy a szexista nézeteket valló férfiak, ha valóban társat akarnak, akkor ezen változtatniuk kell.
szept. 17. 16:31
 68/110 anonim ***** válasza:
21%

67

De hát egy csomó szexista fszkalapnak van csaja... Szerinted tényleg ezen múlik?

szept. 17. 16:35
 69/110 anonim ***** válasza:
26%
#68 mit nem értesz, hogy a nők nem ugyanolyanok, es nem ugyanaz kell nekik?
szept. 17. 16:52
 70/110 anonim ***** válasza:
15%

A nők egy jelentős része olyan, amilyennek leírtam őket. Ezt nem kellene csak úgy a szőnyeg alá seperni, hanem inkább el kellene gondolkodni a jelenségen. Ez nem olyan dolog, hogy Annának meg Zsuzsinak olyan pasija van, aki nem tiszteli, de a többi nő nem ilyen.

Vagy szerinted véletlenül elemezgetik ezt a témát a neten különböző cikkekben???

A problémát abban látom, hogy ez a jelenség ellent mondhat a feminista mozgalomnak. Szóval próbálják a témát eltolni.

Tudod mire emlékeztet ez engem? A Jehova tanúira.

Már réges-rég kiderült, hogy Jeruzsálem nem i.e. 607-ben esett el, így az egyik alaptanításuk téves. De csak azért is ragaszkodnak a 607-es dátumhoz.

Na, de ahogy gondoljátok, nekem mindegy.

szept. 17. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!