Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt írta nekem egy férfi ,nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írta nekem egy férfi ,nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy nem akar velem lenni,és megkértem mondja el hogy miért.

Lassan 1.5 éve vagyunk szexkapcsolatban. Én többet szeretnék, ő nem érez irántam semmit és megkértem hogy mondja el miért .

Úgy érzem a kulsom miatt nem szeret,amiatt nem akar tartós kapcsolatban velem lenni

Ő ezt tagadja,és azt mondja hogy a múlt miatt, a szemelyisegem miatt.

Sajnos a megismerkedésünk elején mondtam néhány csúnya szót ( féreg,kva anyád ,anyád egy prosti stb )

De azóta rengeteg jó dolgot tettem érte,szépen beszéltem vele.

Szerettem. Hűséges vagyok hozzá több mint egy éve akkor is ha nem vagyunk együtt. Őszinte és kedves vagyok hozzá.

Szerintem csak nem tart elég szépnek és kifogásokat keres hogy miert nem akar velem lenni.

Ilyenkor mi a teendő?

A tegnapi üzenete :

Nincs mit megérteni. Egyszerűen nem akarok veled lenn. Nem kényszeríthetsz senkit arra, hogy veled akarjon lenni. Nem érzek irántad semmit, nincsenek romantikus erzéseim hozzád fűzve,és nem is leszek soha. Olyan dolgokat mondtál a múltban, amiket soha nem lehet elfelejteni. És az általad mondottak miatt lehetetlen, hogy valaha is érezzek irántad valamit.

2024. febr. 13. 14:43
 21/99 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg mit tett hogy ilyeneket mondtál neki?

Ugye azt te sem gondolhatod komolyan, hogy elhisszük, hogy csak kicsúszott a szádon. :)

(Gondolom nem vagy tourette szindrómás.)

2024. febr. 13. 16:01
 22/99 A kérdező kommentje:

Úgy volt hogy randink lesz,és randi előtt egy órával lemondta mert állítólag hasmenése volt.

Nyilván hazudott. És anno ezen vesztünk össze majd szó szót követett.

2024. febr. 13. 16:03
 23/99 anonim ***** válasza:
100%

Betegség miatt lemondja a randit és ez ilyen alpári stílust hoz ki belőled? Jó, hogy meg nem verted.

Fossa össze magát a randin, mert erőszakos vagy?

2024. febr. 13. 16:05
 24/99 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen mocskos szájú fel sem àllna rá lehetne bomba nő akkor se . megértem a ffit...
2024. febr. 13. 16:30
 25/99 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen nőtől mindenkinek hasmenése lenne.
2024. febr. 13. 16:49
 26/99 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon buta sötét lehetsz.Ez a férfi egy üríto lehetőségnek használ.Es nem akarod elfogadni.Nem a csúnya beszéddel van itt baj,mert akkor kb meg se húzna... Önbecsülés?
2024. febr. 13. 17:20
 27/99 A kérdező kommentje:
26, ugye ... Teljesen kihasznál és utána csodálkozik ha csúnyán beszélek
2024. febr. 13. 18:11
 28/99 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, ez tuti troll kérdés 😂
2024. febr. 13. 19:32
 29/99 anonim ***** válasza:
100%

28. Nem, a kérdező tényleg 1 éve nyomja itt ezt az ámokfutást...

Azért ennyi idő után az ember elfogadja, hogy nem kell és pont. Ha nem, ott valami nagy gebasz van fejben.

2024. febr. 13. 19:36
 30/99 A kérdező kommentje:

Mert tök durva hogy megtettem mindent és tényleg mindent !!! Egy éven keresztül .......és mégsem érez semmit . A férfiak tényleg ilyenek?

En ha valakivel egy éven keresztül kapcsolatban vagyok valamilyen szinten akkor az az ember a számomra jelent valamit, érzek iránta valamit . Ő meg konkrétan mint egy robot . Semmit nem jelentek neki . :-(

2024. febr. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!