Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?
Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.
Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .
Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni
Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.
Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )
De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.
Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.
Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.
Ilyenkor mi a teendő?
A tegnapi üzenete :
Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.
Remélem nem a közelemben laksz, nehogy veled hozzon össze a sors, mert én is Ausztriában élek.
Ilyen önző, dedós felfogású nőtől én még szexet sem szeretnék, inkább sínylődök egyedül az életben, komolyan. 😅
Lehet hogy EGYSZER mondtam dolgokat amiket nem kellett volna és tettem valamit amit nem kellett volna de attól függetlenül én is egy ember vagyok , érzéseim vannak , jó szívű vagyok , szívemet -lelkemet kitettem,es megterhel ami történik köztünk .
Annyira fáj hogy egész éjjel fennt voltam.
Ausztriában élünk,nem messze egymástól de ő egy éve Angliában van és csak 3-4 hetente jár haza par napra a munka miatt
Műszaki Tervező,azt hiszem így mondják magyarul. Senior Design Ingenieur.
Es ez alatt az egy év alatt én vártam rá,nem voltam más férfival,azt hittem idővel elfelejti a kezdetbeli nehézségeket es rájön hogy mennyire hűséges,kedves nő vagyok.
De tegnap délelőtt eljött ,és azt mondta hogy a Projekt Angliában befejeződött, jövő héten haza jön de csak pár hétig marad,mert utána Amerikába megy es onnan max évente 2x jön haza Ausztriába.
Azt mondta hogy míg itt havi 3000 euró a fizetése ,ott közel 9000 lesz, ezért eldöntötte hogy elmegy .
Persze elsirtam magam, kérleltem hogy maradjon de azt mondta hogy nem fog változtatni a döntésén .
Arról is beszélt hogy nem haragszik már amiatt amit tettem es mondtam de nem tudja elfelejteni és soha nem kezdene már velem kapcsolatot bármennyire is kötődik hozzám szexuálisan és bármennyire is tetszek neki .
45 eves ,es az elmúlt 20 évben nem igazán volt hosszútávú kapcsolata.
Már többször elmondta ,és tegnap is beszélt arról hogy neki nincs szüksége a nőre.
Állítólag volt hogy 2 évig nem szexelt,és azt mondja hogy ő szereti ezt az életformát.
Nem akar az irodában ülni egy helyen hanem szereti hogy par havonta más országban ,más kontinensen dolgozik.
Szereti hogy nem kell magyarázkodnia senkinek,nem felelős senkiert és semmiért ,azt tesz ,amikor amit akar.
Ha például van 2 hét szabadsága,lefoglal egy repülőjegyet és elmegy Balira, Indonéziaba, Mexikóba, stb.
Januárban például Ausztráliában volt.
A volt barátnőjevel akivel együtt volt 1 évig ( ez volt a leghosszabb kapcsolata az elmúlt 20 évben ) soha nem aludt egy ágyban , szex után mindenki haza ment.
Mellettem is csak 2x aludt , egész éjjel forgolodott.
Azt mondta hogy nem bírja elviselni ha fekszik valaki mellette éjjel.
Munka után ha haza megy nem akar senkivel beszélni .
Neki csak néha ,pár órára kell a társaság.
Olyankor amúgy teljesen normálisan viselkedik.
Egyszer volt sajnos szerencsém megélni hogy egy szülinapi buli után besokalt ,szó szerint.
Haza jöttünk és bezárta magát a kis szobába , korom sötét kellett legyen ,és csendben kellett maradnunk.
Pánik rohamot kap.
Tehát neki az egyedüllét és a nyugalom kell
A szabadság és nem akar egy normális életet élni .
Azt hittem együtt leszünk ,ház,kutya,meg gyerekek ...de ő nem vágyik ilyesmire.
Még mielőtt valaki a pénzzel jön,én is havi 2500 euróból élek,nem a pénze miatt szeretem.
Tehát tegnap ezt egy órán keresztül megbeszéltük, majd elment mert indult a reptérre.
Szexelni sem akart mert azt mondta hogy szeret engem annyira hogy nem akarja hogy szenvedjek,azt szeretné hogy lépjek tovább és szép életem legyen egy másik férfival ezért nem feküdt le velem hogy ne bonyolítsa tovább a helyzetet.
Valaki mondja meg mitévő legyek ?
Egész éjjel fent voltam. Szomorú vagyok.
Alig élek !!!
Levegőt is alig kapok.
Szégyellem magam hogy anya létemre ennyire rosszul viselem ha egy férfi elhagy, de nem tehetek róla .
Szeretem !
Ennyire még senkit nem szerettem és úgy érzem hogy csak vele lehetek boldog. Én látom benne a potencialt és szerintem boldogok lennénk együtt. Tegnap is sokat nevettünk, beszélgettünk másról is, csokoluztunk is...
Hogy tudnám megváltoztatni a döntését?
Mit tegyek hogy itt maradjon ?
Annyira fáj hogy nem tudom mi tévő legyek.
Kicsit olyan, mintha semmilyen helyzetben nem tudnál nőként viselkedni.
Fogalmad sincs, milyen egy nő. Valószínű pont ezek az energiák azok amik nem vonzzak, csak taszitjak a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!